odjava voyo
Še vedno se mi odteguje naročnina na voyo. Neštetokrat sem poslal SMS za odjavo .Tudi danes sem ponovno poslal odjavo VOYO-ODJAVA. Taki ste kot žohari,kam se zabubite,se vas ni moč rešiti. Tudi program ni neki,da bi se splačalo gledati.Gledal sem vas dve uri plačal sem že skupaj 12€. Upam; da smo zadevo uredili. Imam dokazila,da sem se nekolikokrat odjavil in bom denar zahteval nazaj.
Lp, Anton Novak
Glavna ul. 70,Dolnji Lakoš
tel. 041 801 796
Še vedno se mi odteguje naročnina na voyo. Neštetokrat sem poslal SMS za odjavo .Tudi danes sem ponovno poslal odjavo VOYO-ODJAVA. Taki ste kot žohari,kam se zabubite,se vas ni moč rešiti. Tudi program ni neki,da bi se splačalo gledati.Gledal sem vas dve uri plačal sem že skupaj 12€. Upam; da smo zadevo uredili. Imam dokazila,da sem se nekolikokrat odjavil in bom denar zahteval nazaj. tel:041801 796
Tudi sam sem se prijaviu na voyo in 14 dni gledal brezplačno, potem je pa račun prišel, na katerem je pisalo, da moram plačat 5 evrov. Ali mi bo to ves čas delalo? Bi se mogoč mogel odjavit? Kako pa? Kaj pa če se odjavim, mi bo tudi tisi esemes treba plačati?
NAJ MI GDO PROSIM POMAGA1!!!!
hVALA IN LEP POZDRAV – Peter kocijan
Mene so tudi oropali ko sem se “brezplacno” prijavila na voyo. 4,16€ za 1 sms. GROZNO!
Zadevo sem “resila” tako, da sem poklicala na 080 44 44 in usluzbencem voya direktno povedala naj me odjavijo iz teh smeti in mi ne kradejo vec denarja, oni pa meni recejo: posljite sms VOYO ODJAVA na 3232… In seveda se mi je dvignil pritisk. Kaj bom mogla se enkrat placat 4,16€ zato da mi dajo mir??
Zagotovili so mi da je sms z odjavo brezplacen… bomo videli naslednji mesec. . .
Hallo!
Potrebno je poslati sporocilo: VOJO STOP na 3232 in ne Vojo odjava!!!! seveda dobite povraten sms, da je bil SMS brezplacen in da ste odjavljeni! Sicer pa sem nekaj slisal, da bojo dali voyo na normalno programsko shemo, ker imajo premalo uporabnikov, kar pa pomeni, da so nezanimivi za sponzorje in oglasevalce
TO SE VAM DOGAJA KER STE BUTLI (TKO KOT SM BLA JAZ PREDN SM SI TO PREBRALA :)))):
IN ČE SI BUTELJ SE NE PRIJAVLJAJ NIKAMOR!
Na primer če se prijaviš na voyo, ker si želiš gledat gostilna išče šefa 14 dni brezplačno, se moraš najkasneje 14. dan odjavit, če se ne, se avtomatsko šteje kot, da se strinjaš z nadaljno prijavo, kar stane na mesec 5 evrov.
Torej če se 5 mesecev ne odjaviš, boš pač 5 mesecev plačeval…če se dve leti ne odjaviš pa dve leti!!!!!
Kako ste tko zabiti, da se prijavite, odjavit pa se ne znate? Ko se prijavljaš ti vse piše. a kdo zna brat???
Pa v tem forumu je večkrat napisano, kako se je treba odjavit pa eni kar isto sprašujejo.. Drugače pa najdeš številko od voyo-ta 080 4444 in jih kontaktiraš in ti povejo kako se odjavi..ampak tega ne delajte!
Raje napišite sms za odjavo in če dobite povratni sms, da ste odjavljeni je to to.
Če se še niste odjavili napišite sms na tel številko: 3232 z velikimi črkami!!!!!!!!!:
VOYO STOP
(JAZ SEM NAPISALA VOJO STOP, pa sem dobila sms da so me odjavili…
torej ni tako pomembno ali napišeš VOJO ali VOYO
p.s. napisano za telebane kot sm jaz..