Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek odličen puder….

odličen puder….

iščem že nekaj let, pa mi kar nič ne odgovarja.
Dajte mi priporočit enega – cena ni pomembna.
Pa še povejte zakaj vam tako zelo odgovarja.

Jaz uporabljam tekoči puder od Revlona. Meni ustreza. Tudi cenovno je kar ugoden. Cca 3000 sit.
Prej sem uporabljala Lancome, zdaj ga pa ne dobim več.
Lp Luja

Jaz uporabljam le tekoči puder, ki je neviden. Ne prenesem pudrov, ki so več kot očitni in ti naredijo masko na obrazu! Zato uporabljam tekoči puder od L´oreala, mislim, da se imenuje invisible lift in tekoči puder od Jade, true illusion. Naredi ti le lepo, gladko in enakomerno polt. Tudi sveti se ne.
Lepo pozdravljena

Lancaster 6700 sit, uporabljam že 3 leta
Vmes sprobala YSL, Loreal, clinique
Ne zažre se v pore, mat učinek, prekrije, imajo poletni in zimski puder…. Ima nežen vonj in se ne paca kot napr od lancoma.
Ko ga kupiš, mi povej, da si navdušena….

Lancaster je res super, poskusila sem tudi Dior- ja, Lancome pa je tako tako. Meni najboljši do sedaj je bil od Estee LAuder. Seveda pa je odvisno, kakšno kožo imaš, ti je všeč nežen videz,…
Pika

Samo Vichy.

Lancome mi najbolj odgovarja

moj večno dober puder je Chanel. Ker imam mešano kožo, kupim kar tekočega. Zdaj se mi ne da v kopalnico pogledat, ampak mislim, da se imenuje Double Perfection. Meni je tako všeč!!! Vzamem najtemnejšo barvo, ker sem malo temnejša in ODLIČNO prekrije tudi mozoljčke in manjše nepravilnosti. Koža mi ostane mat dalj časa in tudi na aerobiki se nič ne pozna. Enostavno se zlije s kožo. Zdaj je prišel nov Chanel-ov puder Double Perfection Creme Pudre. V tubi je in je še boljši!!!! Meni je res zakon! Stane okoli 9000. Drugače mi je bil svoje čase tudi všeč Diorjev. Itak je ful dobrih pudrov na tržišču in se splača malo raziskat, ker odvisno je seveda od tipa kože in teksture, ki ti odgovarja. Najbolje, da se odpraviš v kakšno parfumerijo in povprašaš. Najraje kakšno promotorko, te so najbolj prijazne (pssst- tudi jaz sem bila promotorka, zato vem ).

Vso srečo pri izbiri.

pa pa

*~ *~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* 'Saj res - mar bomo ves čas brez zabave?' William Shakespeare

Kakšno kožo pa imaš Mojči?

---------------------------------------------- Nikoli se ne kregajte z idiotom, spravil vas bo na svoj nivo in premagal z izkušnjami!

imam mešano kožo (na T predelu mastno, ponekod pa tako suho, da se kar lupi) , pa v preteklosti sem imela težave z aknami in imam nekaj brazgotin, pa tudi precej ogrcev imam.

Max factorjev colour adapt. Odgovarja mi,ker mi kože nič ne izsuši ampak jo naredi gladko in nežno. Všeč mi je tudi zato, ker če ga nosim čez dan je zelo neopazen. Cena okrog 3000,največkrak je v akciji v leclercu, kjer ga dobiš tud za 2000.

Predvidevam, da želiš dobro prekriven puder zaradi brazgotin in ogrcev. Jaz ti predlagam pudre od Revlona Colorstay, ker so najbolj prekrivni. Original je najbolj prekriven in mat (za mastno in mešano kožo), Lite je tudi mat in mogoče malo manj prekriven od Original (za mešano in normalno kožo), Natural pa je za normalno do suho kožo. Cena je okrog 3000 sit. Jaz imam mastno kožo, z brazgotinicami in ogrci, in uporabljam Original. Boljšega pudra še nisem imela.

---------------------------------------------- Nikoli se ne kregajte z idiotom, spravil vas bo na svoj nivo in premagal z izkušnjami!

tudi meni je najbolj všeč max factor colour adapt. Ponavadi ga na kožo namažem kar takoj čez kremo, da se res lepo vpije in sploh ni opaziti, da sem namazana, le bolj enotna barva kože je.
Lp, Sonja

Pred dvema mesecema sem poizkusila puder od Biodroge. Enkraten je! Cena je sicer res malo višja (pribl. 7000 SIT), saj Biodrogina kozmetika sodi med boljše kozmetike. Puder je na pumpico in mi je zares všeč. Ne pozna se na oblačilih, pa tudi na 10 metrov se ne vidi, da si napudrana, ker daje tak lep naraven videz.

P.S.: Edini problem (če to sploh je) je ta, da si ga lahko nabaviš le v kozmetičnih salonih, ki delajo z Biodroginimi izdelki.

L.P.

Kanebo

Vedno sem imela težave z izbiro pudra, kožo imam kot ti Mojči, T predel izredno suh, da se mi kar lušči včasih.
Lani sem našla pravo formulo zase in ta teden sem kupila enakega ter mislim, da se ga bom držala. to čudo pa je Chanelov kremni puder v kamnu za suho kožo, jaz imam št. 30 cendre; cena:10.470 – ampak se izplača.

New Report

Close