Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Odbojka zgoraj brez

Odbojka zgoraj brez

Lani smo obiskali kamp Slatina na cresu. Desno od plaže je igrišče za odbojko, kjer vsak četrtek igrajo ženske odbojko 3:3 topless, moja se je pridružila in moram priznat, da bolj seksi stvari nisem še videl v življenju, ženske v spodnjem delu kopalk, zgoraj brez skačejo za žogo, joške večje in manjše pa letijo na vse strani…noro, sem kar posnel

Aja…zmagala pa je itak Ljubljančanka Petra, ki je letela po igrišču z neverjetno petko, joške večje od glave, vsakič ko je skočila so ploskale ena ob drugo, nisem še danes pogruntal zakaj greš igrat odbojko s takimi melonami, očitno se je rada kazala

Joooj, da bi vidu mene ko laufam zjutraj na nudistični, moža sem spravla da laufa z mano, imam res pravo 5ko, kako to skače in ploska kot bi ti reku, hahaha,

Odgovor na objavo uporabnika
Vesna118, 24.05.2025 ob 09:46

Joooj, da bi vidu mene ko laufam zjutraj na nudistični, moža sem spravla da laufa z mano, imam res pravo 5ko, kako to skače in ploska kot bi ti reku, hahaha,

Kam kej hodiš na morje, praviš? :))

To pa ja ni nč tazga, na lošinju imaš prav urnike ko se igra odbojka zgoraj brez in tribune so vedno polne…hahahaha…preverjeno, ker sodelujem tudi sama 🙂 Pač posebn občutek, ko se mečeš na ribco, mokra, pa ti se mivka lepi po dojkah, ko pa skačemo pa je itak spektakl, sploh z mojo dobro trojko, mož kar nori 🙂

Poznam to sceno na lošinju, vredno ogleda, tudi moja bivša se je enkrat prijavila, neverjetno da je več prijav kot prostih mest, je pa res da mi nikoli ni bilo jasno zakaj igrajo ženske z ogromnimi baloni, leti na vse strani

Če ni skrivnost, kje pa je to na Lošinju

A si ga boš šel metat ?

Odgovor na objavo uporabnika
kristina973, 31.05.2025 ob 08:50

To pa ja ni nč tazga, na lošinju imaš prav urnike ko se igra odbojka zgoraj brez in tribune so vedno polne…hahahaha…preverjeno, ker sodelujem tudi sama 🙂 Pač posebn občutek, ko se mečeš na ribco, mokra, pa ti se mivka lepi po dojkah, ko pa skačemo pa je itak spektakl, sploh z mojo dobro trojko, mož kar nori 🙂

A pol kej porajtaš na tribuni, če majo gledalci kej šotore postavljene? 🤪🤪🤪

New Report

Close