Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek odgovor Steffi glede malo drugače..

odgovor Steffi glede malo drugače..

Steff !

Ne mine samo tebe , mine tudi mene. Kar se tiče papučarjev. Žal . Nihče doma ne sme biti copata . Danes smo pa ja že tako napredni tudi v mišljenju in sicer , da bi lahko bilo razvito čutno , razumno , družinsko življenje. Le – to naj bi vsebovalo strpne dialoge , razumno spoštovanje različnih mnenj in uskladitev teh na točko iz katere oba prideta kot zmagovalca , čigar zmaga je uspeh ki zadovolji oba.
Stalno klanjanje , ali bog ne daj pohlevno izpolnjevanje samo enih ” želja ” ne pripelje nikamor. Tu ni doma sreča , ni govora o ljubezni , je le copatarstvo brez spoštovanja , je prazen in puhel zakon.
Tu izgubi čar tisti samozavestni moški tam zunaj na delu , ki si ga omenila na začetku .
Je pa res , nekaj so moje misli in želje a povsem drugo je življenje. Je pa dobro zavedati se….

In to je zajček napisal in padel ko klada v poosteljo :o))))))))))))

Jutro

nekatere reči pa se nkol ne spremenijo:

je škrat u spodi zgleda spet mim usekal,
ku je pisu o hlapčkih, tema so pa copate;-)

ku ta prav butalc:))))))))))))

Pokorno javljam, da škrat RES ne mara copat
-hodi bos če se le da:)))))))))))))))

bom mal resna:

škrat ma ukol sebe sam ldi s hrbtenico,
ku nevretenčarjev sploh ne purajta več:)

zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajčk živiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijo

ma nije moguče… je li to.. severnica :)?

Hojla tja v .. hehehehe butale :))))))))

JMŠSRS!!!!!!!! ku prbito!!

:-)))
včasih, ko je ta pojav res zelo izrazit, včasih že kar smešen in žalosten obenem, vsaj meni, o tem spregovorim na glas .-)
resnici na ljubo, res ne maram take sorte ženskega obnašanja, ker nam ni v čast.
Sploh sem pa človek, ki mu je tuje vsako podložništvo, tako in drugačno.
Zato imam, morda, danes neke vrste “slab” dan, ker je splavalo po vodi zelo “idealistično mnenje”, ki sem ga imela.
ampak….
kopriva ne pozebe

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

zajči … lubčka velikega … pa če še nisi se fino pocajti 🙂

B. bo mogla it na ravnanje hrbtenice … je neki skrivlena :))) sam ne od copat 🙂

B.

A se boš spet na kavč ulegla

Dan

ne morem … je zaseden … miško gor pančka 🙂

ojej B…lupčka kot zmeraj ti zajček da…
joj , sem se nasmejala :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) sorči:))))))))))))))))))))hrbtenici:))))))))))))))) sem ti rekla deli to zmerno no :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))pa kaj ko poslušaš me ne………………..joj:))))))))))))))))))))

a mate samo enega ;o)))))))))))))))))))))))))))

New Report

Close