Najdi forum

Splash Forum Koronavirus ODKRILI PRVO OKUŽBO S KORONO PRI NAS

ODKRILI PRVO OKUŽBO S KORONO PRI NAS

Znaki so morali biti hudi 1. da so ga sploh testirali in 2. da se je javil.
Upam, da skriti prijatelji in prijateljice niso ljubitelji Boccellija.

Ta se je več dni sprehajal po Ljubljani. Tole so izjavili: Pogovorili se bodo o njegovih visoko rizičnih kontaktih, da bi preprečili širjenje okužbe. Minilo je nekaj dni od prihoda domov do obiska Infekcijske klinike.
[/quote]
Ne vem ali sem prav slišala ali ne. Ali je bilo rečeno, da je ŠEL do svojega osebnega zdravnika? Kater zdravstveni dom?

Ti imaš pa eno drugo bolezen, ne tega virusa, ko take neumnosti klatiš.

Očitno dlje časa živi tukaj, če piše, da je obiskal svojega osebnega zdravnika. Torej v Sloveniji ima osebnega zdravnika. Piše pa res, da gre za Maročana.

Ne vem ali sem prav slišala ali ne. Ali je bilo rečeno, da je ŠEL do svojega osebnega zdravnika? Kater zdravstveni dom?
[/quote]

Bil je doma nekaj dni, šele nato je šel do zdravnika Naj gre ugotavljajo kje se je gibal, s kom se je družil.

[/quote]

Ne vem, kaj so rekli, sem pa na dveh mestih ali celo treh prebrala, da je šel do svojega osebnega zdravnika in ta ga je poslal na infekcijsko.

Amapak v Maroku je uradno potrjen samo en primer okužbe

Konco…so bili ze vsi zafrustrirani kako to da ga imajo vsi okoli nas samo mi ne…se hrvati imajo deset primeriv mi pa samo enega…zelim vam cim vec prijetnih okuzb

Bil je doma nekaj dni, šele nato je šel do zdravnika Naj gre ugotavljajo kje se je gibal, s kom se je družil.
[/quote]

Ali pa iščejo prevajalca, ker je migrant vrjetno. Doooh

je pa v Sloveniji sedel v čakalnici svojega zdravnika – po protokolu bi moral od doma poklicat, ne pa rinit k dohterjuv čakalnico. Koliko jih je torej tisti dan v čakalnici lahko še okužil ? Bi bilo pošteno, da povedo, kateri ZD pri katerem zdravniku je to bilo.

[/quote]

Doma lahko pomeni zaprt v hiši. Ali pa doma lahko pomeni, da je bil nekaj dni v Sloveniji, hodil okoli, v službo.

Kaj pa češ če nočejo testirat? Za Ljubljano zaenkrat še ne vejo kje bodo testirali bolnike z bolj blago okužbo.

Po moje zmaga izjava, da se je najverjetneje okužil v Maroku. Ok, ni važno kje se je, ampak če pogledaš zemljevid okužb, ima Maroko registrirano eno okužbo.
Ma je imel res smolo, da je v celem Maroku nagazil ravno na tega edinega.

V parih dneh je bil lahko v stiku samo s par ljudmi + cca 20 v čakalnici pri zdravniku. Lahko pa tudi s 50 + temi 20….vse x 4…((
Ja, dobro bi bilo vedeti, kateri ZD.

[/quote]

[/quote]

letel je iz Maroka v Italijo… Torej tudi in predvsem bil na letalih in po letališčih, v Italiji. Priletel je v državo, kjer je trenutno virus v divjanju.

Ne vem, ali je res, sem prej prebrala, da je šel peš v zdravstveni dom in čakal v čakalnici.

Pa še povejo naj s katero trolo se je peljal, da je prišel do infekcijske.

[/quote]

Kaj hočeš s tem povedati, z uporabniškim imenom “Zvone Šeruga” ??

Vaš link

Ja, in verjetno ni imel robčkov.
Kihal in kašljal kar tako.

Napisano je, da ima 60 let.

Da. Bil je nekaj dni doma potem je šel peš k zdravniku. Iščejo vse, ki so bili z njim v stiku. Star 6o let in moški. Verjetno res tujec.

Ja, je povedal to zdajle g – Muževič na POPu v oddaji, druinski zdravnik – da ni upošteval navodil, da bi moral prej poklicat v ZD, k zdravniku….

Tudi zdravnik je ravnal narobe pa še on je ogrožen sedaj – upajmo, da jutri ne bo šel v službo med naročene paciente.

Da. Bil je nekaj dni doma potem je šel peš k zdravniku. Iščejo vse, ki so bili z njim v stiku. Star 6o let in moški. Verjetno res tujec.
[/quote]

Nekaj dni se torej prosto tudi lahko gibal naokoli ( trgovina, karkoli), po Ljubljani, predno je prišel v ambulanto.

New Report

Close