Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odganjalec mačk

Odganjalec mačk

Sosedovi mački mi serjejo po vrtu in otroškem igrišču na travi. Vsake 2 dni z lopato odstranjujemo klobase. “Dopizdil” mi je pa par dni nazaj ko je tamala naredila kolo in z roko zabredla v svez drek. Ogabno do amena!
Kupili bi odganjevalec, ki deluje! Ali kdo ve za kaj res ucinkovitega in da deluje ne samo 14 dni dokler se ne navadijo ampak stalno? Vkolikor se ne obnese bomo ukrepali drugace. Dovolj imam te golazni smrdljive…

Moje mnenje je, da odganjalci ne pomagajo nič. Enkrat mi je ena soseda rekla, da je na mesta, kjer se zadržuje maček posula večjo količino popra in mačka ni bilo več.

Za bruhat si. Sama sem velika ljubiteljica tako muck kot psov, tudi sosedove muce nahranim, ker so bolj nevestni. Ti bi jih pa zastrupljal/a.

če smo že pri odganjanju mačk, kako naj sosedovega psa prepričam, da neha po naši fasadi scat? pride, taco gor, fasada vsa v madežih 🙁 in to niti oprat ne gre, madež ostane.

Od khe ti ta ideja? Mislim da si ti za bruhat če že kdo…

Hja, po mojih izkušnjah je pes še vedno najboljši za odganjanje 🙂

Imam nenavaden predlog, na 1 mesto daj škatlo z mivko, potem bodo mačke srale le tam.

Kaj je za bruhat, a? Ogabno je, da zabredes v govno macka. So prenasalci mnogih bolezni, zdaj naj jih pa se hrani, da ji bodo se skotit prisli v garazo?? Eni ste res usekani, normalno, da bo avtorica izbrala otroka, ne pa sosedovih posrank! Drugace pa poper ali pa pes …

najboljši je rotveiler ali bulmastif

Mogoče pa sosedom dopovedat, da naj svoje mačke navadijo (se da) srat na svojem.

najboljši za preganjanje mačk so angleški hrti vsakega ubije

rotvajarci nimajo lovskega nagona in so slabi psi za preganjanje

Poskusi s poprom, meni je uspelo. V Hoferju imajo malo večje pakiranje za malo denarja.

Ti si edina golazen smrdljiva tu. Upam,da slej kot prej dobiš svoje.

Golazen si ti. Smrdiš tudi verjetno.
Pizdo ste eni psihoapti tu!!! Naj uganem ne maraš živali.

Golazen si ti. Smrdiš tudi verjetno.
Pizdo ste eni psihoapti tu!!! Naj uganem ne maraš živali.[/quote]

Psihopati od psihopatov!!! Veš,kaj bi pa jaz storila. Vsrala se bi na tvoj vrt.

Joj, sta me nasmejali;))) Hvala, sem imela slab dan. Strastni pa sta ni kej.
Tazga mačka bi pa takoj imela…
https://www.youtube.com/watch?v=DS-C5XGefXo

Joj, kako te razumem… Najbrž bo pes najbolj učinkovit.

V zoo shopu imajo neke modre kristale, ki jim smrdijo, so pa precej neestetski, ko jih dež zmoči. Jz bi rekla, da je to bolj blažev žegen.

Lahko čez noč s čim pokriješ otroško igrišče?

Golazen smrdljiva si ti!!!!

Posranka si pa ti. Kje pa misliš, da ji bo sral pes?? Na WC-ju morda??? Itak pa na avtoričinem vrtu ni bil mačji drek, mačka za seboj zakoplje, če še nisi opazila, ti posranka. Verjetno se je kar njena sončica podelala, ko se ji ni dalo noter hodit, fuj, pujski nemarni.

Pa bo šla sončica pa pa in ne bo več težav :-))))))))))))))))))))))

Zberi dreke v kanto in vrži prek k sosrdom

Če imaš tudi polže tam, nastaviš za polže mesurol, mačkam pa whiskas…..uspeh zagotovljen.

Jaz ti predlagam eno dobro zracno pusko in bum u glavo najprej lastnike teh psov in mackov…
Druga varijanta je pa da lepo poberes te kakece in jih zavijes v casopisni papir, das pred vrata lastniku in zakuris…ter seveda pozvonis na vratih, in sedaj ti zelim lepo predstavo kako bo sosed skakal po kakecih…to je nardila moja sosedat.ti povem je tak mir od takrat naprej

PRIMITIVIZEM!

Pokličeš veterinarsko inšpekcijo in odstranijo zapuščene mačke.Ali nabaviš mačko jo daš sterilizirat in daleč na okrog se jo ogiba vse kar lazi in gre naokrog.Tretja varianta je električni pastir ,žica čisto nizko in deluje kot šus.Ene par mačk rukne in imaš mir.

New Report

Close