Oddam psičko labradorko
Z malo sreče čez nekaj deset tisočletij na zemlji ne bo več sledu o človeku. Z vsem tem tehnološkim napredkom nismo sposobni ustavit najmanjših bitij, virusov in jih nikoli ne bomo.
In kaj je naš največji greh? To, da nismo pripravljeni živeti v sozvočju z naravo. Narava se je znebila še vsake vrste, ki se je preveč razmnožila in tudi nas se bo. In temu se reče pravičnost.
Seveda pa moraš biti malo več kot vase zagledan humanoid s podporo nekih namišljenih božjih blagoslovov vsakemu dreku, ki ti pade od riti, da to vidiš.
hahaha, moje sprevrženo mišljenje??? Tega imaš ti o ljudeh in njihovih (pasjih) družinskih članih. Ker si napisala, da je zate pes le pes, sem te samo vprašala, zakaj ni potem na verigi? Ker pišeš v takšnem tonu, kot da je pes le pes, žival, ničvredno bitje (in takšni imajo pse na verigi). Vau, pes je zate vreden veliko. Upam, da to nisi mislila v finančnem smislu 🙂
Potem me pa ti vprašaš, če jaz mučim vse tiste, ki niso moji družinski člani? In imaš mene za sprevrženo, đizs :)))
Ne, draga Brljavka, zame so vse živali enako vredne (za razliko od ljudi). Naše živali spijo na postelji (no, daj se še bolj zgražaj, pa še kaj perverznega si zraven domišljaj :)))), brezdome muce so pa zunaj (kastrirane in sterilizirane na naše stroške), ker vseh ne morem strpati v posteljo 🙂 in jim iščemo nov dom. Ampak tebi ne bi dala nobenega :))))
Brljavka napisal:
“Ene, kdor ne streže z argumenti, ampak z žaljivkami, največ pove o sebi in dometu svojega uma.”
To kar si napisala ene, je tvoja zrcalna podoba.
Preden pa meni odgovarjaš z neumnimi vprašanji, ker na moja ne znaš odgovoriti, pa prej dobro preberi, kar sem napisala, da se ne boš ponovno osmešila. Ker res ne vem ali se samo delaš norca iz sebe ali ti res nekaj fali? Res mi deluješ zelo neuravnovešena :((
Uživaj še naprej brez mene 🙂
Saj sem vedela, da vam bom stopila na rep. Na podobne debate se itak obešate vedno ene in iste, z vedno enimi in istimi argumenti.
Kako naj ti razlagam nekaj, kar ima že samo po sebi definicijo argumenta? Ja, ljudje smo zlobni, pokvarjeni, včasih neumni. Ampak kakor pišete, bi človek mislil, da se skoraj ne prištevate v to vrsto, če imate o njej povedati vse najslabše? Saj je vaša vrsta. Pasja ni. Zmeraj vse najslabše o ljudeh? Pa imamo ogromno čudovitih lastnosti.
22, zdaj pa ne vem, o čem se sploh pogovarjava? A ti zdaj trdiš že, da so psi inteligentnejši od ljudi, ker pač niso odgovorni za podnebne spremembe?
Pipi, problemi s komunikacijo in vztrajam na tem. Pa še s čim.