Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek oderuške cene tekočin za leče

oderuške cene tekočin za leče

Spet sem slabe volje, ker tako služijo na nas, ki imamo slab vid!! Leče so itak predrage, ampak 16 eur za 3 dcl tekočine???????? Ki se itak hitro porabi.

Razmišljala sem ,,,,,,,,,, kaj mislite, bi veljala doma narejena fiziološka za shranjevanje leč čez noč????

Ne bi namakala leč v domači fiziološki. Midva z možem sva šla oba na lasersko operacijo. Najboljša odločitev glede na izboljšano kvaliteto življenja!

Koliko sta dala za operacijo in kje???

v fiziolosko sploh ne smes namakat, to ti povsod pise… Men se zdi, da pri Krsticu 3,6dl stane okol 13,5e, od B&L. Nisem cist prepricana, sem kupila flasko enkrat konc poletja.

Ne spomnim se, od njegove operacije je minilo 5 let, od moje 10, oba pri Irmanu v Žalcu.

oprosti ampak nora si ti:

http://www.clarus.si/trgovina/lece/dodatki.html

Ja, je lepo, tud sama bla na operaciji, ni bila poceni, niti ni popolnoma uspela. Še vedno imam leče, in ja, drago je vse skupaj. Že tako si tepen celo življenje, da ne vidiš (imela dioptirjo -11 in še 4 astigmatizma), zdajala denarja za to še pa još…. pa še ga bom… če ga bom mela… Žal!

Evo, jaz sem bila včeraj na operaciji za drugo oko – vstavitev fakične leče in sem prezadovoljna!!

Končno brez leč, tekočin, kapljic in očal – dioptrija nič, namesto -8 !!!!!

Najbolje da jih nabaviš v tujini, ker pri nas je to svinjsko drago. Pa lahko nabaviš na zalogo, ker itak počaka.

Moj je tudi zaradi tega presedlal na dnevne leče, pa še dela ni z njimi, zjutraj jih vstavi, zvečer pa vrže proč…

Ni povsod tako zelo drago, jaz že od nekdaj kupujem preko spleta
malce prebrskaj pa bš vidla velik spletnih trgovin.
jaz recimo uporabljam tole www.moje-lece.si

New Report

Close