Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odločil se se !!!!!!

Odločil se se !!!!!!

Da ne bom več služil in glasoval za UDBOVCE !
&#ߧ§§@ Grrrrrrr…Jebem jim……..

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Štumpi…evo poljub…da te malo umirim…te cartam…in ne seri…preživel boš …..kot si vse kaj hujšega, boš tudi to in pika!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

to mi delaj jaz tudi ne

/

Lepo jutro obema…ampak ne vem, če vama bo uspelo, ne služiti unim…ne vem..če se to da;))…lepo, da sta že navsezgodaj nagajivo nastrojena…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ja dobro jutro tudi tebi ampak ti moram zaupt da sem iz šihta pa se mi glih ne spi zdele,mogoče malo kasneje

ja tudi ti si pohvaljena kt nas maš ppod kontrolo

/

kaj bo š spal , če maš tu damo ki si šika !!

JA SEM SESUT KO MINA AMPA SE MI NITI NE SPI TKO DA BI RES MOGEL IT
SPAT.
EJ SEM MEL NA ŠIHTU CELO FRKO S FOLKOM KT SO ŠLI IZ ADAMSA(TIVOLI-KONCERT) SAMI TEŽAKI ZAPITI FUUUJ

/

JA SEM SESUT KO MINA AMPA SE MI NITI NE SPI TKO DA BI RES MOGEL IT
SPAT.
EJ SEM MEL NA ŠIHTU CELO FRKO S FOLKOM KT SO ŠLI IZ ADAMSA(TIVOLI-KONCERT) SAMI TEŽAKI ZAPITI FUUUJ

/

Potem potrebuješ samo še pravljico za lepo ninanje…ali pa za tiste lepe stvari nisi sesut…

ti pa spat, zakačit nekaj , pa v posteljo peljat ….

AH PO MOJE JE ENERGIJE ŠE DOVOLJ TAKO DA TUDI ZA TISTE LEPE STVARI NI PANIKE.PRED SPANJEM SE PRILEŽE MALO SPROSTITVE ANE DA RES
DA SE MALO POCRKLAMO UF SAM DA POMISLIM NA TO SEM ŽE V POSLI

/

ja tko naj bi bilo pa ni

/

New Report

Close