Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odkar sva z nadrejeno sprta do te mere, da se drug drugemu gnusiva in je že bivša nadrejena, sem začel sanjat o njej.

Odkar sva z nadrejeno sprta do te mere, da se drug drugemu gnusiva in je že bivša nadrejena, sem začel sanjat o njej.

In to skoraj redno sanjat, v sanjah je še vedno nadrejena v službi in se srečujeva v pogovorih le službeno. Pa ne da sva sovražnika v sanjah, temveč sanje o bežnih iskrivih pogledih, prikritem flirtanju, mimobežnih dotikih in to obeh, tako s telesoma, z lasmi, z roko, kot da gre za slučajnost. To počneva oba in obema to godi. Sanje so zelo žive in ja v barvah, če me vprašate. Zadnje sanje sem imel danes, ko naj bi me spraševala, če bom zvečer prisoten na neki zabavi in me je hotela prosit za ples, ker se nečemu hoče izognit….

Torej kaj menite, ko tolikokrat na monu razglabljate o sanjah? Gre za osebo z močnim zaledjem in podporo, ki kljub temu da ni več nadrejena, se bova nujno še srečevala in to vse prej kot v prijtelskih odnosih. Oba sva obdržala prijateljstvo na fb, da slediva drug drugemu, kar bi v prihodnosti lahko izkoristila drug proti drugemu.

Hkrati gre za osebo po kateri sem udaril z vsemi topovi in se brez pravne podpore ne upa več odzivat. Z vsakim odgovorom se je potopila globlje. Ob srečanju z mano izraža viden strah, roke se ji tresejo, bleda raztresena, ne mara me videt, tudi jaz njo ne in sem se zarotil, da ji debelo kožo kot jo ima na vsak način stanjšam in spravim s položaja. Dejansko vem, da jo je ena sama pokvarjenost in hinavščina, sociopatskega značaja s katerim se tudi drži na položaju, mnogim ljudem že zagrenila življenje.

Ne razumeš bistva, gre za več kot spor, ki bo dobil tudi sodni epilog, v ozadju se pa mnogo širše od tega sodnega postopka odvija prava vojna in celo panika na eni strani. In zakaj bi recimo sanjal nekoga v lepi luči in ljubezenskih namigovanjih, za katero veš da je pokvarjena do obisti, da zlorablja položaj že leta in si se zarotil, da škodovanju narediš konec, s tem zamajal celo garnituro, ki stoji v ozadju.

Boš na koncu sodnega epiloga ugotovil,da je ok oseba.

O pa še kako razumem. A na tvojem mestu, bi prenehala razmišljati o tem in se posvetila sebi, svojemu življenju in bi živela na polno. Praviš, da bo zadeva dobila sodni epilog. No, očitno bo rešena, tako ali drugace. Sprejmi in pojdi naprej. Pa ja ne misliš življenja zapraviti za takšne neumnosti? Raje glej kaj ‘ti delaš’ in vso energijo usmerja v to, da gre v kaj pametnega in koristnega.
[/quote]Evo jo puhloglavko, potem pa reci, da imajo monklje eno samo delujočo sivo celico.😁 Si ti sploh osnovno bralno sposobna, kar je napisano?

O pa še kako razumem. A na tvojem mestu, bi prenehala razmišljati o tem in se posvetila sebi, svojemu življenju in bi živela na polno. Praviš, da bo zadeva dobila sodni epilog. No, očitno bo rešena, tako ali drugace. Sprejmi in pojdi naprej. Pa ja ne misliš življenja zapraviti za takšne neumnosti? Raje glej kaj ‘ti delaš’ in vso energijo usmerja v to, da gre v kaj pametnega in koristnega.
[/quote]
Sploh razumeš vprašanje teme? Očitno ga ne…..pa to ne moreš verjet.😁

Že napisal, sploh ne gre več zgolj za sodni postopek in se ne more vrnit le na tega, gre za celo vladjočo garnituro nekje. Vendar vprašanje teme so sanje, o katerih na monu tako veliko veste povedat, ne to kaj se bo dogajalo in nemogoče je, da bi se po vsem kar te osebe zagrešijo, koliko oškodovanj ljudi zagrešijo, izkazalo da gre za čisto ok osebo.

Brzdaj svoje izpade. Žaljive nazive pa prihrani za tiste, ki so te tako slabo vzgojili. Vprašal je za naše mnenje in kaj si mislimo. Jaz si mislim o vsej zadevi točno to kar sem napisala. Kdor želi razumeti, je razumel.
[/quote]
Ne, sprašujem za razlago sanj :-)) in očitno res ne razumeš napisanega. 🙂

Jaz edino kar ne razumem je ~ kaj točno konzumirate tu na monu, pa kje se dobi, ker jaz bi tudi malo tega… 🙄
[/quote]
Pa to ni res…jaooooo, pa porkaduš, si lahko še bolj zabita, kot si?😁 Človek sprašuje za razlago sanj, ki so v popolnem nasprotju s tem kar čuti in doživlja, raumeš? Bo šlo?😁😁

Že napisal, sploh ne gre več zgolj za sodni postopek in se ne more vrnit le na tega, gre za celo vladjočo garnituro nekje. Vendar vprašanje teme so sanje, o katerih na monu tako veliko veste povedat, ne to kaj se bo dogajalo in nemogoče je, da bi se po vsem kar te osebe zagrešijo, koliko oškodovanj ljudi zagrešijo, izkazalo da gre za čisto ok osebo.
[/quote]potem si pa podzavestno zelis to kar sanjaš,predvsem,ker sanjaš tako “doživeto”,

Očitno poleg tega, da si blazno nevzgojen in nesramen, še slabo vidiš. Že v prvem postu sem mu razložila pomen sanj. Pa so tvoji kabli predolgi, da bi to dojel? A ko nekdo nekaj vpraša in ne dobi želenega odgovora, so vsi ostali za ozmerjat,al kako?
[/quote]
Raje ne piši, ker se resnično smešiš in ima viharni povsem prav. 🙂

Evo jo puhloglavko, potem pa reci, da imajo monklje eno samo delujočo sivo celico.😁 Si ti sploh osnovno bralno sposobna, kar je napisano?
[/quote]

Ta situacija je čisto podobna tvoji.

[/quote]
Od kje bi pa ti vedelo kaj o moji situaciji multinično?😁

[/quote]
Daj mi malo razloži mojo situacijo, bom kaj novega zvedel o sebi?😁

Od kje bi pa ti vedelo kaj o moji situaciji multinično?😁
[/quote]

Pač vem.

Pač vem.
[/quote]😁😁😁

😁😁😁
[/quote]

Strašno smešno, res, ampak vem, da imaš težave z narejeno.

Strašno smešno, res, ampak vem, da imaš težave z narejeno.
[/quote]

*nadrejeno

Prvi komentar je še bil na meji, da je tema vsaj pogojno resnična, a si se tukaj čisto prehitro izdal/a in nakazal/a, da je vse skupaj spet ena izmed mnogih ego imaginarnih power trip izmišljenih zgodbic. Morda celo v nadaljevanju pod registiranimi vzdevki spodaj komuniciraš sam/a s seboj. Eh.

Prvi komentar je še bil na meji, da je tema vsaj pogojno resnična, a si se tukaj čisto prehitro izdal/a in nakazal/a, da je vse skupaj spet ena izmed mnogih ego imaginarnih power trip izmišljenih zgodbic. Morda celo v nadaljevanju pod registiranimi vzdevki spodaj komuniciraš sam/a s seboj. Eh.
[/quote]
Glej, saj sploh ni pomembno ali ti verjameš, da je pripoved resnična ali ne, vzemi da je in povej razlago sanj, kar je vprašanje teme, nič drugega. To kar ti pišeš je zgolj smetenje teme in bralna nesposobnost, ter videnje zarot, da vse piše ena oseba.

Glej, saj sploh ni pomembno ali ti verjameš, da je pripoved resnična ali ne, vzemi da je in povej razlago sanj, kar je vprašanje teme, nič drugega. To kar ti pišeš je zgolj smetenje teme in bralna nesposobnost, ter videnje zarot, da vse piše ena oseba.
[/quote]

Razlaga sanj? Jaz iz tvojih fiktivnih sanj in ostalih zapisov sklepam, da si ti tist/a šefica (beseda šef/ica je lahko tudi simbol za moč, kontrolo in nadvlado), ki ne more preživeti, preboleti neke stvari/dogodka in tako zbrati moči in poguma, da stopi korak naprej. Zveniš obsedeno in polno neke pasivne in neizživete agresije.

Ampak saj veš kako je, dejansko lahko samo sanjač sam sebi najbolj avtentično razloži pomen svojih sanj.

Daj mi malo razloži mojo situacijo, bom kaj novega zvedel o sebi?😁
[/quote]

Razlaga:
V eni osebi sta te preganjala Vagabund in Desi, vi trije skupaj ste en komad…

Razlaga sanj? Jaz iz tvojih fiktivnih sanj in ostalih zapisov sklepam, da si ti tist/a šefica (beseda šef/ica je lahko tudi simbol za moč, kontrolo in nadvlado), ki ne more preživeti, preboleti neke stvari/dogodka in tako zbrati moči in poguma, da stopi korak naprej. Zveniš obsedeno in polno neke pasivne in neizživete agresije.

Ampak saj veš kako je, dejansko lahko samo sanjač sam sebi najbolj avtentično razloži pomen svojih sanj.
[/quote]
Ja pa je, res je da ste ljudje danes po večini tako zarukani in nori, (bralno seveda povsem nesposobni, to je tudi ugotovljeno in objavljeno uradno in javno), da ste pod nivojem razvoja vsake živali…..jaooooo

Ja pa je, res je da ste ljudje danes po večini tako zarukani in nori, (bralno seveda povsem nesposobni, to je tudi ugotovljeno in objavljeno uradno in javno), da ste pod nivojem razvoja vsake živali…..jaooooo
[/quote]
Ko zaviješ v Sponzor in Helga po desijansko se vlečeš kot lokomotiva od Ljubljane do Kopra, v vlogi kot si zdaj pa ponizevalno zakajas ženski spol. Multipla personalizirana grata srolana gata.

Ko zaviješ v Sponzor in Helga po desijansko se vlečeš kot lokomotiva od Ljubljane do Kopra, v vlogi kot si zdaj pa ponizevalno zakajas ženski spol. Multipla personalizirana grata srolana gata.
[/quote]
dobro je dobro, bolš ne bo, slabš pa tud več ne more bit……jaooooo, pa to ni res.😅🤣🤣

New Report

Close