Odganjalec mačk
Žal mi je,ampak ja že dolgo let več nimam vrta, da bi kukala zato,kaj delajo sosedove mačke.
Zakaj smo pa bolani tisti,ki imamo radi živali,ali so to mačke,ali psi,ali druge živali??
Meni se zdite nevarni za okolico takšni loleki kot je hdhbvc in podobni somišljeniki.
Mislim ,da na tem forumu je vedno več pishopatov in takšni,ki zagovarjate tepenje in zastrupitve
mačk ste direkt za umobolnico.
Pa naj že neha ta bolani osebek vsepovsod odpirati teme glede mačk.[/quote]
Če misliš, da bi morala ljubiti potepuške mačke, ki mi kopljejo vrt, serjejo povsod, se motiš. Zanima me, če bi jih ti, jih zraven še hranila, božala….Če bi jih, sporoči naslov, jih polovim in ti jih prinesem. Boš vesela: 5 komadov nenavadno velikih potepuških mačk.[/quote]
Ja, potem pa ni problema. Greš v zavetišče, si sposodiš živolovko, ujameš mačke in jih odpelješ v zavetišče. Kje je problem? Aja, ne da se ti, ja pol pa tapkaj in jamraj po MONu še naprej.
Če misliš, da bi morala ljubiti potepuške mačke, ki mi kopljejo vrt, serjejo povsod, se motiš. Zanima me, če bi jih ti, jih zraven še hranila, božala….Če bi jih, sporoči naslov, jih polovim in ti jih prinesem. Boš vesela: 5 komadov nenavadno velikih potepuških mačk.[/quote]
Ja, potem pa ni problema. Greš v zavetišče, si sposodiš živolovko, ujameš mačke in jih odpelješ v zavetišče. Kje je problem? Aja, ne da se ti, ja pol pa tapkaj in jamraj po MONu še naprej.[/quote]
Daj mi naslov in garancijo od zavetišča, ki bo sprejelo pet /5/ podivjanih, potepuških mačk. Polovili jih bomo brez pomoči-. Rabim samo naslov in garancijo,da jih vzamejo.
Ja, potem pa ni problema. Greš v zavetišče, si sposodiš živolovko, ujameš mačke in jih odpelješ v zavetišče. Kje je problem? Aja, ne da se ti, ja pol pa tapkaj in jamraj po MONu še naprej.[/quote]
Daj mi naslov in garancijo od zavetišča, ki bo sprejelo pet /5/ podivjanih, potepuških mačk. Polovili jih bomo brez pomoči-. Rabim samo naslov in garancijo,da jih vzamejo.[/quote]
Za Ljubljano (MOL) je pristojno zavetišče Gmajnice. Za druge občine pa ne vem. Pokliči na svojo občino in vprašaj katero zavetišče je pristojno.
Daj mi naslov in garancijo od zavetišča, ki bo sprejelo pet /5/ podivjanih, potepuških mačk. Polovili jih bomo brez pomoči-. Rabim samo naslov in garancijo,da jih vzamejo.[/quote]
Za Ljubljano (MOL) je pristojno zavetišče Gmajnice. Za druge občine pa ne vem. Pokliči na svojo občino in vprašaj katero zavetišče je pristojno.[/quote]
Pa mi garantiraš, da bodo v Gmajnicah sprejeli pet potepuških mačk?
Vem, da jih ne vzamejo. Če so sterilizirane, nimam pojma, saj so potepuške, podivjane.
Zavetišča so prepolna. Sem in tja vzamejo kakšno (domačo!!).[/quote]
Zanimivo. Si poklicala, da veš? Verjetno ne. Moja znanka je imela enak problem, pa so jih v zavetišču vzeli.[/quote]
Se bom sklicevala na tvojo znanko;). Kdaj (približno,da vem povedat) so sprejeli 5 podivjanih, potepuških mačk od tvoje znanke?
Zanimivo. Si poklicala, da veš? Verjetno ne. Moja znanka je imela enak problem, pa so jih v zavetišču vzeli.[/quote]
Se bom sklicevala na tvojo znanko;). Kdaj (približno,da vem povedat) so sprejeli 5 podivjanih, potepuških mačk od tvoje znanke?[/quote]
Leta nazaj, pa ne na Gmajnicah. Glej, zdajle je sezona mladičkov. Zavetišča bodo pokala po šivih. Pokliči jih in jih vprašaj kdaj jih lahko pripelješ.
S temi potepuškimi mačkami imaš ti probleme že dlje časa in smo ti že priporočali, da pokličeš zavetišče. Ampak ti tukaj težiš, da jih ne bodo sprejeli, celo prepričana si v to. Ne, raje tipkaš po MONu, namesto da bi kaj naredila. In še vedno si prepričana, da nič ne boš rešila. OK, potem pa tipkaj naprej, mačke se ti bodo pa še naprej množile.
Najbrž ti je jasno, da če so potepuške, najbrž niso sterilizirane in/ali kastrirani in se njihovo število povečuje. Če ti ni, no potem ti naj bo zdaj.
Zavetišče je dolžno poskrbeti za te potepuške mačke. Samo s tipkanjem po MONu se ne bo zgodilo popolnoma nič.
Se bom sklicevala na tvojo znanko;). Kdaj (približno,da vem povedat) so sprejeli 5 podivjanih, potepuških mačk od tvoje znanke?[/quote]
Leta nazaj, pa ne na Gmajnicah. Glej, zdajle je sezona mladičkov. Zavetišča bodo pokala po šivih. Pokliči jih in jih vprašaj kdaj jih lahko pripelješ.[/quote]
Ne mi potem nakladat, da sprejmejo večje število potepuških mačk !!
No, če ni bilo na Gmajnicah, povej kje je bilo in vsaj približno pred kolikimi leti? ;))
Zakaj sploh imate še vrte?? Vse kar pridelate na vrtu se da kupiti tudi v trgovinah. Brezveze.
Pač uničujte si hrbte,kaj mi mar!!! Bakterije in ostale stvari škodljive zdravju pa dobite in se najdejo vsepovsod,ne pa vso krivso prenašati na živali.
Lahko vas ubije tudi kakšen nori sosed,sorodnik,ali neznanec,ali vas dobi rak,ali bakterija ,ali kap ,ali umrete v nesreči in tako dalje.
Samo res je nekaj narobe z nekaterimi macjeljubci tukaj. Takoj zalit, psovat, obkladat s psihopati, delat zakljucke z najbolj krutimi izidi (zastrupitve, ubijanje, …). Se niste nikoli vprasali, ce morda vam ne stima vse v glavi? Kdo pod milim nebom bi pa rad jedel posrano solato pa imel vse markirano od nekih mack, katerih nori lastniki jih niso sposobni ustrezno vzgojit? Normalno, da jih prezenes. Vsi se obesate na to, kako smo tisti, ki ne bi polizali vsake macke, ki nam pride na pot, cisti norci, ne znate pa prebrat, da je treba ljubljencka imet pod kontrolo in vzgajat. Kdo je tu psiho potem?
Dleto, 01.02.2022 ob 04:34
Vsi ki imate pse in mačke. Dodaten član za kumunalne prispevke. Drek je treba nekam odlagati. Gledam lastnike, ki moram priznati poberejo drek za sabo. Ampak vržejo ga pa v najbljižjo kanto ki se mu ponudi.
Budalo ne ve, da je mačka čista in intiligentna žival, ki svoj drek zakopava.
Budalo jaz pa mislim, da bi morali takim kot si ti nabiti davek na neumnost.
Kokoši
Budalo ne ve, da je mačka čista in intiligentna žival, ki svoj drek zakopava.
Budalo jaz pa mislim, da bi morali takim kot si ti nabiti davek na neumnost.
Mačka je samo pregovorno čista žival. Pri nas potepuške mačke serjejo tudi na teraso. Sevada ne zakopljejo! Pri sosedi pa njena mačka cel ran rije po raznih vrtovih, zvečer pride domov, sede na pult, ali na mizo v kuhinji. Ogabno.