Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Oddam stanovanje v Kamniku

Oddam stanovanje v Kamniku

Stanovanje je novejše gradnje (soseska mali grad), polno opremljeno(tudi elektronika – LCD, glasbeni stolp, računalnik), 2sobno, 53m2 + balkon, klet, parkirno mesto v garaži…

Oddam po možnosti za daljše obodje, cena cca. 500€ oz. stvar dogovora.

Zaradi preteklih slabih izkušenj samo trije pogoji:

– brez živali, zaposlitev za časa sklenitve najemne pogodbe, v primeru mladoletnih oseb v stanovanju zaposlitev za nedoločen čas staršev oz. starša.

Telefon nerad javno obljavljam, zato bi prosil vse resne interesente za kontakt na mail: [email protected]

Pogoji, ki jih navajate vas ne bodo obvarovali pred slabimi najemniki!

ali pa ne bo najemnike obvaroval pred tečnimi lastniki ,ki se vtikajo povsod

L.p samo toliko bi dodala,da tudi najemniki imamo slabe izkušnje z lestniki.Vsi ki odajajo oziroma so izjeme,ki so pošteni ti pa imajo ene in iste najemnike po veliko let,tisti ki pa hočejo služiti in vtikati se v tuje zadeve imajo pa ne stalne in za današnje čase prevelike najemnine…Mislim da je kar žalostno za vse: 😀

500 evrov, vi niste normalni…. mislim da boste nad najemniki kar lepo še naprej razočarani… 🙂 malo pomislite zakaj

Ti, gigla, zdaj pa že nehaj tečnarit. Bemti, a se tudi v vsako ceno jogurta v Merkatorju vtakneš, pa ceno avta, pa karte za kino, pa tko naprej…..
Človek je postavil ceno, ti pa vzemi ali pusti, ne pa smetit vseh tem, ki so povezane z oddajo stanovanja. Mah, če bi jih imel pet, nebi tebi oddal niti enega. Da bi mi potem stalno nekaj tečnarila, se pritožvala in take stvari.
Daj si zapomni, da eno stanovanje stane kolikor pač stane. In če hoče nekdo oddajat svojo ZASEBNO lastnino, je upravičen tudi do odškodnine za uporabo. Višino pa z vso pravico določi sam. Kaj za vraga ti tu ni jasno?

Sam najemam flat ze 10 let, hvala k. mam kolikor toliko normalnega najemodajalca, ponavadi take ki postavljajo pogoje kdaj bom sel na WC, ali bom kadil in kje v stanovanju se lahko sexa itak skenslam po 3 min ze na ogledu, mej flat, pa sam zivi notr kakor hoces.

Dej se vprasaj, jaz tebi oddam stanovanje za 500 eur, koliko pogojev ti lahko postavim? Tle potem ni vec vse tako lepo, kot kot ti 15-ga pade 500 na roko, ki jih uspesno utajis drzavi.

Folk je enostavno nor, placujejo 500 EUR najemnine, pa ne smejo met psa, macka, kadit, motit sosede ker je stara pa tecna, met sluzbo…

No comment.

Nasvet za vse, vsakega ki vam poskusa postaviti kaksen pogoj ga odlsovite na sredi stavka, slej ko prej bo pristal na realna tla.

Se povsem strinjam z večino stvari iz zadnjega prispevka razen glede malih živali, ki pač dejansko lahko povzročijo veliko škode na pohištvu. Kar se pa tiče pa kajenja, pa ne bi imel osebno nič proti, če bi podnajemnik v mojem stanovanju kadil (tudi sam kadim), bi pa pričakoval, da v primeru, če bi recimo zažgal prt ali zaveso, takšne malenkosti tudi iz lastnega žepa pokrije.

Ti, gigla, zdaj pa že nehaj tečnarit. Bemti, a se tudi v vsako ceno jogurta v Merkatorju vtakneš, pa ceno avta, pa karte za kino, pa tko naprej…..
Človek je postavil ceno, ti pa vzemi ali pusti, ne pa smetit vseh tem, ki so povezane z oddajo stanovanja. Mah, če bi jih imel pet, nebi tebi oddal niti enega. Da bi mi potem stalno nekaj tečnarila, se pritožvala in take stvari.
Daj si zapomni, da eno stanovanje stane kolikor pač stane. In če hoče nekdo oddajat svojo ZASEBNO lastnino, je upravičen tudi do odškodnine za uporabo. Višino pa z vso pravico določi sam. Kaj za vraga ti tu ni jasno?[/quote

Ja poglej…tako kot se ti ukvarjaš zmano, tako se jaz ukvarjam s tem da ljudem povem da niso normalni da zahtevajo za eno plačo najemnine..jaja blabla je delal in plačal… saj pa tudi ne bo nihče v minusu če bo kakih 200 evrov znižal najemnino al kako????? Tudi jaz ne vzamem kar vsako stanovanje ne se bat, tvojega sigurno ne bi. Tudi jaz pazim da imajo lastniki zdravo pamet. Pa četudi bom jaz na njihovem ozemlju ja…. Tudi lastniki so SAMO ljudje in res nebi rada mela tazga lastnika kot si ti, ki misliš da so ti najemniki eni rešitelji, ki bi ti z denarjem olajšali trpljenje ki si ga doživljal da si prišel do te svoje ZASEBNE lastnine. Saj vedno samo godrnjaš, kako si upravičen do !pazi! MASTNE! najemnine, ker je to pač tvoja ZASEBNA lastnina. In na žalost še vedno ne dojameš, da se ne gre za najemnino nasploh ampak za najemnino ki je sama po sebi ODERUŠKA. In to me moti in to bom povedala kadar mi bo zapasalo. In ti si pač oderuh, ki z vso pravico pobiraš oderuško najemnino. Face it! papa:)

Prav vidi se kako se treseš, kadar ti nekdo pove resnico, da si to kar si. Počasi se soočaš z resnico, da oderuška najemnina ni odraz tvojega dela, ampak pohlepa. A boli? ah zakaj…. enostavno vsem povej naglas da ti ni do 50 evrov plusa ali 100 ali 150 ali 200 evrov plusa, niti ne do 300, ZAKAJ NEK ČE JE PA LAHKO 350, mogoče bi šlo pa 400, ah pa saj je Ljubljana, bom poskusil 450, ampak agencije mi pravijo kar 500… zakaj pa ne, saj sem delal? Upam da razumeš no, da nočem nič slabega, samo tako je…..kaj naj? tako da živi svoje življenje, jaz bom svojega, jaz imam tako mnenje ti drugačno pa smo vsi veseli ane? ja…no papa

Jasno ti je bilo razloženo, da kakšna je minimalna cena, da nisem v minusu, ti pa kar naprej vztrajaš da bi rada to dobila za pol cene.

Žal so na moji strani številke, na tvoji pa samo besedičenje.

Na tvoji strani bodo itak večno številke, saj vidiš da sem do tega zaključka že prišla 🙂

Očitno nisi, ker drugače bi šla delat ne pa tukaj pleteničila in vztrajala pri svojem.

Pozdravljeni sem Romina Greblo
Iščem stanovanje v kamniku zato me vaše stanovanje zanima…Rada bi vaš kontakt moja gsm št.je 040555172
Lp

Pozdravljeni
Rabim stanovanje za 4 člansko družino nam dvosobno odgovarja če je še na voljo prosim sporočite smo redni plačniki in resni za stanovanje skrbimo kot za svoje sej mi ni namen nekomu škodo delat ampak živet v miru in met streho nad glavo moj kontakt 031237378 Kludija lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close