Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odkup las

Odkup las

Imam dolge lase, močne, goste, temno rjave barve. Niso bili nikoli pobarvani ali kako drugače kemijsko obdelani. Zanimalo bi me ali kdo pozna kje odkupujejo lase in kako je najboljše začeti glede tega?
Najlepša hvala za vsak nasvet.

Se ne izplača, ker je izdelava lasulj tako masovna in na Kitajskem tudi že poceni tudi iz pravih las, da se skoraj ne dela; morda dobiš 100 eur za surovino, ne več. Lasje sloh niso tako dragi, drag je filament ( nevidni, pa ročno delo – vlčenje las po las, da se posnema naravni izgled kože)

Najbolj so pa iskani evrazijski, kavkaški virgin AAA naravno svetli lasje dolžine nekje 60 cm…. pa od nekadilke, nebarvani, tudi ne drog, da ni bilo jemanih hudih zdravil zadnjih 10 let ( ne citostatiki, biološka zdravila, ipd); je tudi pomembno. Za take dobiš kakšnih 1000 USD/EUR kot surovino.

V poplavi azijskih las na Ebayu -si poglej malo cene…100 usd ali EUR max. za čop npr 50cm končne dolžine in enake debeline od vrha do konic , med 200 in 250 grami teže/gostote, v tvoji barvi in stopnji/vrsti las.

Raje oddaj v britanski dobrodelni sklad za izdelavo lasulj za deklice:

https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/darujejo-lase-za-male-bolnike/

Lahko vprašaš tudi v Ellen Wille GmbH v Nemčijo -sicer njim delajo tudi v azijskih tovarnah lasulje, tupeje in podaljške iz 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} azijskih las zadnjih 5let večinoma vse, nič več sami ne delajo v Nemčiji kot pred 10imi leti ….

https://www.ellen-wille.de/?SID=1d21b20bc509defb98a4499dc0002561

Pa še to: solidne odkušne cene dosegajo samo t.i. “virgindoll” lasje- torej deklic, ki še niso imele prve menstruacije – zaradi naravnega hormonskega vpliva tudi na lase. nekje 500 usd za vez nekje 40-50cm dolgi. Svilnato mehki, gladki, ravni, ne kodrasti.

World of wigs odkupuje lase po 3-5$ na oz., pa imajo tudi kar stroge zahteve. Ta denar pa itak komaj pokrije stroške pošiljanja.
Pošljite res raje lase dobrodelni organizaciji. Sama bi vam svetovala ChildrenWIthHairLoss, oni podarijo lasulje otrokom, ki so iz zdravstvenih razlogov izgubili svoje lase. Obstaja pa še cel kup drugih organizacij. 🙂

Las je na tržišču dovolj.
Nasilno stižejo in jih prodajajo kitajski zapori.

a me kontaktirate na mail teja.jeram@gmail.com

Zakaj tea

A za lase jih rabis

Imam alopecijo, sama sem se naučila popravit lasni vložek in zato potrebujem lase. Rabim pa temno rjave, barva št. 2 dolžine 40 cm. Ne smejo biti barvani ali trajno kodrani. Če se bo katera ostrigla, se rade volje zmenim, samo naj me kontaktira.

Pač nimamo vsi sreče, da bi imeli normalne lase. Upam, da sem pojasnila razlog.

Pozdravljeni!

Pred letom dni ste objavili da prodajate lase. Jih še imate ? Izdelujem lasulje in lasne vložke po meri in bi jih bila pripravljena odkupiti.

Moj telefon 041/665-651 Damjana

Pozdravljeni,

Razmišljam o prodaji svojih las in me zanima, če jih trenutno kje odkupujejo.

Imam temno rjave do kolen dolge nebarvane ravne lase, in bi jih bila pripravljena odrezati nekje pod rameni. Recimo, da to znese nekje 60-70cm las.

Bila bi vesela vseh informacij, ki oz. če jih imate v povezavi s prodajo las, po možnosti v Ljubljani.

New Report

Close