Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odjava FB

Odjava FB

Na računalniku se nisem mogla odjaviti s profila na GB, nekaj je zaštekalo.
Je možno, da se s profila odjavim s katerega drugega računalnika – da pač naredim generalno odjavo, kot je to možno na gmailu?
Hvala!

Z drugega raćunalnika, telefona, ipd se moraš itak najprej prijavit z Emejlom in geslom-ker te ne prepozna, ker je drug IP. Potem pa spet odjavit; popolnoma nesmiselno torej.

Ostala sem prijavljena. Več nas uporablja ta isti računalnik.
In ko bo kdo drug hotel na FB, bo padel na moj profil. ZATO bi se rada odjavila, če je to možno.

Ko gre nekdo z istega računalnika na svoj FB profil, pobriše tvoj Email in geslo, vpiše svojega, torej “povozi” s svojim tvojega inbo prijavljen s svojim accountom noter… job done 🙂

Čudno pišeš. A bi se rada samo odjavila ali zbrisala račun? Odjaviš se lahko, seveda, zgoraj desno imaš puščico ali nekaj, se ti odpre oknček in spodaj imaš odjava. Si pa seveda zapomni geslo…

Ko gre nekdo z istega računalnika na svoj FB profil, pobriše tvoj Email in geslo, vpiše svojega, torej “povozi” s svojim tvojega inbo prijavljen s svojim accountom noter… job done 🙂
[/quote]
To mi je popolnoma razumljivo. Lahko pa tisti drug NE odjavi tvojega računa in brska po njem.

Sem našla sama. Če koga zanima, takole gre (ko si na svojem FB profilu):
– puščica
– nastavitve
– zaščita in prijava
– naprave, na katerih si prijavljen
– odjaviš se z vseh nezaželenih sej

Najlepsa hvala

To mi je popolnoma razumljivo. Lahko pa tisti drug NE odjavi tvojega računa in brska po njem.

Sem našla sama. Če koga zanima, takole gre (ko si na svojem FB profilu):
– puščica
– nastavitve
– zaščita in prijava
– naprave, na katerih si prijavljen
– odjaviš se z vseh nezaželenih sej
[/quote]

To kar si ti zdaj napisala se odjaviš iz sej v FB, ko si v kakšnih skupinah.
Da se odjaviš iz fb sem ti napisala zgoraj. Puščica in odjava. Nič nastavitve itd. V istem okenčku, ko se ti odpre je spodaj odjava. Samo tako se odjaviš iz svojega profila.
Odjava je enostavna kot povsod drugje no.

To kar si ti zdaj napisala se odjaviš iz sej v FB, ko si v kakšnih skupinah.
Da se odjaviš iz fb sem ti napisala zgoraj. Puščica in odjava. Nič nastavitve itd. V istem okenčku, ko se ti odpre je spodaj odjava. Samo tako se odjaviš iz svojega profila.
Odjava je enostavna kot povsod drugje no.
[/quote]

Še to: preveri: ko si naredila po tvoje – ali se ti je fb zaprl?
In preveri tako kot sem ti napisala jaz: a se ti je zaprl fb?
Odjavljena si, ko se ti zapre fb.

ma
neee, prosim, preberi še enkrat moje vprašanje. In potem poskusi oba načina. 🙂

Lej saj meni je vseeno 🙂
Ampak seje so ponavadi, ko se nekje pogovarjaš (v tem primeru na fb v kakšni skupini). Ne vem kakšno posebno odjavo ti hočeš? Odjava iz svojega fb profila je, da klikneš na puščico in čisto spodaj imaš Odjava. Jaz se pač tako odjavljam in sem odjavljena. Ker nihče ne ve mojega gesla se kljub temu, da mail v okenčku ostane ne more vpisat, ker nima gesla. Če želiš, da ne ostane mail moraš v računalniku nastavit, da ti ne beleži zgodovine in piškotkov. Skratka to mora bit nastavljeno v računalniku za vsakega posameznika, če rač. uporablja več ljudi. Odjava je pa odjava. Jaz sem se v fb prijavila tudi na javnem računalniku pa sem se odjavila tako kot vedno in sem bila odjavljena. ker je bilo že na javnem računalniku v nastavitvah računalnika nastavljeno, da se vse to sproti briše oz. se sploh ne shranjuje.
Razmišljaj malo logično, a boš vsakič, ko se boš hotela odjavit klikala in klikala, da boš prišla v nastavitve itd. itd. itd… ali je lažje enostavno klikniti odjava pa je.

New Report

Close