ODJAVA TWOO
Ja Twoo je sramota.Jaz sem se pred leti registriral,ker sme dobil povabilo od prijatelja,pa sem mislil,zakaj ne.Se nisem vedel odjavit in sem vse odklukal,da ne želim,da se mi pošiljajo twoo obvestila na mail.Sem totalno pozabil.In pred kakim mesec dobim spet povabilo pa grem na stran,registracija in mi izvrže da sem že registriran.Obnovim geslo in se vpišem.Sem imel skrit profil iz njihove strani,ker sem bil neaktiven.Glej ga zlomka,čeprav nisem imel nobene profilne slike je z mano želelo čvekati same missice in manekenske punce,ki bi me rade spoznale,jih zelo zanima kako sem,pa če bi se rad dobil.No hitro ugotoviš da so neresnični profili,samo zato da ti plačaš.Najprej če jim želim odgovorit moram objavit profilno sliko.Objavim profilno sliko in dam nekaj slik iz fitnesa,pa iz morja in vse slike so bile v roku 1 ure odstranjene,ker so bile neprimrne.A pogledam mal tista ujemnja ko ti vrže ven,pa ženske v bikinijih,tangice,nastavljajo se,… Ampak če želim čvekat moram plačat.
Ven mi vrže med zadetki prijatelja preko gmaila,ga kontaktiram,ga vprašam in mi sam reče,da je Twoo nateg od natega.70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} resničnih profilov,ostalih 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pa sami neresnični profili,katere uporabljajo očitno zaposleni da zavajajo folk.Na začetku so se mu lepile same mucke,pa je rekel bom reskiral nekaj evrov,pa je plačal 4 mesece,nobene mucke ni bilo več,ti fake profili mu niso odgovarjali in ga vse blokirali,po 4 mesecih,ko je članarina potekla so ga te mucke odblokirale in mu spet začele pošiljat sporočila. Bogi tisti ki nasedejo.
[/quote]
Še sreča, da sem ženska, ker meni na twoo niso prikazovali nobenih lepotcev in me vabili, da plačam. OK, imela sem določene omejitve, ker nisem bila plačnik. Ampak sem pa sama twoo malo nategnila z eno foro, da sem se kar brez plačila pojavljala med vidnimi zadetki, čeprav eni za to plačujejo Je treba pač znat.
Meni so se drugače realni moški prikazovali, smo klepetali, se z enimi srečali. V bistvu imam s twoo še najbolj pozitivne izkušnje.
Glede izbrisa računa tudi sploh ni težko in je treba malo klikat in brat. Itak, če klikneš samo na odjava, te ne bojo izbrisali, to je kot da bi ti vsakič izbrisali gmail račun, ko klikneš na odjava
Ko sem si izbrisala račun, mi tudi ni twoo z ničemer težil kasneje.
Ne vem, zakaj se eni sploh prijavljate, če potem s temi portali ne znate upravljat.