Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ODDAM garsonjero v Ljubljani

ODDAM garsonjero v Ljubljani

TAKOJ oddam večjo garsonjero z ločenimi prostori v Ljubljani.

Samo resni pišite na:

cvet27@gmail.com

cena ?

a nisi ti imel/a ponudbo že včeraj?

a nisi ti že včer ponujal to garsonjero?

Pa še vedno ne vemo ne kje, ne za koliko. Bolj težko bo potem šlo tole.

dej ti cvet 27, sigurno si že komu odgovarjala preko mejla, naredi kopi paste odg in prilimaj sem, če vidiš, da je to tvoj drugi poiskus in ni uspeha..

Joooooj, pa kaj če je že drugič objavila, stanovanje se pa res ne odda čez noč no.

Pisala sem Vam na email.

lp

Verjetno bi res pomagalo k hitrejši oddaji, če bi bili v oglasu navedeni tudi lokacija, cena in opremljenost. Da ne omenjam leta izgradnje, oz obnove, nadstropja, lege, načina ogrevanja, parkirišča, balkona itd.

In zakaj to sedaj objavljaš tu,…a da vidimo, da mu je ena celo pisala na mail,…ja, seveda, … 🙂

Ma dobro, ste že vsi nori ali kaj??? Pišite ji ali pa ne pišite, porkamadona!

:)))

Iščem garsonjero, ampak, če vam je težko napisat ceno in pa kje v Ljubljani se oddaja, potem se tudi jaz ne bom ubadala s pošiljanjem maila.

Ni mi težko napisati, vendar sem pričakovala emaile in nisem gledala vaših komentarjev.

Cena 350€, sprotno mesečno plačilo, ena varščina, Ljubljana-Jarše, 33m2, blok, ločena kuhinja in večja soba z jedilno mizo, opremljena, nizki stroški…..

Kaj več pa res na email ali še raje osebno.

Lep pozdrav

Meni tole deluje kot 1 sobno stanovanje kot pa garsonjera,

Meni tole deluje kot 1 sobno stanovanje kot pa garsonjera,[/quote]

Ja saj,v bistvu je enosobno, vendar pa je označeno kot garsonjera, ker je soba prehodna…skozi sobo greš v kuhinjo.

GROZA OD CENE!!!!

Naše enosobno v bloku, 35 kvadratov, komplet opremljeno, se oddaja za 200€! Pa kaj ste dandanes že vsi znoreli s temi visokimi najemninami!!!

GROZA OD CENE!!!!

Naše enosobno v bloku, 35 kvadratov, komplet opremljeno, se oddaja za 200€! Pa kaj ste dandanes že vsi znoreli s temi visokimi najemninami!!![/quote]

V Ljubljani je 350€ za 33m2 zelo poceni!

Oddajam manjše enosobno za isto ceno, le lokacija je bolj atraktivna. Tako, da 200€ mora biti res nezanimiva lokacija.

New Report

Close