odklop.com

Rada bi rezervirala na odklopu nek aranžma v Grčiji. Zanima me kakšen je postopek. Jaz bi najdla neko ponudbo na Kosu. Kako je ptoem tam, ko prideš na letališče. Kdo te pelje do hotela. Kako prideš do l. karte. Kako plačaš. Kako se tretirajo otroci (2,5leti).Skratka zanima me celotna procedura od nakupa karte do nastanitve v hotelu.
Hvala za odgovore.

Odklop je zakon :))). TUdi sama sem včeraj plačala aranžma na Kosu. Rezerviraš preko neta, sledi navodilom, nato dobiš povratno inf. na e-mail, preden zelis placat jih poklices in vprasas ali je rezervacija prosta, placala sem pa preko klika. Letalske karte oz. vse dobis v roku 3 dni po posti. Skratka cisto enostavno in preprosto.
čao,
tud jst sm letos prvič rezervirala prek odklopa in če nisi glih tip človeka k bi plačeval prek interneta ti ni treba. pokličeš na agencijo (na svoji spletni strani majo telefon) poveš kaj te zanima ti pove če je frej in potem izpolneš un obrazec k je na njihovi strani za privjavo. potem dobiš e-mail od agencije na kateri je ta ponudba. ta ponudba ni obvezujoča, samo sporoči ti use cene ki jih imaš za poravnat. nato greš v banko, prej si izpišeš ali sprintaš to ponudbo da imaš njihove podatke in št. ponudbe in plačaš. s tem ko plačaš imaš rezervirano ponudbo. vaučer in let. karte dobiš po pošti.
lp,
urša