Odjava
Kje je kakšen gumbek za odjavo iz foruma? Namreč, forum uporabljam predvsem v službi in me moti, da potem ko ga zaprem dol, še vedno ostane moje ime v okvirčkih za odgovore. Tako da lahko drugi tudi odgovarjajo v mojem imenu, kar pa ni ravno dobro. Na večini forumov je vedno zraven gumb za odjavo in te naslednjič, če hoče kdo v tvojem imenu pisati, vedno vpraša za geslo, tukaj pa nič.
Ali pa sem mogoče sama spregledala to možnost?
LP
Prijava je samo takrat, dokler si prijavljen v celoten sistem in s odjavo iz isstema se odjavis tudi iz foruma.
ce nisi prijavljena v sistem, ne mroe nihce pisati pod tvojim imenom, je pa res, da se vedno vidi, kdo je bil zadnji na sistemu, ker se cookiji zapomnijo, zadnje vpisano ime. ne morejo pa ga uporabiti, ce se odjavis.
Primoz
Ja, ko se prijaviš, imaš potem možnost odjave. Ni v tem problem…problem je ta, da če je moje ime zadnje pisalo in pride potem drugi in kaj odgovori, še vedno lahko uporabi moje ime… preverjeno! Nič mu ne javi, da je to ime registrirano ali naj se ponovno prijavi, nič, kar lahko piše in tudi objavi prispevek.
Če sta tako prepričana v vse, zakaj potem še vedno tukaj gor visita.
če nisi del rešitve, ne biti del problema.
Trudimo se po svojim močeh, kolikor pač imamo časa, da uredimo vse skupaj. Naši sistemi imajo repko 300.000 uporabnikov, poleg tega pa se ubadamo z lastno dejavnostjo, da sploh lahko sistemi tečejo tako kot tečejo.
to pa en pomeni, da nimamo namena izboljševati.
primož