Oddam luksuzno stanovanje – Domžale
Več na:
samo resni!
lp Lenart
Kaj je že luksuznega v tem stanovanju. a to da je v bloku, nekaj rabljenega pohištva, da ima samo eno parkirno mesto pa da je v Domžalah.
Mislim, da je treba poudariti svetlobo, ki jo daje plafonjera iz Ikee za 0,49 €ur.
Zadnjima komentarjema nadvse hvala za mnenje, s katerim verjetno več povesta o sebi kot pa kaj drugega, pa po vsej verjetnosti vaju stanovanje sploh ne zanima oz. ga ne iščeta.
Včasih se ne morem načuditi količini frustracij in kompleksov, ki jih ljudje v zavetrju anonimnosti za računalnikom kažejo o sebi:)
Pa dajte luksuzno ven, če vam tako ustreza hehe…
Lp Lenart
Dragi Lenart,
lepo da imaš tako mnenje o meni, sam si svoj nivo že dokazal. Dejstvo o plafonjeri in luksuzu pa ostaja , kajne?
Zanimivo pa je tudi ime agencije, ki stanovanje oddaja ter bi bilo lepo vedeti, kaj si lastniki agencije mislijo o takšnem načinu promoviranja…
Predlagam, da jih kar pokličeš in poveš. Številko imaš.
Sicer pa se za takšne kokoške kot si ti, ki imajo preveč prostega časa in si ga zapolnijo tako, da špilajo lokalnega šerifa tu gor kot kakšne stare mame v blokih, sigurno najde kaj, s čimer bi pametneje zapolnila svoj čas?
Lp Lenart
Saj bodo videli, vendar očitno podpisarjo take zaposlene – aja saj nimaš pogodbe o delu.
Ni ravno dobra reklama za firmo…pa saj tako ali tako ne kotira ravno dobro…
Mene pač moti ker sedaj že vsak prodaja/oddaja luksuzno stanovanje pa čeprav to ni. na internetu najdeš čuda luksuznih/nadstandardnih stanovanj recimo v Celovških dvorih.
Pri luksuznem stanovanju jaz pričakujem vsaj tri garažna mesta, bazen, veliko teraso in nikakor vsaj 20 sosedov v bloku.
Pozdravljen,
Na žalost se na kontaktno telefonsko nihče ne javi, pa bom vprašala kar tukaj – mogoče pa še komu prav pride. Na splošno pogrešam tudi takšno predhodno komunikacijo oz. več podatkov v samih oglasih.
Zanima me naslednje:
– za kakšno obdobje je stanovanje predvideno za najem?
– ali se lahko opremo v stanovanju na željo podnajemnika tudi zamenja z njegovo oz. opremi po njegovem okusu?
– imate kakšne omejitve glede manjših otrok, itd…
– 800eur zadnja ponudba?
Zdravo tudi tebi,
Stanovanje se ne oddaja samo preko te agencije, ampak preko večih, tako da ti predlagam, da mi kar na speedo4speedo[afna]gmail.com pustiš kontakt, pa ti bom tam sporočil vse kontaktne številke(tudi mojo) in odgovoril bolj podrobno na še nekatera vprašanja, ki jih ne bi pisal javno…
Sicer pa, da na hitro odgovorim na tvoja vprašanja:
– za kakšno obdobje je stanovanje predvideno za najem?
stanovanje bom predvidoma oddajal za obdobje slabih 4 let
– ali se lahko opremo v stanovanju na željo podnajemnika tudi zamenja z njegovo oz. opremi po njegovem okusu?
vsekakor se lahko opremo v stanovanju spremeni popolnoma po vašem okusu – glede stroškov pa se nato že zmenimo, da bo za vse v redu, zdajšnja oprema pa bo prostor našla v še enem stanovanju, ki ga oddajam. V glavnem, vsekakor možno, je pa to seveda stvar kasnejših dogovorov po ogledu.
– imate kakšne omejitve glede manjših otrok, itd…
Imam dva pogoja – brez živali in pa finančna stabilnost(npr. pogodba o zaposlitvi za čas sklenitve najemnine, mesečni dohodek vsaj 2500€(eden ali par)), ostalo ne. Na splošno bi rad imel ljudi, ki bodo stanovanje tretirali kot svoje oz. imeli takšen odnos in bom imel zagotovilo, da bodo najemnino sposobni plačevati.
– 800eur zadnja ponudba?
stvar dogovora oz. odvisno od zaupanja, ki ga bomo vzpostavili, oprema, vaše finančno stanje… V glavnem, za vse podrobnosti pa prosim kot sem že rekel na mail.
Bi pa tudi vse ostale interesante prosil, da za info pišejo na mail, če želijo direkten kontakt z mano oz. imajo kakršnokoli vprašanje.
Lp Lenart
Pošteni odgovori.
meni na/v tem stanovanju ni nič luksuznega
Espejevci smo pa drugorazredni, kajne.
Prvič slišim, da se gre stanovanje najemat s pogodbo o delu in dohodninsko odločbo.
Tudi jaz oddajam stanovanje in tudi jaz imam podobne pogoje sploh od zadnje “pikre” izkušnje, ko sem v stanovanje sprejela mlad par z ne ravno dobrimi financami oz. službo. So hudi časi, ampak mi nismo ne Karitas ne država, da bi morali iz “našega” žepa financirati ljudi brez stanovanj, pa se naj sliši se tako kruto. Cene pa tudi postavlja trg.
espejevka, sem na njegovi strani, žal je stanovanje njegova last in sam lahko izbira kakšen tip ljudi bo imel v stanovanju in kakšne pogoje bo imel. Če se ne strinjaš ali če ti ni všeč, pa preprosto pusti in poglej še med ostalimi par sto stanovanji, ki se oddajajo za najem.
Takšni so pogoji – vzemi ali pusti.
Sploh pa je res smešno,kako ljudje puščajo negativne tu gor komentarje pod oglasi stanovanj in se vtikajo v smešne stvari pa stanovanje kot je rekel avtor sploh ne iščejo…. Si tudi jaz postavim vprašanje kaj res nimajo nič pametnejšega za početi? Mogoče, če bi čas pametneje izkoristili, bi pa celo prišli do lastnega stanovanja?
Predvidevam glede na tvoje pisanje, da ti iščeš stanovanje?
Sem na drugi strani, Manja, torej stanodajalka. Samo z drugačnimi izhodišči in morda se mi ravno to obnese (trkam trkam). Še od nikogar nisem zahtevala plačilne liste in pogodbe o delu, trenutno imam v stanovanju itak študentki, pred njima sem imela potetoviran motoristični par (ona je bila s.p., za njega niti ne vem, kje je delal oziroma ali sploh), pa še nikoli ni bilo najmanjšega problema. Tudi sosedje nimajo pritožb (je manjši blok in se vsi med sabo poznamo oziroma poznajo).
Aja, tudi živali so dobrodošle (ker imam tudi sama doma živalski vrt) in ne bosta verjela, ne delajo škode.
espejevka, verjetno bi identično kot pišeš sedaj ti, pisala in si mislila tudi jaz pred kakšnim letom in pol ko sem imela s podnajemniki same v redu izkušnje, dokler nisem “doživela” podnajemnika, s katerim se še vedno vlečem po sodišču, ker mi je dolžan oz. me je oškodoval za skoraj 8.000 €. Preberi si recimo tole spodaj, precej sveže:
http://www.podsvojostreho.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=35857
Nekaj podobnega se je zgodilo meni in ko človek to enkrat doživi, začne na stvari gledati precej bolj pazljivo in predvsem gleda koga bo spustil noter. Pa ne misli, da se to dogaja redko, daleč od tega. Podnajemniki so pri nas s socialno-pravnega vidika precej zaščiteni, kar je tudi prav, lahko pa nastane ogromen problem, če podnajemnik to izkoristi kot je v zgornjem primeru na linku in tudi v mojem.
In zato sedaj iščeš stanovanje? Imaš kaj posebnega v mislih?
In zato sedaj iščeš stanovanje? Imaš kaj posebnega v mislih?[/quote]
Ne jajcaj v brez veze, če nimaš kaj pametnega za povedati. Se mi je zdelo samoumevno, da je vsakemu povprečno pametnemu človeku jasno, da je tisto z “preveč prostega časa, nič pametnega za počet, vtikovanje v smešne stvari” letelo na tisti dve komentatorki oz. tri, ki so se vtaknili v besedo luksuzno in neke zavese iz Ikeje in ne na “espejevko” ali koga drugega, ki so imeli vsaj vsebinske odgovore in ne z namenom čiste žlehtnobe, zaviste oz. brezdelja.
Pozdrav vsem še enkrat,
Če bi vedel, da bom z enim navadnim oglasom sprožil takšno debato, ga sploh ne bi dal sem gor. Replik na oglas niti približno sploh pričakoval nisem. Bi zares lahko vzel v obzir dejstvo, da stanovanjska problematika oz. časi na sploh pri nas niso ravno najbolj rožnati in da marsikdo svojo nemoč, frustracije ali karkoli že tudi na takšen način izraža oz. ga marsikaj hitreje zmoti pri tistih, ki pa smo mogoče v malce boljšem položaju.
Pogoje glede finančnega stanja zares postavljam šele zaradi tudi moje slabe izkušnje, od živali pa zaradi parketa ne želim le psov in mačkov, seveda pa ni problemov za kakšne ptičke, ribice, plazilce v terariju ali podobno.
Pa naj bo to moj zadnji odgovor v temi in upam da tudi vaš brez smetenja. Naj oglas služi svojemu namenu. Vsi podatki so na voljo. Sem začetni avtor te teme in taka je moja želja.
Rubrika je napačna – oglasi so drugje, tako da ste rubriko dobro nasmetili.
Rubrika je napačna – oglasi so drugje, tako da ste rubriko dobro nasmetili.[/quote]
Pa res, toliko enih podforumov, da sem ga spregledal.
Še dobro, da imamo takšne kot si ti, ki vse opazijo in jim prav nič ne uide. Hvala ti!
Če bom utegnil, bom kontaktiral medover za prestavitev.
lp Lenart
V tem času, ko odgovarjaš (in smetiš), bi že lahko kontaktiral medover….
Forum je zaprt za komentiranje.