odkup rabljenih oblačil
Odkupujejo starih oblačil nikjer. Lahko jih ponudiš na Bolhi, ali pa daš Rdečemu križu. Lahko jih tudi prodaš na bolšjem trgu. Tam dobiš še največ zanje.
Jaz sem ravno danes odnesla v kontejner od RK tri ogromne vreče čisto novih, nikoli oblečenih oblačil. Kupim vse, kar mi je všeč, potem pa sploh ne nosim. Se moram odvadit te grde navade.
hahaa dobra tale ja.
drugače pa ste že slišali za izmenjavo oblačil? super zadeva, sama čisto vedno najdem kaj zase. v bistvu imam zdej vse od tam in sm bolj zadovoljna kot če bi cel dan nekje šopingirala. tiste cote mi niso nikoli všeč pa živcev gre še pa još. pa bi jih mogla bolj ceniti glede na to, da si jih kupim :-O
ok tam jih prodat ne moreš ampak daš in nekaj morda zase dobiš.
Mene pa zanimajo oblacila za fantka 3-4 leta! Moj mail je kliker.klik@gmail.com Prosim,ce me kontaktiras,ker bi se rada zmenila za ogled,ceno in prevzem.
hahaa dobra tale ja.
drugače pa ste že slišali za izmenjavo oblačil? super zadeva, sama čisto vedno najdem kaj zase. v bistvu imam zdej vse od tam in sm bolj zadovoljna kot če bi cel dan nekje šopingirala. tiste cote mi niso nikoli všeč pa živcev gre še pa još. pa bi jih mogla bolj ceniti glede na to, da si jih kupim :-O
ok tam jih prodat ne moreš ampak daš in nekaj morda zase dobiš.[/quote]
S tem se absolutno strinjam. Ko sem pogledala po omari, sem ugotovila, da nosim kar 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} oblek iz izmenjave! Oblečena sem bolje, kot ko sem kupovala svoje cote, pravzaprav bolje kot kdajkoli prej in imam veliko večjo izbiro ter možnost kombiniranja. Tudi zelo fine stvari, volnene kostime, svilene bluze, plašče, jakne, torbe, vse živo, ni da ni. Denarnica se ni stanjšala niti za cent.
hahaa dobra tale ja.
ok tam jih prodat ne moreš ampak daš in nekaj morda zase dobiš.[/quote][/quote]
S tem se absolutno strinjam. Ko sem pogledala po omari, sem ugotovila, da nosim kar 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} oblek iz izmenjave! Oblečena sem bolje, kot ko sem kupovala svoje cote, pravzaprav bolje kot kdajkoli prej in imam veliko večjo izbiro ter možnost kombiniranja. Tudi zelo fine stvari, volnene kostime, svilene bluze, plašče, jakne, torbe, vse živo, ni da ni. Denarnica se ni stanjšala niti za cent.[/quote]Je kaj določeno kakšna naj bo kvaliteta oblačil. Je to možno za vse, ali je zaprtega tipa? Hvala.
S tem se absolutno strinjam. Ko sem pogledala po omari, sem ugotovila, da nosim kar 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} oblek iz izmenjave! Oblečena sem bolje, kot ko sem kupovala svoje cote, pravzaprav bolje kot kdajkoli prej in imam veliko večjo izbiro ter možnost kombiniranja. Tudi zelo fine stvari, volnene kostime, svilene bluze, plašče, jakne, torbe, vse živo, ni da ni. Denarnica se ni stanjšala niti za cent.[/quote]Je kaj določeno kakšna naj bo kvaliteta oblačil. Je to možno za vse, ali je zaprtega tipa? Hvala.[/quote][/quote]
Kvaliteta oblačil mora biti taka, da je še nosljivo, kar pomeni ne strgano, sprano ali razvlečeno. Moja skupina je zaprtega tipa, ker nosimo vse približno isto številko, odprta pa je izmenjava na Okoljskem centru vsako zadnjo sredo v mesecu.
prosim Tris na trtnikdejan@gmail.com,pa se za ceno prosim
Pozdravljeni, jaz pa ugodno prodam moško obleko Prada, svetlikajoče se sive barve zelo lepa in lepo ohranjena. Prodam tudi jakno in hlače goreteks-mammut extreme original-nošeno eno sezono.
Če je kdo zainteresiran, jakna je oranžna , hlače modre- primerne za extremne razmere.Prodam ugodno!
Za več informacij mi lahko pišete na jesetko.var@gmail.com
mene tudi zanima ce kje odkupujejo mam namrec oblačila za fantka v velikosti 74cm in vse novo kar sploh ni nosil…največ je pa jeans hlač kar mi je škoda podarit ker so tabolše….mislm da masta dve stvari še etiketo gor hehe če kera ve naj mi piše mail na zobkibeli@yahoo.com hvala