Najdi forum

Splash Forum Koronavirus ODKRILI PRVO OKUŽBO S KORONO PRI NAS

ODKRILI PRVO OKUŽBO S KORONO PRI NAS

V Maroku ni prišlo do okužbe. Smo bili med šolskimi počitnicami tudi mi na dopustu. Naša otroka sta normalno v šoli, bolan ni nobeden. Okužba izvira iz Italije, verjetno letališča, kjer res dost ljudi kašlja in nosi zaščitne maske.
[/quote]

Jaz tudi domnevam, da nima Maroko nič pri okužbi in da je človek pobral virus na poti v Italiji.

Včeraj so mediji pisali Maročan. Saj nisem zmešana. Pisali so Maročan.
[/quote]
Iz Maroka preko Italije pripotoval v Slovenijo, od prihoda DOMOV do obiska infekcijske klinike v Ljubljani je minilo več dni.
Ne nič ne piše, da je Maročan očitno si zmešana 😉
https://www.24ur.com/novice/slovenija/imamo-v-sloveniji-prvi-primer-okuzbe-s-koronavirusom.html

Jaz tudi domnevam, da nima Maroko nič pri okužbi in da je človek pobral virus na poti v Italiji.
[/quote]
v tistih par minutah, kar je bil doma, ni mogel že zbolet. inkubacija traja par dni

dajmo človeku darwinovo nagrado. pri vsem obveščanju, kako ravnat, on leti z okužbo v zdravstveni dom, spravi pol osebja v izolacijo, okuži verjetno vse bolne v čakalnici.
BRAVO!

zdravstveni dom pa tud. KC je dal neko kokoško pred vhod, ki čekira, da ne bi tja zalutali padalci, ki bi potencialno lahko okužili polovico bolnikov, tale tu pa je imel prost prehod do vsega. mislim…. nič se niso naučili iz italijanskega primera

Iz Maroka preko Italije pripotoval v Slovenijo, od prihoda DOMOV do obiska infekcijske klinike v Ljubljani je minilo več dni.
Ne nič ne piše, da je Maročan očitno si zmešana 😉
https://www.24ur.com/novice/slovenija/imamo-v-sloveniji-prvi-primer-okuzbe-s-koronavirusom.html
[/quote]

Če ga ne razumejo, potem je verjetno Maročan. edini dve besedi, ki jih zna slovensko sta verjetno maroko in letalo.

v tistih par minutah, kar je bil doma, ni mogel že zbolet. inkubacija traja par dni

dajmo človeku darwinovo nagrado. pri vsem obveščanju, kako ravnat, on leti z okužbo v zdravstveni dom, spravi pol osebja v izolacijo, okuži verjetno vse bolne v čakalnici.
BRAVO!

zdravstveni dom pa tud. KC je dal neko kokoško pred vhod, ki čekira, da ne bi tja zalutali padalci, ki bi potencialno lahko okužili polovico bolnikov, tale tu pa je imel prost prehod do vsega. mislim…. nič se niso naučili iz italijanskega primera
[/quote]

Ja saj… Minilo je par dni, kar je prišel s poti. Morda se je celo okužil v Italiji na poti v Maroko. Ne moremo vedeti.

BRAVO!

[/quote]

Od prihoda domov do obiska Infekcijske klinike v Ljubljani je minilo več dni, zdaj pa ….

Nekateri novice očitno berete šele danes zjutraj in jih včeraj niste.

Včeraj so imeli objavljeno MAROČAN. Portal RTV SlO, 24 ur. MAROČAN je pisalo.

Ni pa sploh pomembno, ali je Maročan ali Slovenec. Pomembno je, koliko ljudi je okužil, preden so ga zdaj izolirali.

Ne, pisali so, da je prišel iz Maroka. Ti sama pa si sklepala, da je Maročan.
Kaj sem jaz, ko se vrnem iz Ikee iz Gradca, Avstrijka?
Pa ko se vrnem iz smučarskega dopusta v Franciji, sem Francozinja?
Ali pa ko se vrnem iz službenega potovanja v USA, sem Američanka?
In tako tudi slovenski državljan, ki se vrne iz potovanja v Maroku, ni Maročan in ne moreš tako sklepati.
In ne, nikjer nisem sinoči prebrala, da je Maročan, samo to, da se je vrnil iz Maroka.
[/quote]

Včeraj je na RTV pisalo, da je Maročan. To sploh ni vazno. Čudno je, da so po parih minutah napisali, da ima slovensko državljanstvo, danes pa, da je moški, ki je prišel iz Maroka. Torej novinarji pojma nimajo. In sigurno, se ni v Maroku okužil, če nimajo obolelih. Verjetno se je v Italiji in tudi ne ve se, koliko časa je bil v Italiji.

Če ga ne razumejo, potem je verjetno Maročan. edini dve besedi, ki jih zna slovensko sta verjetno maroko in letalo.
[/quote]
Kje si zasledila v članku, da ga ne razumejo??
Je tebi jasno in razumljivo kaj piše: Ko se je vrnil DOMOV, DOMOV pomeni stalni naslov kjer živi.

Zdaj imajo v naslovu na 24 ur napisano OKUŽENI SLOVENEC. Včeraj je bil Maročan, danes je bil Slovenec. To samo pove, da je komunikacija med odgovornimi in mediji nikakršna, če se niti o tem niso mogli prvih 12 ur uskladiti.

Baje, da je okužil se ostale ljudi v cakalnici ta čas, ko je cakal, da bo na vrsti ter zdravnika. Tako, da ljudje hitro po zalogo hrane v trgovine, dokler imajo se kaj konzerv. Hihihi, jst se korone ne bojim ama nista. Bojim se vas, kva ste GLUPI!

Predvsem BAJE je verodostojen podatek, ki je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} potrjen 🤦‍♂️

Predvsem BAJE je verodostojen podatek, ki je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} potrjen 🤦‍♂️
[/quote]

Dej glumac, kva seres? Pejt si raj po konzerve!

Sem bral, da ženske čeprav so hude kadilke nimajo hudih simptomov, ko imajo ta virus, moški imamo tipične simtime tudi če smo zdravi.

Zanimivo mi je brat vso to panicarjenje. Živimo na vasi med penzionerji in folk se ve ne kaj je covid. Noben ne gleda poročil. Včeraj sem omenil, pravijo da imajo puške če pride covid😄

Gre za slovenskega državljana. Če se je prvi , ki je napisal ‘vročo’ novico zmotil, je jasno, da so vsi mediji povzemali napačne podatke.

Dej glumac, kva seres? Pejt si raj po konzerve!
[/quote]
BAJE jih je zmanjkalo, taki kot ti so pokupili vso zalogo.

Zakaj samo zdravnik v samoizolacijo.

Kaj pa medicinska sestra, ki je kartico vzela in ga sprejela?

Tole si preberi, kaj virus naredi v telesu….

“Basically you’re bleeding out of your blood vessels.” ANGELA RASMUSSEN, VIROLOGIST
(Krvaviš iz krvnih žil)

https://www.nationalgeographic.com/science/2020/02/here-is-what-coronavirus-does-to-the-body/

A je Ljubljana že v karanteni ali se je še mogoče prebiti do Ljubljane? Baje bodo slovenskim vojakom pomagali ameriški, ki so na Počku?

Tole si preberi, kaj virus naredi v telesu….

“Basically you’re bleeding out of your blood vessels.” ANGELA RASMUSSEN, VIROLOGIST
(Krvaviš iz krvnih žil)

https://www.nationalgeographic.com/science/2020/02/here-is-what-coronavirus-does-to-the-body/
[/quote]

Tole pa je daleč hujš od gripe. Nevem zakaj se sploh primerja z njo.

v gornji radgoni vse vedo in gledajo kot nori, se pogovarjajo, kdo ima prav in na žalost je že prišel bes do tujcev, ker so kao rekli, da je maročan na začetku..

Ampak če jim do zdaj še ni uspelo pridobiti podatka kako je okuženi sploh prišel v Slovenijo, kako bojo izvedeli s kom je bil v stiku in kje vse se je gibal v vmesnem času?

A ni bilo rečeno, da ti vzamejo bris na infekcijski, potem te pa domov po telefonu obvestijo, ali si pozitiven, ali negativen.

Tega so pa takoj dali v izolacijsko sobo, ker je bil pozitiven.

Torej, so čudežno skrajšali čas da pridejo do rezultatov. Bravo naši!

To pa že ne! Kriva je spet nesposobna leva vlada. Če bi bil jajo na oblasti že prej, ne bi imeli nobenega okuženega sploh. Ker o novih mrtvih ne bi govorili. Zanimali bi nas samo tisti mrtvi, ki so bili pred 75 leti pobiti po vojni. Tisti, ki so jih črni in beli domoljubi pobili med vojno se ne omenjajo. Kakor tudi milijarde drugih mrtvih ne.
Yebenti, a res ne gre v nobeni temi brez teh parazitov pa naj bodo levi, desni ali smrdljivi in dišeči.

New Report

Close