Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ODDAM-ZA ŠPELO

ODDAM-ZA ŠPELO

Špela, prosim, da mi javiš, če si dobila obe spalni vreči, ki sem ti jih poslala! Upam, da ni bilo kaj narobe s pošto.

Naj povem, da sem na forum oddala sporočilo, da oddam dve spalni vreči za otroka in seveda tudi takoj dobila punco, ki jih je potrebovala. Poslala sem jih, problem pa je v tem, da se mi sedaj ta punca niti ne oglasi, da bi mi potrdila, da je vreči prejela, čeprav sem jo prosila po forumu. Zanima me, ali je nezadovoljna z njima, ali pa se ji enostavno ne zdi vredno, da pošlje povratno informacijo. Jaz ne zahtevam “hvaležnosti do groba”, ampak samo eno obvestilo. Kaj pa vi mislite ?

Tole nisem jaz.

Bi pa tudi potrebovala veliko spalno vrečo za 5 letnico…

Ja, očitno niste “prava” Špela. Veste, jaz nimam nobene vreče več, ker sem tej gospej oddala dev (2 in 4 leta). LP

ne vem no…sem mnenja, da se ti vsaj javi!
Kaj veš, mogoče pa ne more do računalnika…Sicer pa ima tvoj naslov in te lahko tudi po tel. pokliče…

koliko si pa pripravljena odšteti za novo št.6 od oddeje?

Oprostite, vendar sem oddala naše vreče zaradi tega, ker naša punca v njih ni hotela spati – se pravi, da so bile nerabljene. Zdaj raje kupujemo malo toplejše pižame, pa je vse dobro. Hvala, ker ste se oglasili. LP

V baby centru sem jo zamudila za 4000 sit.

Koliko bi želeli zanjo?

ariel jih ima za 4 000,Oddeja Šk.Loka pa po 2900(tel. 04 5130 150) več glav več ve

New Report

Close