Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odjava iz Gmaila na tablici/telefonu

Odjava iz Gmaila na tablici/telefonu

Ne vem, a sem jaz tako butasta ali je pa google butast – a res ne obstaja varianta odjave iz gmaila na tablici ali pametnem telefonu?? Če jo kdo pozna, lepo porosim za inštrukcije! Pač vem – obstaja varianta, da ostraniš cel profil, to mi je u tri pm komplicirano – iščen preprosto odjavo – uno – klik na ime – odjava in čao. Se da ali ne? Če se da – kako?! Pozoro še enkrat – sprašujem za tablico (android!) ali telefon, za PC ni nobene panike, obvladamo. Tablico pa uporabljamo 4 in bi si vsak rad zaščitil svoj mail, logično, da ga kdo drug – morda celo nehote! – ne bere.

Tukaj pise da se ne da…

https://support.google.com/mail/answer/2991620?hl=sl

Vsak naj si doda svoj račun in potem kdor uporablja tablico, preklopi na svoj račun. Midva imava Samsungovo tablico in se to da. Sicer si pa preberi navodila za tablico, jaz sem to tudi v navodilih našla.
Midva sicer vsak svojega računa nimava zaščitenega z geslom (mogoče se pa da), ker ne brskava drug drugemu po pošti, dva računa imava predvsem zato, ker imava nastavljene druge aplikacije.

normalno pritisneš odjavi desno zgoraj.

Ma ne, ne gre, ne da se. Niti opcije ni – ne samsungovem telefonu ne na tablici. Sploh nimaš te opcije. Imaš znakec, nimaš pa možnosti odjave.

Dobro, to bi tudi bila možnost, sicer slaba, pa vseeno, hvala za namig. Tu sta v igri dva najstnika, kako je z njimi, se pa ve 🙁

Seveda je opcija, grem preko pc ali preko tavblice ali preko telefona zmeraj je ta opcija….mogoče potrebuješ očala.

Ne rabim očal – a si siguren/a, da imaš android??? Ker – desno zgoraj je lupa za iskanje pošte. Pridem do svojega profila, ikonce, izberem pa lahko “dodaj račun” in “upravljanje računov” in pod to opcijo lahko nastavim zgolj interval sinhornizacije. tu imam še možnost “odstrani račun”, kar pa pomeni, da me popolnoma odjavi ven iz googla, ne samo iz maila. Tko da, kaj imaš ti, ne vem, pri meni je to edina možnost.

Nima veze android, ios ali windows, povsod je enako….

Ja no, goni ti svojo.

https://support.google.com/mail/answer/2991620?hl=sl

Jaz imam LG “pameten” telefon, pa se tudi ne morem odjavit. Pa ok, da bi bil to vsaj moj primarni mail, enega sem ustvarila samo za bolho, pa ni šans da se skinem.
Orto pametni so tej telefoni res.

New Report

Close