Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odjava na Nedeljski dnevnik

Odjava na Nedeljski dnevnik

Kaj lahko kdo ki ima izkušnje s tem prosim napiše kako se odjaviti od nedeljskega dnevnika, kaj vse mora vsebovati…
hvala.

To pa bo hud boj. Ne bodo te kar odjavili. Še naprej ti bodo pošiljali časopis in položnice, kljub temu, da si ga pisno odjavil.

ime naslov in naročniško številko, traja pa menda 1 mesec, čakam na nasledno položnico da vidim če je res…

============================================= "Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen." Mati Terezija

kam pa je to potrebno poslati?

Kje si ga pa naročila? Pri mesarju?
Tle maš:
http://www.dnevnik.si/druzba-dnevnik/pogoji-narocanja

Pa saj ne morem verjet, da hodi po svetu folk, ki ne zna cajtenga odjavit???
Mislim, odrasli, opravilno sposobni ljudje z dokončano osnovno šolo…

Ja, tudi ti si bolj šibka v slovenščini:)), žal!

Za odjavo cajtnga ne rabiš bit dober v gramatiki. Samo napisat moraš, da ga ne želiš več, še prej iz mon-a pogooglaš “nedeljski dnevnik”, pa dobiš vse podatke, kam in kako. To sem prej naredila jaz, vzelo mi je reci piši 5 sekund :p

ti dam prav nemorešverjamet, a tle po forumu pa znajo bluzit!

Totalno levičarski cajtng! Tud jaz sem ga odjavu!

A to je dejansko folk tle gor nedeljca odjavljal?

Prosim če mi s 01.10.2016 ne pošiljate več Nedeljski dnevnik, ker zraven službe in dela doma nimamo časa brati.

Pa dajte ze enkrat zakleniti tole temo…

Oj

Pa zakaj se odjavlate od casopisa na starševskem cveku saj tu se ne odjvite
….odjavite se na založbi casopisa…pise tudi pri poloznici kaksen naslov ali telefonska pa poklicite tja.

Kdo pa sploh še bere to solato?

Enako z Dnevnikom, Delom, Mladino. Kdo bere ta rdeča liberalna sranja.
Dosti imam že tega, da me spravljajo v slabo voljo, koliko migrantov nam bo stresla Merkla in kako moramo odprtih rok sprejemati turške vpade.

Spoštovano uredništvo Nedeljskega dnevnika;
Z današnjim dnem odjavljam naročnino vašega rdečega časopisa. Naj ga bere Milan Kučan, jaz pa si bom od zdaj naprej za brisanje riti kupovala WC papir.

Z današnjim dnem odjavljam naročnino vašega rdečega časopisa. Naj ga bere Milan Kučan, jaz pa si bom od zdaj naprej za brisanje riti kupovala WC papir.[/quote]
Dobra in resnična!

Z današnjim dnem odjavljam naročnino vašega rdečega časopisa. Naj ga bere Milan Kučan, jaz pa si bom od zdaj naprej za brisanje riti kupovala WC papir.[/quote]
Dobra in resnična![/quote]

Zame kaj? Naročnina na Nedeljca?

Nedeljski dnevnik nemogoce odjaviti

Vsem pozivom preko email za odjavo se ne odzove,in ta ko zavaja starejse ljudi ki  niso sposobni da bi se odjavili

Vidim da so res v tezavah ,saj imajo pod prisilo prijavljene državljane Slovenije

Popolnoma se strinjam z vami Simona.

Prijaviti se ni problem z odjavo pa imamo velike težave

Vidim da niste bili nikoli prijavljeni na nedeljski dnevnik

He,he…. njihova praksa je starejša kot šteje večina formašem let. Pred mnogimi leti, mislim, da 30 in več, sem pisno odjavil časopis, vendar je še naprej prihajal, posledično seveda tudi položnice. Na telefonski poziv so mi odgovorili, da mora biti odjava pisna in oni tega pač niso prijeli, sicer pa je tako, da je telefonska prijava možna, odjava pa ne.

Epilog: naslednjo uro ali dve je vsaj 20 ljudi vršilo naročila…. in še nekaj časa je prihajal časopis, imel sem namreč potrdilo o priporočeni pošti.

Podpisana ta in ta,  nepreklicno odjavljam naročniško razmerje za nedeljski dnevnik od 12.2.24. Podpis in datum in poslati priporočeno.

New Report

Close