Od samga navdušenja….
……… ki sm spet tle gor, vam pa še sm prlimam tisti meil od zjutrej:-)))))))))))
Ma se mi je zdej prou oddhnlu tle med temi krti, ki sm se ze bala, de bom cel teden rabla, de se bom spet najdla tle gor! Ma smo tle, smo tle!!!!:-))))))))))
Drgači pa, kaj nej vam rečem, ki me je Saško ze prehitu in skorej vse že napisou ke u uni nočni mail;-))) Ma, OK, bom brblala malo mnj!
Baje se spodobi, da se uni, ki kej napiše na začetku najprej zahvali unmu, ki misli, de se mu je traba nrbl zahvalit. Hja, bl ku razmišlam, zmerej bl se mi zdi, de bi se mogla tle javno zahvalit vsem unim kuram in pracsem iz KR, ki uni so “krivi”, de ste stopili v moje življenje. zato še enkrat: VSE KURE IN PRASCI IZ KURJE RITI – TAUŽNTKRAT VAM HVALA ZA VSE!!!!!!!:-)))))))))))
In vsi uni, ki ste se posledica zgornjega odstavka – vam pa hvala, ki ste me sprejeli v ta nori svet brezveznežev. Upam in želim si, de spoznam še tiste, ki vas za enkrat poznam samu sz tega ekrana ma…….. ma… sej veste, popravni izpit od sobote sledi prou hmali, verjemte mi!!!
Prou vsem en topel objem in cmok!!!!!!!!!:-))))))))
Ej, jest pa te stiskam u svoj objem in lubčkam in svašta počnem, ker sem tut tolk vesela, da sem spet tuki … a smo a zasvojenci, ne samu szi bowlingam, ampak tudi szi temi stranmi.
Čau bejba … sm jest neki vidla, a veš … kwa se je moral rolat šele unim tam, ku su tu spremljali u živo !?:-)))
A de smo zasvojeni? Ma dej, nehej ga srat no – ne priznam!!!! ;-)))))))))) Sicer sm dns za protiutež, ki cel dopoldne nism mogla sm gor, spila ene dva litra kafeta – ma bem, to po moje nima nobene veze sz zasvojenostjo!:-)))))))))
Ej, sm te pogrešala, res! Sm namreč do zadnjega trenutka upala, de se prkrohotaš iz kšnega vogala in me ene pedesetkrat poštemaš:-))))) Ma junija nm ne ujdeš, de veš!!!!
Ja, kaj si pa vidla,a?:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
ha, ha, ha, a zdaj naj ti pa še prpovdujem a …. samo lepoto sem vidla, samo lepoto. Ja, sem se tudi jaz nadejala, da se prkrohotam, ma nej in nej šlu… niti ne želim wjti u juniju …ne, ne želim … sam da bo čimprej … kuga pa pol enu srečanje pri nas …. meni, a to je zdaj odpadlo kot zrela hruška a ???
…. sem že iz zemlje, sem že … zdaj bom kvečjemu vanjo kaj vdevala …
Če bi le bilo mogoče, bi lahko pri nas v tretjem tednu maja naredili en vornih piknik ….???
Razek, jest padem na vse, tudi na že obrabljene fore, na tiste ponavadi še rajši ! In predvsem lažje !
Seveda vem, sošolkica, če nas bo pet, nas bo pa pet ! Ziher pa je samo eno: dobro nam bo !
Ejla, sem hotela dodat, da bi lahko tudi mularija prišla s tistimi, ki nimajo varstva !
Tega se ne bojim, narava je zato, da ljudje v njej uživajo, sploh pa mladež…. ne, ne bojim se ne razturane bajte (je itak vseskozi razturana od domačih) in ne doline ….