Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka oddaja zadnja beseda

oddaja zadnja beseda

Ali so to ponovitve od lani, ali še vedno letos to snemajo?

Mislim, da je bila to ponovitev. Letos bo še? Ne verjamem.

Ej, skoz je ponovitev. Izbor – ponovitev. In potem še ponovitev na ponovitev.
Itak je vse ena sama ponovitev. Kaj delajoTV-jevci cel december, januar, februar??
In mi moramo ta jajca plačevat??
(zmerjate učitlce, ki imaj 2 meseca počitnic – ti klinci TV – baje jih 2000 .- pa imajo frej 3 mesece)
In še potem bo njihov domet:
– mizica, dva stola, dva kozarca vode in popolnoma nezanimiv gost, ki ga potegnejo od nekje, samo da malo klopota!

Upam, da z oddajo Zadnja beseda zaključijo. Ker so babetine nezanimive, niti nič ne spremenijo. Dolgočasne so:
– sploh ta lisica Kresalka
– kakšna plagiatorka Vida Žabot, farška rit
– Milena, ki se trudi s knjižno slovenščino, ajoj Žirovka
– pa ta bejba, ki pogrkuje
– in jasno veganka …….. kako ji je že ime?

Še pravi čas je odšla Polona Vetrih, edina svetovljanka.

Brezvezna oddaja, ki jo jasno financiramo naročniki TV! Hočeš nočeš – plačamo tem babam, ki so že itak polne keša! Mrš u božju mater!!

Najhuje je pa poslušati voditeljico, z njeno govorno napako. Pa da ne bo pomote, ne norčujem se iz tega, ampak mislim, da to ni primerno za na tv žal.

Ena najslabših oddaj, samo še tista stara igralka, aja Mlakarca, je bolj neznosna.
Tele babnce so same kvazi intelektualke z voditeljico na čelu.

Tudi jaz to napako kar
težko poslušam. Je precej močna, se včasih zgodi, da se ne razume dobro .Pa to bi še bilo, zdi se mi, da ni primerna za voditeljico, da ji pač to ne gre.
Katarina se mi zdi čisto o.k., tudi Milena ( vsaka na svoj način), Vida mi ni, Jadranka tudi bolj ne.

Upam , da znaš biti tako kritična – kot si do drugih – tudi do sebe.
Upam , da si sposobna ženska tudi na kakšnem drugem področju, ne samo v strupenem in črnem jeziku, s katerim opletaš kot kura brez glave.
Upam, da te tvoj partner doma lahko prenaša.
Upam, da te v službi že nimajo poln kufer.
Zoprna si, žleht, povrhu pa opravljiva krastača.

A misliš, da si svetovljanka?
Ne, navadna vaška opravljivka!

[img]https://i.pinimg.com/originals/3d/52/1a/3d521abb0a2f406c64e497cc9167e04f.jpg[/img]
Včerajšnji jutranji session žlehtnih farovških tercialk. Danes po deveti maši k fajmoštru na spoved po odvezo.

V podobni temi je nekdo Vido Žabot označil za skurbano nuno.
😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Morda se zdi komu nenavadno, a te oddaje ne spremljam. Zašankarske debate (ko razočarani plebs vse ve in zna in zna rešiti vsak problem) so se mi vedno zdela domena moških in sem jih imela za totalno bebave. In ta oddaja se mi zdi zelo podobna zašankarski debati.

Ko so se težave reševale zašankarsko, smo še bili država, sedaj ko se rešujejo na “višjem nivoju” v parlementu, smo pa po svetkancarsko, skropucalo od države.
Vsak vaški zašankar je mentalno na višjem nivoju kot kohel in če pogledamo to zadnjo blamažo okrog vrnitve vojakov, prosim ne žali pijancev.

Ko so se težave reševale zašankarsko, smo še bili država, sedaj ko se rešujejo na “višjem nivoju” v parlementu, smo pa po svetkancarsko, skropucalo od države.
Vsak vaški zašankar je mentalno na višjem nivoju kot kohel in če pogledamo to zadnjo blamažo okrog vrnitve vojakov, prosim ne žali pijancev.
[/quote]

Ok.

[/quote]

Podpiz!

Meni je oddaja ok in jo kar pogresam. Voditeljica mi je povsem vsec, razgledana, z lepo slovenscino, umirjena. Tezko pa gledam Zabotovo in mi je njeno modrovanje, sprasevanje, spogledovanje … povsem odvec. Tudi Milena in njeno razmisljanje mi nista blizu in mislim, da se to gospo v Slo prevec ceni glede na to kar je naredila – samo zapisala zgodbe drugih ljudi in jih prodala!?

Rade opravljavi.

Kaj si pa ti takega naredila v življenju, da si jemlješ pravico tukaj šimfati čez Žabotovo in Miklavčičevo? Daj razgali svoje malo usrano življenje, kaj počneš takega, da ti je za soditi Vido in Mileno?

:-))) saj ima prav, tudi jaz tako mislim in Vidino obnasanje ni za tv, Mileba bi pa tudi lshko malo ze pogledaka cez planke :-)) pri petih vnukih, 68 letih, vendarle :-))))
Kaj si pa ti takega naredila v življenju, da si jemlješ pravico tukaj šimfati čez Žabotovo in Miklavčičevo? Daj razgali svoje malo usrano življenje, kaj počneš takega, da ti je za soditi Vido in Mileno?
[/quote]

Nečesa ob kritiziranju te in še kakšne druge oddaje nikakor ne razumem:
Ali imate to kakšno kazensko uro gledanja programa, ki vam ni všeč oz. vas vse v neki oddaji moti?
Vaši TV sprejemniki ne lovijo več kot ene frekvence? Nimate daljinca ali ne znate preklopiti na drug program?

Nimate že praktično vsi, vsaj glede na hvaljenje v drugih temah, paketov z možnostjo gledanja programov za nazaj, da najdete kaj vam bolj všečnega, a še ne ogledanega na sporedu?

Se vaših sprejemnikov ne da izklopiti in raje uživati v tišini, morda ob branju, pogovoru z domačimi, poslušanju radia ali kakšnega CD-ja ipd.?
Iti raje na sprehod?

OK, bi še razumela, da neko oddajo človek pogleda enkrat in mu ni všeč. A glede na vaše pisanje gledate nekateri Zadnjo besedo večkrat, četudi vas v njej moti cel kup stvari! Zakaj?

Dragi Nyci,
moje zivljenje ni malo, se manj pa ustrano, kot pravis, je lepo in pomembno, tudi z vidika dosezkov. Med drugim sem tudi avtorica vec strokovnih in znanstvenih monografij, in vcasih si vzamem pravico, da izrazim svoje mnenje, pazim pa, da pri tem nisem zaljiva. Upam, da si tudi ti v zivljenju dovolj zadovoljen s sabo, da ti sicer ni potrebno biti zaljiv in primitiven, kot si bil v svojem zapisu.
Lepo se imej.

[/quote]

V prvih oddajah je bila voditeljica slaba. Precej zaletava, nič umirjena;). S časom se je kar poboljšala. Sem in tja se še malo preveč zaletava.
Ostale so pravzaprav všečne , prijetne. Vsaka na svoj način. Najboljša kombinacija so mi bile Milena, Katarina, Polona + x gost. Vida mi nekako ne sede, tudi Jadranka ne najbolj.

New Report

Close