Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Oddaja z Vesno Milek – gosta ….

Oddaja z Vesno Milek – gosta ….

Danes sta bila gosta Benedetijeva in mož Boris.
Ona je carica, kako ga ima rada. Borisa pa že mal dajejo leta. Iz srca mu privoščim, da mu je na stara leta lepo. Sploh ne vem, kaj naj še rečem. V čast mi je, da poznam dva taka človeka.

Ona mi je bila vedno zoprna, bleferka, “šefica protokola”, jaka muda.
Čuden par, Cavazza je očitno spustil kriterije, nimaš kaj – starost.
Se je pa (več kot očitno) oddaja razživela šele, ko je stari facon prišel na oder, prej je bilo vse skupaj en mijau-mijau, in ni bilo omembe vredno.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Je bila ponovitev oddaje?
Ampak ona je pa res prisotna v vseh medijih in dejansko priviligirana, ker ce jo poslusas in beres ne deluje tako sposobno, kot se jo ves cas predstavlja. Pa tudi sama Sebe promovira kot in sploh, potem se pa v njenih zlasti zapisanih besedah cuti nestrpnost, poucevanje drugih in tudi prisotnost stvari, ki ne sodijo v ‘protokol’ – gledanje izpod cela, zavijanje z ocmi, cmokanje, odrezavost, posnehovanje ipd.

Dejansko razmišljam, kako ji oznaka “šefica protokola” paše tudi zasebno.
Vedno in povsod, šefica protokola. 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Ju osebno poznaš? Si hodite na obiske?

A oba sta bila gosta? Jaz sem videla samo njo. Ko Milekovi ni želela povedati pikantnih podrobnosti o angleški kraljici in je Milekova rekla: Ok, saj lahko takoj zaključiva oddajo, sem preklopila na drug program.

Sedaj je še veliko bolj betežen, Boris Cavazza namreč.

oddaja res ni bila v živo, je pa manj kot en mesec od takrat, ko je bila posneta, tako da o neki hudo povečani betežnosti betežnega starčka ni mogoče govoriti…
,

Milekova ni (za moje pojme) ne simpatična, ne duhovita, ne lepa. Oddaje so zelo povprečne. Gledala sem mogoče 2x zaradi gostov.

OMG, tvoja pamet pa ne doseže pameti tri dni starega teleta! Naj mi telički ne zamerijo, da te primerjam z njimi, res nisi primerljiv.

OMG, tvoja pamet pa ne doseže pameti tri dni starega teleta! Naj mi telički ne zamerijo, da te primerjam z njimi, res nisi primerljiv.
[/quote]

Ne vem kdo je tukaj tele, je kar dobro opazovano in tudi opisano, nekdo pac taksnih stvari ne prepozna – tele? 😉

Ne vem kdo je tukaj tele, je kar dobro opazovano in tudi opisano, nekdo pac taksnih stvari ne prepozna – tele? 😉
[/quote]

Teleta imate sicer velike oči, ampak opazovat očitno ne znate.

Vesna ima rada gosta tipa- midva se bova pa kar tikala, ker se poznava…Pri močnih , njen mal tujig gostih pa čist odpove, spomnite se Tine pa Šaleharja, pa Oliverja…Skratka, svetu rada pokaže s kolikimi je ona na ti.

Ali je bila ta oddaja ponovitev stare oddaje? Ker onadva sta bila Vesnina gosta v oddaji že precej mesecev nazaj, oz kar dolgo nazaj. Sta bila zdaj spet, ali je bila to zelo stara oddaja? Nisem gledala, pa vprašam…:)

oglej si oddajo v arhivu, pa boš zlahka opazila, da je to povsem nova oddaja.
sicer pa ta dva tipa v milekini oddaji do včeraj še nista nastopila, vsaj skupaj ne!

Daleč od tega, da bi Vesna goste samo božala, ne glede na to, ali jih zasebno pozna ali ne. In to mi je všeč, saj to hočemo od takih oddaj, a ne? Da vidimo znano osebnost še v kakšni drugi luči kot se sama predstavlja. Kolikor vem, si je Vesna z Borisom precej blizu, pa ni bila do Benedettijeve zato nič preveč prizanesljiva (upravičeno), vsaj med vrsticami in za tiste, ki znajo sešteti 1+1.

oglej si oddajo v arhivu, pa boš zlahka opazila, da je to povsem nova oddaja.
sicer pa ta dva tipa v milekini oddaji do včeraj še nista nastopila, vsaj skupaj ne!
[/quote]
Sta nastopila, ja. 17.3.2019

Po mojem mnenju ji je protokol popolnoma zlezel v vse pore.To obvlada, kar je dokazala v svoji zahtevni službi. Retorika ji ne leži tako strašno,zato so intervjuji z njo dolgočasni. Govori ,pa nič posebnega ne pove.Nobenih dogodkov ni,nobenih anekdot .Kaj šele kaj zabavnega.Saj ni treba imen in priimkov…Boris dosti več pove o sebi in svojem življenju…

[/quote]

Ja, ampak v obratni zasedbi, takrat je bi Boris gost.

Vesna zabluzi v neke duhovne sfere, ki jih ne obvlada, postavlja nekaj klišejskih vprašanj, skače v besedo, dokončuje stavke, kako je bila pa osladna ko je bil Chale sale, ojoj. Pač, taka trač novinarka se mi zdi, jeftina.
Saj Zvezdana je isto groza….Nekako nam fali nek umirjen format spraševalke, luciden, ki pa se ne postavlja v prvi plan, pred gosta. Čolnika sem prej rada gledala, on se je poglobil v gosta pred intervjujem in ga smiselno peljal do zaključka, ko si o gostu vedel nekaj več

Ja, ampak v obratni zasedbi, takrat je bi Boris gost.
[/quote]
Res je. ampak bila sta pa tudi oba, kot v zadnji oddaji. Samo obrnjeno…:)

Dejansko razmišljam, kako ji oznaka “šefica protokola” paše tudi zasebno.
Vedno in povsod, šefica protokola. 😉
[/quote]

velika mamka 🙂

Ja, druga oddaja, tokrat osrednja gostja kb. Se je pa kar namatrala Milekova s tem intervjujem, kar ni steklo, tudi ko je prisel Cavazza, ki pa je bil zanimiv, on je res pripovedovalec zgodb.

Teleta imate sicer velike oči, ampak opazovat očitno ne znate.
[/quote]

Ker je tele ena simpatična žival se človeku, ki je umsko na nivoju telička doda- tele mamino.

[/quote]

res je, se opravičujem.
tudi meni se je tokrat zgodilo, da sem brcnil v temo:-)))
zapisala si, da se je zgodilo “kar dolgo nazaj”, zato nisem preveril zadnjega leta:-(
očitno milekova v Sloveniji ne najde prav veliko zanimivih oseb…

New Report

Close