Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odkup tablice

Odkup tablice

Ojla,

prodajam tablico ze ene 5 mesecev in je noben ne kupi, so se kaksne strani slucajno kjer se prodaja rabljene stvari, kot so bolha in fb marketplace?

Kaj pa če imaš previsoko ceno?

Verjetno previsoka cena.

Kdor ima denar, kupi novo.

Kdor ga nima, nima niti za rabljeno.

Meni doma leži neuporabljena, sicer sedaj že stara kar nekaj let. Enostavno ne vem, kaj naj počnem z njo, za kaj je sploh uporabna. Za surfanje po netu imam telefon, služba in ostalo na laptopu. Tablica je čisto odveč, za surfanje prevelika in nerodna, za filme premajhna…

Mene zanima. Ali ima dual SIM, režo za micro SD in kakšna je cena? Oziroma lahko napišeš kar znamko in model, pa si sam pogledam.

Model je ipad 9th generation 64GB, cena je pa 200€ kar se mi ne zdi dosti saj je kot nova

Drugace pa me lahko kontaktiras v sporocila tukaj ce bo se koga zanimalo.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1643, 07.04.2025 ob 12:35

Model je ipad 9th generation 64GB, cena je pa 200€ kar se mi ne zdi dosti saj je kot nova

Predraga je glede na to, po koliko jih drugi prodajajo:

https://www.ebay.com/b/Apple-iPad-9th-Generation/171485/bn_7117868172

Znižaj ceno. Nova se prodaja za 300 €.

Prilepiš v stanovanju na zid in na njej poganjaš pametno hišo.

trenutno se zelo težko kaj proda. Vsi varčujejo. 🥸

v sloveniji se prodaja po 400€ nova

https://www.mimovrste.com/tablice-os/apple-ipad-2021-tablica-25-9-cm-10-2-wi-fi-64-gb-space-gray-mk2k3hc-a-

Jaz sem kupila novo, v Sparu ob akciji. Je bila okoli 100 evrov z vsemi popusti. Lenovo. Je star model.

Ampak jo pa uporabljam vsak dan in že nekaj časa jo imam.

JAz mam eno staro k sem jo v kamjonu uporabljal za filme gledat, zdej pa odkar ne furam, je revca v garaži in prek nje poslušam musko na stolpu če kaj copram v garaž

Loserfromspace, 07.04.2025 ob 13:04

v sloveniji se prodaja po 400€ nova

https://www.mimovrste.com/tablice-os/apple-ipad-2021-tablica-25-9-cm-10-2-wi-fi-64-gb-space-gray-mk2k3hc-a-

Pri nas, v tujini, se prodaja nov iPad, 64, za 279€.

malo tako, 07.04.2025 ob 09:48

Kaj pa če imaš previsoko ceno?

Ne, ne gre za to.

Kupna moč Slovencev je v penisu, elita pa kupuje najdražje kar lahko dobi.

Ste vedeli  da so tablice tudi po 1200 evrov in več?

Jaz sem si kupil Samsungovo 7′” od znanca, praktično nerabljeno, baterija zdrži 10+ ur, za samo 10 evrov.

Mož je “srednje” bogat, ter ni pripravljen cele dneve čekirat oglase…

Takle mamo v Sloveniji.

šalotka, 07.04.2025 ob 12:47

trenutno se zelo težko kaj proda. Vsi varčujejo. 🥸

Zato sem dogovorjen z mlado  študentko, tujko, da me bo,   prašička, masirala po ceni izpred treh let : 35€…

Znanci, upokojeni kurbirji, pravijo, da bi se oni takoj masirali po tej ceni…

Zakaj vsi pišete prašička? Napiše se prasička.

Meni pa ni, ker Slovenija je majhna in te vsi poznajo. Lažje je tujkam, Ukrajinkam ipd., ker so od drugod in jih v Sloveniji nihče ne pozna.

@zakaj860, res je.

Življenje v Ljubljani stane tujo študentko mesečno 700 – 900 evrov, Vsi starši ne zmorejo te vsote.

In če ga je gonila fantu, na žurih pa tudi njegovim fredom, ga z lahkoto zgoni še kakšnemu.

Snažilka dobi na črno za gonjenje metle 20€ na uro, študentka pa za gonjenje tiča 50-70 evrov za pol ure…

Na Bavarskem dvoru je eno podjetje, ki odkupuje.

Je. Prodajalcu da delujoč VHS videorekorder 10 evrov, nato pa ga prodajajo za 40 evrov. Konkreten primer…

New Report

Close