Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Odločila je mobilizacija priseljencev iz južnih republik

Odločila je mobilizacija priseljencev iz južnih republik

Priseljenci, kot vemo, itak volijo levico, Janše ne marajo, ker je izgnal JLA iz Slovenije.

Če upoštevamo še poziv župana Ljubljane (vemo, od kod je ), imamo jasno sliko gled reezultata volitev.

In sloni še vedno letijo po zraku (čeprav so volitve mimo) …..

Nestrpnost nima meja. Ni pomembno poreklo ali narodnost ljudi.
xxxy, morda sta bila tudi tvoja starša proletarca? Pa se ja ne sramuješ tega?
Spremembe so vedno dobrodošle. Če ne bo bolje, se bomo pač čez 4 leta (ali že prej, če bo potrebno) odločili drugače.
Mene osebno nič ne moti, če je v mojem okolju veliko državljanov iz nekadnjih sesednjih republik. Pogosto so po značaju celo boljši kot npr. Gorenjci. Raje ti pomagajo, niso taki hinavci in dokaj iznajdljivi so. Žal, ampak taki smo 🙂

Volivci so kaznovali aroganco, nestrpnost in nesposobnost, tako enostavno je to. Verjamem pa, da je zaslepljencem težko priznati, da so si njihovi idoli poraz nakopali sami.

Na tvojem mestu bi se izselil v Grosuplje!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

no še vseeno bolje Srbi kot Hrvati ali pa oboji bolje kot muslimani,ali albanci ali pa kitajci

hahaha, tolažba, da ji ni para, ti kar!:)

Ali pa celo kakšna hinavska kmeta s kakih gorenjskih hribov, ne daj bože! Da te le ni sram…

Slovenskim kmečkim fantom prav nič ne manjka. Ampak stvar je takšna. Ne delajo otrok. Bojijo se žensk, zato raje primejo za steklenico ali pa se preprosto držijo mame. Neslovenski fantje z veseljem širijo svoje neslovenske priimke v naslednje generacije. Slovenski narod izumira zaradi slovenskih moških.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Jaz pa že nisem priseljenec. Sem pa potomec priseljencev in točno vem od kod sem. Slovenija je moja domovina ravno toliko kot tvoja.

Slovenc ne štepa mularije kot južnak, saj prvo premisli ali mu plača omogoča preživetje družine šele nato se odloča o številu otrok. Južnaki pa računajo le na socialo. te še kaj zanima?

Tisti zdravi in pravi slovenski fantje, ki jih jaz poznam in so pri svojih krepko čez 35 še vedno brez enega potomca ter živijo pri mami, vsi zaslužijo čez 1.000 evrov, nekateri tudi precej čez 1.500. Logika narekuje, da bi bili sposobni preživeti vsaj enega malega Slovenca. Potem pa, to sem že večkrat videla na spletu, napadajo ženske, da so se poročile z južnjaki in bo slovenski rod izumrl. Če pa gledam iz svoje perspektive … Vsi moji sošolci iz osnovne šole, ki so bili južnega porekla, so danes poročeni in imajo enega ali dva otroka. Od sošolcev, ki so slovenskega porekla, je poročen samo eden in ima enega otroka, pa še ta se je ponesrečil.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Ma, je kaj čudnega, pri teh punčarah, ki so na razpolago!!!

Rđavom kurcu i dlaka smeta …

Slovenc ne štepa mularije kot južnak, saj prvo premisli ali mu plača omogoča preživetje družine šele nato se odloča o številu otrok. Južnaki pa računajo le na socialo. te še kaj zanima?[/quote]

a nisi pred časom govoril, da imamo slovenci dobre plače, pa da nam nič ne manjka???

kaj je pol res?:)))

Ej jo, se mi zdi da bi ti tud rabila eno orng gorenjsko korenino. Pa bo težka, si malo preveč tečna.:-)))

No, no, dajmo se malo umirit. Tudi ti Žogca, saj smo te pustili, da veliko pišeš kljub svojim obljubam, ampak vseeno ne bi jaz tako grdo govoril o tistih zdravih in pravih slovenskih fantih. (ker po tvoji kvalifikaciji,jaz nisem zdrav, pravi slovesnki fant) normalno, da bom stopil na njihovo stran.

če imajo slovenske ženske, no vsaj tiste, ki se imajo za slovenske ženske in pravijo, da ljubijo slovenski jezik in je to razlog, zakaj so tukaj, takšno mnenje o njih, pa naj si bo dejstvo ali ne in prej poiščejo negativne razloge kot pozitivne, potem ni čudno, da je stanje takšno.

Bilo je ogromno kreganja na drugih forumih, kaj imajo otroke, če se jih ne morejo privoščiti, ko jih nimajo, so spet slabi in tako naprej. V glavnem, če tako hočete, vam vedno nekaj ne bo prav.
Južni fantje, ali potomcvi južnakov, niso nič slabši niti nič boljši, vsak živi in dela tako, da bi mu bilo najbolje, seveda pa ima vsak svojo razlago, kaj in kako je potrebno delati, da bo za njih najbolje.

A niso ravno zmagovalci teh volitev rekli, katere si volila, da ne bodo delili ljudi.

V tem pregovarjanju ne vidim nobenega spravnega tona, razen deljenje ljudi na južne fante in prave slovenske fante.

Mene južni nikoli niso motili, nedolgo nazaj sem bil v Slavoniji, kjer smo skupaj delali, Hrvatje, Bosanci, Srbi in Slovenci pa še nekaj mešancev in ni bilo prav nobenega deljenja, kljub področju, ki še danes spominja na pekel.

ker če so ljudje normalni, so tudi odnosi, vsi pa vemo in smo se strinjali, da vsega tega sovrašta nikoli ne počnejo normalni ljudje, pa ne glede na nacionalnost.

Rad bi, da bi tudi ostali na tem forumu razumeli, da smo mi tisti, ki smo odgovorni za normalne razmere in prosim, če se vsi malo tega držimo.

Bi šlo?

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Kakšna neumnost. Tako izjavo lahko napiše le skrajno neinteligentna oseba brez kančka zdrave, kmečke pameti. Zakaj bi Hrvati sovražili Janšo, ker je izgnal JLA? Mislim, da imamo Hrvati več razlogov za nesimpatiziranje JLA kot Slovenci.

P.s Moja družina je na zadnjih volivah volila Janšo, zdaj pa ne. Pa to nima prav nobene zveze z JLA. Moja mama, ki gre vsako nedeljo v cerkev je rekla, da ima dosti terorja desnice in klera. 🙂

Sklepaš po sebi? Verjetno Voliš za tistega, ki ti ga svetuje župnik ali Zbor za republiko in zdaj misliš, da vsi potrebujemo nasvet, koga voliti. Ne boš verjel, ampak nekateri se znamo odločiti sami.

Tudi jaz lahko napišem, da sem vesel, da nekaj ljudi ne bo več in to desnih. Mogoče bo kdo jezen name ampak tako je, odločam se sam na podlagi videnega in slišanega, ne glede na stranko.
S Pahorjem ni nič narobe in sem enkrat že rekel, da je njegov problem, samo v tem, da je pobral preveč LDSovcev, zaradi katerih smo zamenjali vlado.

Mi je pa všeč, da je veliko novih obrazov v parlamentu, stari pa gredo.

Notri naj ne bi bili: Cvikl, Peče, Tavževa, Oražmova, Širca, Bajuk, Podobnik, Rupl, Školjč, Anderlič, Petek, Presečnik, Drofenik, Jurij, in še kakšen ki niso prišli notri, bi se našel.

Mogoče mi je žal samo za dva ministra: Virant in Zver.

Za ostale pa je prav, da se zamenjajo, in tako naj se bi tudi volilo, da bi bilo pošteno, ampak kaj ko poleg nekoga izvolimo še tistega, ki ga sami ne prenesemo niti ne maramo.
Žal je Slovenija premajhna, da bi imeli res pameten izbor samo na eni strani.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Zanimivo je predvsem to, kako ti vedno uspeš prebrati, koga sem volila. Kot vedno uspeš prebrati, ko kakšno pikro čez koga rečem. Ko pa mene zmerjajo s čefurskim poflom, cigansko prasico ali pa me preprosto pošiljajo v južne kraje, te ni pa od nikoder. Ali pa mogoče celo si, vendar se privoščljivo nasmihaš.

Dodala bom še to. Kakorkoli sem se komu morebiti zdela pikra, dejstvo je, da je edini način boja proti izumiranju delanje otrok. In če nekateri nenehno pišejo, da bodo Slovenci izumrli, jim lahko napišem samo, naj delajo otroke. Kajti tisti drugi način, iztrebljanje južnjakov, pač sredi Evrope dandanes ni mogoč.

Zanimivo je predvsem to, kako ti vedno uspeš prebrati, koga sem volila. Kot vedno uspeš prebrati, ko kakšno pikro čez koga rečem. Ko pa mene zmerjajo s čefurskim poflom, cigansko prasico ali pa me preprosto pošiljajo v južne kraje, te ni pa od nikoder. Ali pa mogoče celo si, vendar se privoščljivo nasmihaš.[/quote]

Žogca, mislim, da nisem naredil nič narobe, če sem se postavil malo ns stran zdravih rpavih slovenskih fantov. če to to moti, potem te lahko.

sama pa si napisala, da bi Pečeta, ampak si SD, samo zato, da Janša ne bi zmagal. Se morda motim ali sem narobe prebral?

Res je, če je bilo to v debati, bi mi pisala, tako kot že velikokrat, ampak kot sem napisal, si rekla, da se boš vzdržala pisanja, to si napisala celo v svojem blogu, ampak se tega nisi držala, pač si pojedla lastno besedo in obljubo.

In tako se zgodi, če se bojujemo, če nekdo nekaj reče, drugi reče nazaj, še hujše in tako naprej.

Srb v Slvoniji, kateremu hčerka je poročena s Hrvatom, mi je lepo rekel, kaj takega ne naredijo normalni ljudje. Vojno delajo tisti, ki jo želijo.

primož

Zanimivo je predvsem to, kako ti vedno uspeš prebrati, koga sem volila. Kot vedno uspeš prebrati, ko kakšno pikro čez koga rečem. Ko pa mene zmerjajo s čefurskim poflom, cigansko prasico ali pa me preprosto pošiljajo v južne kraje, te ni pa od nikoder. Ali pa mogoče celo si, vendar se privoščljivo nasmihaš.[/quote]

Žogca, mislim, da nisem naredil nič narobe, če sem se postavil malo ns stran zdravih rpavih slovenskih fantov. če to to moti, potem te lahko.

sama pa si napisala, da bi Pečeta, ampak si SD, samo zato, da Janša ne bi zmagal. Se morda motim ali sem narobe prebral?

Res je, če je bilo to v debati, bi mi pisala, tako kot že velikokrat, ampak kot sem napisal, si rekla, da se boš vzdržala pisanja, to si napisala celo v svojem blogu, ampak se tega nisi držala, pač si pojedla lastno besedo in obljubo.

In tako se zgodi, če se bojujemo, če nekdo nekaj reče, drugi reče nazaj, še hujše in tako naprej.

Srb v Slvoniji, kateremu hčerka je poročena s Hrvatom, mi je lepo rekel, kaj takega ne naredijo normalni ljudje. Vojno delajo tisti, ki jo želijo.

primož[/quote]

spoštovani Primož!

zakaj samo pri Žogici???kaj pa drugi???

Ah Žogca, kdopa jih iztreblja. Lahko pa bi vedela, da v politiki ni lepih besed in kdor se gre politiko, se jo gre tako kot vsi ostali. Enako. Iz tega lahko sklepamo, da so vsi enaki, samo druge ljudi bi radi prepričali z dokazovanjem nasprotnikove škodoželjnosti.

Žal pa se v danešnjem času, ko je na svetu 7 milijard ljudi ne morem strinjati z dejstvom, da je samo delanje otrok rešitev proti izumiranju. Narod ne izumre samo zaradi tega, ker se narodnosti mešajo, ampak predvsem zaradi nespoštovanja narodnostnih pravil, ali nekih zakonistosti, ki jih doloen narod ima. če se neprejema slovenstvo v Sloveniji, potem pride do izumiranja, vendar na drugem področju in ne na nataliteti.

samo cel svet poglej in videla boš kakšna je mešanica, drugod po Evropi, to je normalno, problem je v sprejemanju zakonistosti države v kateri živimo in začne se z zaničevanjem.

primož

New Report

Close