Od prej ima tri otroke
OMG, 11.11.2024 ob 01:54
Bo že držalo.Samo narediti tri otroke, potem pa oditi drugam, je neodgovorno! Trije otroci bodo rastli bolj ali manj brez očeta….
Ki bo imel okoli sebe 5otrok, ki letajo naokoli. Danes pa to res ni več kaj čudnega, vsi imajo vsaj tri iz različnih zakonov. Nehajte natolcevati, da zapusti otroke, ko zapusti ženo.
Vsi zrastejo gor ob očetu z brati in sestrami, čeprav so različne mame. In šoker, zelo malo jih ima problem z novimi ženami in otroci iz novih zakonov.
anonimno10956, 11.11.2024 ob 03:14
IN…kva te briga,jebemti?
Saj me ne briga.Niti najmanj.Se pa sprašujem, v kolikšni meri lahko tak oče poskrbi za vseh pet otrok, če ima tri nekje drugje, dva drugje ….In kolikokrat ti otroci vidijo potem svojega očeta?Na splošno se mi zdi neodgovorno do otrok! A to je zdaj nova ameriška moda, da imaš iz štirih zakonov recimo sedem otrok? Malo tukaj, malo tam…
OMG, 11.11.2024 ob 04:10
Saj me ne briga.Niti najmanj.Se pa sprašujem, v kolikšni meri lahko tak oče poskrbi za vseh pet otrok, če ima tri nekje drugje, dva drugje ….In kolikokrat ti otroci vidijo potem svojega očeta?Na splošno se mi zdi neodgovorno do otrok! A to je zdaj nova ameriška moda, da imaš iz štirih zakonov recimo sedem otrok? Malo tukaj, malo tam…
Rečni ste s tem vtikovanjem v tuja življenja… Če te toliko zanima dobrobit teh otrok, kako misliš, da se počutijo ko jih ti neznanka neka po javnem forumu vlacis in njihovega očeta, njihove zasebne odnose, o katerih nič ne veš, a se ti pač zdi fino obrekovat.
Sebe poglej najprej kaj počneš…
..in?..mal čudn tvoj uvodni post, saj čw bi se ozrla.okoli, bi videla, da je tako – množična – ‘praksa’ “sestavljenih” družin v zadnjih nekaj letih, že povsem.vsakdanja..(v prvi vrsti bi morala biti skrb staršev, kaj bo z njihovimi otroci, prejšnja desetletja je, navadno, mati ostala samohranilka in skrbela in nadomesčala tudi očeta – in je bilo to ‘normalno’; sprememba je’ zgolj’ 😉 ta, da sedaj tudi mati poskrbi zase in si najde novega partnerja..in sedaj to vec ni ok..kao ;)..) …