Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek oddam hišo najemniku, ki bo vračal hudobijo sosedu

oddam hišo najemniku, ki bo vračal hudobijo sosedu

Za simbolično ceno oddam hišo, najemniku, ki bo vsakodnevno vračal hudobijo, zmerjanje, blatenje, nagajanje, škodo, zdrahe, … nepopisno hudobnemu sosedu.
Hiša se nahaja na severnem primorskem, v kraju blizu reke Soče.
Ponudbe pošljite na zasebno sporočilo.
Pričakujem opis vas in opis kako se boste lotili svoje “naloge”. Zbiram najbolj primerno osebo.

Stari ejga, tvoja bajturina ni vredna nič, če v njej miru nimaš. Boš kar lepo pokazal tržno cenitev, in prinesel pol €vrčkov, pol ti bom pa naprej povedal kako in kaj.

Ti bi torej svoje umazano delo prevalil/a na nekoga drugega :)))
Glej, če ti je res toliko do tega, da se temu sosedu nagaja, se tega pač loti in mu nagajaj. Ne vlači pa v to popolnoma tujih ljudi, ki se jih ta tvoj spor ne tiče.

Sosed me hudo maltretira že več let. Poleg tega je naredil tudi ogromne škode na moji parceli. Sama, resnično ne zmorem več in sem že popolnoma izčrpana. Če je, kje kakšen, ki je pogumen, ki bi lahko vsaj malo pokazal sosedu, kako je živeti v nenehnem nasilju, je dobrodošel.
Drugi, ki tega nasilja niste doživeli, pa verjamem, da ne razumete in ne odobravate.

Ampak to pa čudn! A ženska da si??? Ja kak pa to da ne moreš soseda ukrotit, saj sem že velikokrat slišal, da če maš posočno babo pr bajt, psa ne rabiš!

No kaj pol, boš prnesla kaj gnarja al biznisa ne bo?

Jaz te popolnoma razumem, ker sem v podobni situaciji, le da gre za večstanovanjsko hišo. Maltretiral je že moje prednike, ki so morali celo na sodišče in tudi “zmagali”, kar je tega soseda še bolj razkačilo in še kar ne neha. Ker si sam nič ne upa (je namreč navaden zavožen mamin sinko, ki ga nobena ženska niti ne povoha in bi ga brez problema nalomil), pošilja (plačuje) druge ljudi, da prihajajo nagajat in delat škodo v moji odsotnosti. Željo po maščevanju razumem, čeprav ga sam ne prakticiram, ti pa povem, da na tak način ne boš prišla do najemnika. Verjetno bi bilo bolj smiselno, da oddajaš kaki razgrajaški mulariji ali celo bivšim kaznjencem, ki so bili obravnavani za nasilništvo. Seveda problemi, ki jih boš tudi sama imela z njimi (neplačevanje, škoda), niso izključeni.

Strojanove iz ROJ povabi k sebi, se bodo razširili še na imanje tvojega soseda. Kot virus, ga bodo pregnali iz Posočja.

001

Žal mi je zate – vem kako en izrodek nepojmljivo uniči možnost doma.

Škoda da si pustila tako daleč zadeve. Ustrahuje tisti, ki se počuti dovolj močnega. Tisti ki mu ostali ne postavijo meja. V ulici imamo psihopat, midva z možem sva edina, ki sva mu jasno dala meje, tako da sva ga ustavila . Ostale odkrito zmerja, nagaja. V resnici so taki ljudje slabiči. Zakaj pa ne prodaš hiše kakšnim šipfarjem?ti bi hitro red naredili.

V Beli krajini prodajo ciganom in potem si ga naj…., če si njihov sosed.

Dobili neuravnovešenega soseda, policija vedno hodila k njim, žena mu je umrla in je dal v najem ciganom.

Cigo pride k sosedom, ce mu posodijo samokolnico. Pravi soseda kaj boste, ja tista drva bom zvozil….pravi soseda, da ne bi slučajno, tista so naša.

Soseda po težki operaciji, sadi v rastlinjak solato itd. Oni so pa veselo kradli.

Končalo se je tako, da je nekdo kupil tisto zidanico in so se odselili.

New Report

Close