Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute odkup police

odkup police

Pozdravljeni!

Imam živl. polico pri zavarovalnici Merkur in pa naložbeno pri Adriatic-Slovenica.Pri Življenski polici sem si dala naresti inf. izračun za odkup police. Vem da je to najslabša varianta, da dobim polovico kot sem vplačala. Varčujem šest let po 20,00 eur/mesečno. Dobila bi nekje okoli 600,00 eur izplačila. Sedaj pa me zanima ali se “splača” to odkupit in ta denar naložit v sklad. Veliko sem slišala in prebrala o balkanskih skladih. Ali pa mogoče v kateri drugi sklad?
Kaj menite vi o tem?

Lp, Metka

Pozdravljeni!

Odkup življenjske police ne priporočam, ker ste tudi sami ugotovili, da dobite pol manj kot ste vplačali. To je najvarnejše varčevanje in še življenjsko ste zavarovani. Kdo vam garantira, da če naložite v sklad ne boste še to izgubili? Nihče!

Imate pa možnost in lahko razkirate. Ne poznam vaše finančno stanje, vendar, če je mogoče začnite varčevati še v skladih minimalno 20 ali 30 EUR in se bo počasi nabralo in še manj tvegate in nič ne izgubite, kot z vašim predlogom.

Lep dan!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close