Najdi forum

odklop.com

Zanima me, če je mogoče kdo rezerviral počitnice preko internetne strani odklop.com. Prosim za informacije. Je namreč dosti cenejše kot preko naših agencij.

No, a ni nihče?

Samo letalsko karto.
Vse OK!

Lani bli v Keniji-vse ok.

Lani na Mallorci.
Vse OK!

Letos na Kanarcih.
Vse OK!

Pred tremi tedni na Kanarskih z odklop.com. Vse v redu.

Letalska karta za Kubo prek odklopa, apartma in letalska karta za Tenerife tudi prek odklopa.
Nimam niti ene pripombe!
LP, Melita

zakaj pa potem na maile ne odgovarjajo. pa nikjer nimajo napisano kdo sploh so. no sicer so iz sosednje vasi pa vseeno 🙂

Kako, da ne piše!?

Pa tudi na mejle odgovarjajo!
Pri meni se je nekaj majhnega zakompliciralo, pa smo v trenutku vzpostavili stik preko mejla… in zadevico tudi hitro rešili!

Stvar funkcionira tako kot je treba!!!

No jaz sem jim poslal julija mail in ne duha ne sluha od njih.

Jaz bi pohvalil tudi Odpotuj.net – sem rezerviral preko njih last minute Tunizija. Brez težav, hitro in učinkovito.
Lp, Matija

Kolikor vem, delujejo le preko spleta..jaz sem jih kar poklicala (na gsm), kadar sem želela kakšno pojasnilo, pa smo vse rešili in razjasnili. Na maile so mi tudi odgovorili,ko pa sem postavila preveč vprašanj, pa so mi svetovali naj raje pokličem..pa je bilo res bolje,no,vsaj hitreje :))

Midva sva bila z njimi v Dubaju in je vse štimal, pomagal so urediti tudi vizo, ki sva jo dobila kar po faksu. V glavnem sva bila s stroritvijo zelo zadovoljna!

a obstaja se kaksna kul stran za last minute potovanja poleg odklop.com in odpotuj.net?

Mi smo pa meli težavo z odklopom – preko sistema za letalske karte niso mogli bookirati otroka (starost pod 1 leto). In te težave nismo uspeli rešit.

Sicer so bili pa vedno zelo prijazni in ustrežljivi.

Ja, obstaja tudi http://www.popotnik(pika)osvaja(pika)net. Ime sem vpisal tako zato, ker je ocitno pri skrbnikih tega portala zelo netaželjen. Sicer pa odlično funkcionira.

Jani

Mi smo šli na Maldive in Kanare, vse super. Tud z dojenčkom pod eno leto, pa ni bilo nobenih težav pri bookiranju – če boš imel še težave vpiše se inf (infant) in računalnik zahteva vnos datuma rojstva za dojenčke.

New Report

Close