Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Oddaja z Vesno Milek – gosta ….

Oddaja z Vesno Milek – gosta ….

Taka ljubezen se ne more začeti na stara leta. Tudi ljubezen je treba graditi. Dva, ki sta poročena štirideset, petdeset let, ona dva vesta kaj je ljubezen, da se boš na stara leta kar tako meni nič, tebi nič zatrapal v enega starega moškega, v to ne verjamem.
In še poznala se prej skorajda nista.
In izpadlo je, kot, da se je on usmilil.
Meni bolj deluje kot da je ona tista, ki vidi v njem moškega, ki je potreben usmiljenja.

Vesna Milek super piše, knjige, članke. Toda kot voditeljica na TV ne more skriti, kako podcenjuje goste.
Tudi Kseniji Benedetti je v megli povedala, da njena knjiga-Kažipoti ni kdo ve kaj.

Neumnosti klatiš.

Ksenija je imela bivšega moža mlajšega 12 let. Bil je pravi lepotec, sedaj ima 13 let starejšo.

Lepotec je samo za ob nedeljah , ne za vsak dan

Meno pa Vesna ni niti malo všeč. Piše ok, vodi izredno slabo. Njena vprašanja bolj spominjajo na branje poezije in dejansko jih ne razume nihče, verjetno niti ona ne.

Se je po zadnjih intervjujih Challe Salle pa Nika Kljun videlo, da je Milekovi že zmanjkalo njenih osebnih artish frendov za te njene intervjuje. ko se loti neznancev pa katastrofa. Zdaj je očitno že čas za drugi krog, bodo vsi še enkrat prišli na vrsto. Zeh, zeh! v takšnih primerih bi na tujih tv ukinili oddajo.

Gostja Benedetti je izvrstna sogovornica, vendar je treba z njo kontaktirati na primeren način.
Tako, po domače, kot je to naredila Vesna Milek, to ne gre.
Vseeno se mi zdi, da med gostoma Benedetti-Cavazza ni kemije, ki jo zaslutiš pri partnerjih.
Pri njiju se vidi neka izumetničenost, ne naravna ampak umetna, prisiljena veza in čudi me, da se je Ksenija dala v partnerstvo z njim, tudi že pred boleznijo je bil ostareli moški, čeprav je Vesna Milek hotela dokazati drugače.

Ta slika… kot dve sestrici, med katerima je ostareli očka.

Boris Cavazze je šarmantni gospod, najbrž tudi gentelman, bistrega uma.

Ob njegovih soletnikih deluje letom primerno, vendar ob mladih ženskah deluje starševsko, mar ne ?!

Tudi novinarki ni uspelo popraviti takega izgleda.

Mislim, da je Sebastian Cavazza sin od Borisa Cavazze in da ima približno toliko let kot voditeljica Vesna Milek.
Niti pod razno ni primerno, da se voditeljica stavi v vloge neke frendice Borisa Cavazze. Tako je namreč izpadlo. On je zanjo legenda, ne pa ista klasa.

Negledljivo zaradi nesposobnosti voditeljice oddaje. Jaz z njo ne bi imela toliko potrpljenja, kot sta ga imela gosta.

Sem še jaz pogledala to oddajo. Tako je, ga, Ksenija je čudovit človek, konkretna oddaja pa katastrofa. Kako voditeljici ni jasno, da ne sme in noče govoriti o tem kakšen je zasebno papež, Elizabeta, japonski cesar in ostalo… Res obupno v kakšen položaj jo je spravljala. Če bi imela kakšnega zdravnika bi ga spraševala kaj, kakšna sta Bratuškova in Pahor v spodnjicah in zasebno, pa kaj je normalna. In še to snobovstvo ji seka na polno, res je negledljivo. Ksenija pa prijetna, topla, dostojanstvena, normalna ženska. S takimi ljudmi se je privilegij družiti, ne pa spraševati neumnosti in pogrevati štorije iz prejšnje službe.
Aja, ko je prišel Boris pa je planila nanj in kar pozabila osrednjo gostjo. Kar nekaj.

Borisa Cavazzo kar hudo dajejo leta in bolezen. Nisem videla kakšne evforije v njem, kvečjemu betežnost. Vesna Milek pa ga povzdiguje, kot, da je njena klapa.
Pa res ne vem, od kod ji to, da se tako obnaša do njega in podcenjuje svojo gostjo.

Sem še jaz pogledala to oddajo. Tako je, ga, Ksenija je čudovit človek, konkretna oddaja pa katastrofa. Kako voditeljici ni jasno, da ne sme in noče govoriti o tem kakšen je zasebno papež, Elizabeta, japonski cesar in ostalo… Res obupno v kakšen položaj jo je spravljala. Če bi imela kakšnega zdravnika bi ga spraševala kaj, kakšna sta Bratuškova in Pahor v spodnjicah in zasebno, pa kaj je normalna. In še to snobovstvo ji seka na polno, res je negledljivo. Ksenija pa prijetna, topla, dostojanstvena, normalna ženska. S takimi ljudmi se je privilegij družiti, ne pa spraševati neumnosti in pogrevati štorije iz prejšnje službe.
Aja, ko je prišel Boris pa je planila nanj in kar pozabila osrednjo gostjo. Kar nekaj.
[/quote]

V vsem se strinjamo z vami.

Boris Cavazza je bil dober igralec. Za sabo ima posebno življensko izkušnjo. Ne dvomim o tem, da je širokega srca.

Vendar sedaj ni v njem kakšne posebne vitalnosti, pa še bolan je. Pa saj ima mož gotovo okrog osemdeset let in novinarka ga ogovarja kot kakšnega generacijsko enakega.

Gospa Ksenija je zelo srčna ženska, dobrohotna, vendar ne vem kako se je odločila za to zvezo.

Pa me niti ne zanima, ampak v javnosti, v tej oddaji sta delovala čudno.

[/quote]

Tudi jaz sem dobila podoben vtis. Nisem bila sicer nič presenečena, saj mi Milekova tako deluje že od prej / 3 oddaje sem videla skoraj v celoti/. Ta oddaja je bila tretja, sem se prav potrudila pogledat, ker je bilo toliko govora.

Nihče nas ne sili gledati Vesne Milek in Od blizu.
Lahko gledamo Ksenijo Horvat, ki ima odlične intervjuje, lahko gledamo Marjana Doro in njegove nedeljske pogovore, in konec koncev lahko gledamo Spomine, kjer vprašanj praktično ni.
Vesno sem gledala zgolj nekajkrat, in še to zaradi gostov. V oddaji s kardinalom Rodetom sem se hahljala (zaradi Rodeta, in ne zaradi nje), v pogovoru s Šaleharjem sem se držala za glavo, kako lahko nekdo iz tako dobrega gosta naredi tako slab intervju.
Nekdo lahko dobro piše, ne zna pa poslušati gosta. To se dogaja Milekovi.
Vsi pa pogrešamo Čolnika.

Jaz pravkar gledam… In je voditeljica popolnoma negledljiva!
Ni za na tv sploh, žal.

New Report

Close