Odeja Škofja Loka – Oderusko dragooooooo!!!
Ne razumem te teme. Vsak kupuje tisto do koder se je pripravljen stegnit. Če se nisi pripravljen stegnit toliko, potem posteljnino pač kupuješ drugje, v Lidlu, Hoferju kot so ti svetovali.
A ostale blagovne znamke npr. oblačil in obutve, ki so drage tudi pribijaš na križ ali se spravljaš samo na Slovenske?
Drugače samo v vednost 70 evrov za posteljnino ni tako velik.
Neprijavljena, 14.08.2023 ob 05:57
Ne razumem te teme. Vsak kupuje tisto do koder se je pripravljen stegnit. Če se nisi pripravljen stegnit toliko, potem posteljnino pač kupuješ drugje, v Lidlu, Hoferju kot so ti svetovali.
A ostale blagovne znamke npr. oblačil in obutve, ki so drage tudi pribijaš na križ ali se spravljaš samo na Slovenske?
Drugače samo v vednost 70 evrov za posteljnino ni tako velik.
Imenjava mnenj je vsakakor dobrodošla, mar ne?
Tudi jaz imam postelnino iz Hoferja, 13 let in je kot nova. Nazadnje sem kupila brisače v svilanitu pred 2 letoma, narejene so v Turčiji. Kvaliteta pa ni več tako dobra kot smo je bili vajeni. Isto kvaliteto sem našla v Jysku, za sušilca, ki veliko uniči so čisto dobre in ugodne.
70€ je samo rjuha, 20 prevleka za blazino, torej je prevleka za odejo se vsaj 70 in skupaj je to kar precej.
Ce racunas, da je posteljnina brez rjuhe v Hoferju ali Lidlu ali Jysku 20€ in zdrzi 20 let pranja in uporabe, je zgornja cena pretirana.
Enako kot Boss srajca za 150€ narejena v Turciji, je pretirana cena, a je na njej vsaj svetovno znana marka, medtem ko je Odjea znana samo pri nas.
Svilanit pa ni vec niti priblizek tega, kar je bil vcasih. Imam 30-40 let stare brisace, ki so se vedno top, 10 let stare brisace pa ze ofucane.
Jaz pa ne razumem zakaj gledate stvari ki jih očitno nočete. Če hočeš posteljnino za 20e pač kupi posteljnino za 20e. Kaj ima veze da nekje prodajajo eno za 150? Jo greš gledat, jo nočeš in potem tuliš da je to oderuško? Zakaj je točno oderuško? Zato ker si je ti nočeš privoščiti? Te kdo sili? In btw 150e za posteljnino ni veliko. Ne vem sicer sestave, ampak posteljnine so tudi 500+ in celo par tisoč +. Vsak pač izbere zase, kar lahko, kar želi. Zakaj treba se sploh ukvarjati s tistim kar menda nočete? In btw…ne ni posteljnina za 20e ista tisti za jurja :). Tako kot ni čevelj za 20e isti kot usnjen šivan čevelj :). Ne se smešit no.