odkup rabljenih oblačil
Imam preko 200 kosov ženskih in najstniških oblačil (nekatera oblačila tudi čisto nova, še nenošena (večinoma kupljene napačne številke), samo oprana) – velikosti večinoma S, M, L. Vsa oblačila so ohranjena (ne raztrgana, nekatera mogoče malenkost sprana, kar je razvidno iz slik ki jih lahko pošljem), tudi znamke tally weijl, tom tailor, s.oliver, bershka, new yorker, adidas…
Z veseljem jih po nizki ceni prodam, lahko pošljem tudi po pošti, ali osebni prevzem oziroma ogled (štajerska).
Lahko pošljem slike, oblačila izmerim, še dodatno slikam… za več info sem dosegljiva na: nastja0611@gmail.com
Pozdravljeni,
tudi jaz imam kar nekaj oblačil ženskih in za deklice,priznanih blagovnih znamk,od elegantnih do športnih.Jih je kar preko 300 kosov.Če bi katero zanimalo oziroma da mi posredujete kontakt ki odkupuje rabljena oblačila.So odlično ohranjena.Če imate kakšne informacije me prosim kontaktirajte na email:
barbi.barbika12@gmail.com
Hvala ter lep pozdrav.
link ne dela: http://www.bolha.com/uporabnik/oldham
Pozdravljeni, imam veliko ženskih oblačil številke L ali XL. Prodam jih po simbolični ceni, ki se jo dogovorimo. Stvari so zelo lepo ohranjene, nekatere še nove. Če vas zanima me kontaktirajte na andreja.adam1@hotmail.com in se dogovorimo za prevzem.
Po simbolični ceni (2-3€ za kos) prodam več kot 300 kosov ženskih oblačil, veikost od s do l.
kontakt mucii88@yahoo.com