Odkrila nekaj kar ne bi smela
Moja sestra je to tako elegantno rešila, da je tipu rekla, da naj sam pove svoji, ker drugače ji bo ona.
Kako je lahko tipu v razmerju dolg čas in ima preveč časa, da si s z babami dopisuje mi ne bo nikoli jasno.Pameten človek živi pametno življenje, kar pomeni, da se ukvarja s tistim za kar se je odločil.Če se je odločil biti partner in oče, ima več kot dovolj dela, še zmanjkuje mu časa , da se ukvarja s partnerko in otroci, da bo z lastnim zgledom pokazal kako se živi kvalitetno partnerstvo in jih nauči vsega potrebnega za kvaliteten lajf.Drugače pa naj bo sam in se pa lahko tudi ukvarja z vsako oslarijo, ki mu pade v glavo. Samo folk bi imel vse in potem na koncu pravzaprav nima nič, ker je vse kar nekaj napol, zato pa je vsa družba tako na psu, partnerji nezadovoljni, otroc nevzgojeni in nič naučen… pripravljeni za nesrečne suženjčke sistema…in tako se začaran krog suče.Nezadovoljen suženj ustvarja nove suženjčke in priviligirani paraziti uživajo naprej, saj imajo material za svoj obstoj.
Koren vseh grehov; pohlep in pohota.
Se je pa punca dobro odločila, jaz osebno bi samo še vprašal v smeri ali je prepričana in kako bi naprej, preden ji povem.
Sicer pa, če sta res prijateljici, bosta ostali prijateljici.
Je pa že bolj moralno napisat resnico kot molčati.Mogoče je anonimka še najbolj rešitev, saj se človek lahko odloči prez občutka pritiska.
Jaz osebno bi, da čimprej zvem resnico, kot pa, da vsi okoli vedo in tako zapravljam dragoceno življenje za nekoga in svet, ki je zlagan, torej ga ni in se mi zato nima nič kaj drugega zrušit kot iluzija v kateri me drži partner, ki je vse prej kot to.
Očitno pa ima folk raje lepe laži in vegetira v zanič odnosih, kot pa, da razrešuje težave z grdo resnico.Vsaj dokler jih tak zaupanja nevreden partner ne zapusti in jih realnost grdo udari na vseh nivojih, takrat je pa hudo.
Zame nobena resnica ni grda, pač pa je grda laž, predvsem tista samim sebi.
Za moje pojme se je najbolje spoznavati preko Facebook-a, vse ostalo imajo ponavadi neke plačljive omejitve itd. Pri fb lahko tudi vidiš večji nabor zgodovine, se mi zdi, da za neko resno iskanje partnerstva je to še najbolje. Na zato namenjenih portalih so ljudje gor predvsem z razlogom iskanja samo sex ritualov ;-).
na hitro sem preletel kaj pišete pa delate doktorate eni , kok imate let, naj vam povem vsem, večina moških vsaj ene 80 procent raje 95, si želi seksa z drugimi in če to dobi, to tudi počnejo, če ne dobijo na tak način gredo na salomonov oglasik, avanture in plačajo prostitutko, večina moških v vezah se svoje žene partnerice hitro naveliča, mene čudi kak IQimajo nekatere ženske tega ne pogruntajo.Primer, tip se je poroču , dobil dva otroka, polno obveznosti, zakaj mislite, da si ne bo našel še eno pa še ene in zakaj mislite da mu je njegova še kar zanimiva , pa zame osebno to ni normalno da si z eno 60 let recimo. In te vaše silne dileme ali bi povedala prijateljici pa gor in dol, jaz imam frenda, ki je poročen, poseksal je že pol vasi, če bi imel kakšno dobro bi šel še jaz zdraven da bi jo v troje, sam so same bolj grde za moje pojme, in men na pamet ne pade da bi to povedal njegovi ženi, prvič zato, ker se njemu ne grem zamerit drugič pa zato, ker uživam v tem ko vidim kako zabito neumno žensko ima , še privoščim ji da jo vara, sama si je kriva, ker je prizadeta iz več vidikov.
Forum je zaprt za komentiranje.