Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odeja Škofja Loka – Oderusko dragooooooo!!!

Odeja Škofja Loka – Oderusko dragooooooo!!!

Pozdravljeni. Na spletni strani odeje Škofja loka, sem zasledila zelo lepe rjuhe in prevleke za vzglavnike, ki so zelo lepe, a tudi ekstra drage. Rjuha 180cm×200 cm 70 €!!! Prevleka za vzglavnik 20 € ena! Ali je tako kakovostno, da upravici visoko ceno? Kaksne imate izkusnje?

Meni se zdi to dokaj ok cena. Sam imam Svilanitove stvari in so tudi tam nekje okoli 150 evrov za en komplet.

Čisto normalne cene za kvalitetne izdelke, ki niso narejeni na Kitajskem.

počakaj na akcije. Jaz imam vso posteljnino od njih 👍

In zelo malokrat imajo akcije in znižanja…..

Bedarija! Pri Hoferju in Lidlu imajo čisto solidno posteljnino po 20 – 30 EUR. Imam že leta, veliko perem, vse ok. Če mislite, pač plačujte petkrat več.

Saj niso vredni. Tudi ostali imajo Oekotex in druge certifikate in stanejo manj. Akcije so zelo redke in to 15 %. Ne vem, zakaj bi oni za isti izdelek služili toliko več kot ostali, glede na to, da sami bse pridelajo in ni posrednikov hehehehe

Ne razumem te teme. Vsak kupuje tisto do koder se je pripravljen stegnit. Če se nisi pripravljen stegnit toliko, potem posteljnino pač kupuješ drugje, v Lidlu, Hoferju kot so ti svetovali.

A ostale blagovne znamke npr. oblačil in obutve, ki so drage tudi pribijaš na križ ali se spravljaš samo na Slovenske?

Drugače samo v vednost 70 evrov za posteljnino ni tako velik.

Slovenske se piše z malo, razen če je začetek stavka.

Odgovor na objavo uporabnika
Neprijavljena, 14.08.2023 ob 05:57

Ne razumem te teme. Vsak kupuje tisto do koder se je pripravljen stegnit. Če se nisi pripravljen stegnit toliko, potem posteljnino pač kupuješ drugje, v Lidlu, Hoferju kot so ti svetovali.

A ostale blagovne znamke npr. oblačil in obutve, ki so drage tudi pribijaš na križ ali se spravljaš samo na Slovenske?

Drugače samo v vednost 70 evrov za posteljnino ni tako velik.

Imenjava mnenj je vsakakor dobrodošla, mar ne?

Tudi jaz imam postelnino iz Hoferja, 13 let in je kot nova. Nazadnje sem kupila brisače v svilanitu pred 2 letoma, narejene so v Turčiji. Kvaliteta pa ni več tako dobra kot smo je bili vajeni. Isto kvaliteto sem našla v Jysku, za sušilca, ki veliko uniči so čisto dobre in ugodne.

Tudi jaz imam posteljnino kupljeno v Lidl staro 11. let. In to še original zapakirano.

Dragi so zato, ker je naša država med najbolj obdavčenimi v EU. Posteljnina v Jysk trgovinah ni tako slaba.

Odeja Škofja Loka ima akcije v prvem kvartalu leta.

Gorenjci, požrešni kot vedno. Raje grem v Lesnino ali Rutar , tam imajo zelo kvalitetno posteljnino po normalnih cenah.

Če so izdelki kvalitetni, ne gre za veliko denarja. Rjuhe oziroma posteljnino koristiš kar nekaj let. Dejansko največ denarja damo za hrano in recimo tudi za nepotrebne stvari – dražji parfumi. Že obisk pri frizerju (enkrat) te lahko stane toliko.

Odgovor na objavo uporabnika
mon mafija, 14.08.2023 ob 07:16

Dragi so zato, ker je naša država med najbolj obdavčenimi v EU. Posteljnina v Jysk trgovinah ni tako slaba.

Najvišje plače na svetu imamo, zato je tako drago.

70€ je samo rjuha, 20 prevleka za blazino, torej je prevleka za odejo se vsaj 70 in skupaj je to kar precej.

Ce racunas, da je posteljnina brez rjuhe v Hoferju ali Lidlu ali Jysku 20€ in zdrzi 20 let pranja in uporabe, je zgornja cena pretirana.

Enako kot Boss srajca za 150€ narejena v Turciji, je pretirana cena, a je na njej vsaj svetovno znana marka, medtem ko je Odjea znana samo pri nas.

Svilanit pa ni vec niti priblizek tega, kar je bil vcasih. Imam 30-40 let stare brisace, ki so se vedno top, 10 let stare brisace pa ze ofucane.

Neumno je dati toliko denarja. Dobiš drugje kvalitetno in ugodno.  Lahko pa tudi daš, a potem ne jamras.

Jaz pa ne razumem zakaj gledate stvari ki jih očitno nočete. Če hočeš posteljnino za 20e pač kupi posteljnino za 20e. Kaj ima veze da nekje prodajajo eno za 150? Jo greš gledat, jo nočeš in potem tuliš da je to oderuško? Zakaj je točno oderuško? Zato ker si je ti nočeš privoščiti? Te kdo sili? In btw 150e za posteljnino ni veliko. Ne vem sicer sestave, ampak posteljnine so tudi 500+ in celo par tisoč +. Vsak pač izbere zase, kar lahko, kar želi. Zakaj treba se sploh ukvarjati s tistim kar menda nočete? In btw…ne ni posteljnina za 20e ista tisti za jurja :). Tako kot ni čevelj za 20e isti kot usnjen šivan čevelj :). Ne se smešit no.

Mi imamo kovtre od Odeje in so top. Tudi posteljnina. V Hofru pa sem jo kupila samo enkrat in nikoli več. Po treh pranjih je še vedno smrdela, grozno. Sem jo nesla nazaj, to pa moram reči, da so mi jo brez problema vzeli nazaj in mi vrnili denar.

Itak. Imamo zahodnjaške plače, pa je nekak logično, da je vse drago.

Svilanit ne dela svojih proizvodov več, jih samo preprodaja. Kolikor gledam je registrirana znamka pri nekem podjetju v Slovenskih Konjicah. Za Odejo je pa isto.

Ja, na koncu je vse Made In Asia.

Vse je jasno. Korošice ste pač malo za luno 🤣

Kaj je za Odejo isto?

New Report

Close