Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Odločila je mobilizacija priseljencev iz južnih republik

Odločila je mobilizacija priseljencev iz južnih republik

Koliko jaz ljubim zdrave in prave slovenske fante, je tebi dobro znano. Kot ti je očitno znano prav vse, kar jaz napišem, tako na forumu kot na blogu. Laska mi, da ima moje pisanje tako zvestega bralca, resnično. Lepo je, da me opomniš na to, da me je premamila volilna vročica in sem zadnji teden pisala o politiki, četudi sem si obljubila, da ne bom. Pa vseeno … Kot te je, vidim, ninej vprašala … Kaj pa drugi? Ni lepo, da se toliko ukvarjaš z menoj in na moj račun zanemarjaš druge. Ljudje bodo kaj hitro postali ljubosumni. 🙂 Ne smeš, Primož, forumaše tako deliti na tiste, ki jih imaš bolj rad in tiste, ki jih imaš manj rad.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Tako je, velja tudi za druge. Za vse, ki so bruhali ogenj v tem predvolilnem času, tako levi kot desni in vsi vemo, da bruhanje in pljuvanje, prinese samo več bruhanja ognja in več pljuvanja.

V tej temi, pa sem se postavil na stran zdravih slovenskih fantov, ki jih je omenila in seveda predvidevam na koga je to letelo, zato sem odgovoril njej, vsem v opomin pa odprl novo temo, če jo seveda ne bodo ignorirali vsi po vrsti.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

When you assume, you make an ass out of you and me.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Žogca, zakaj bi ti laskalo nekaj, kar je moja služba. Kdo pa ima koga rad in koga ne, pa si sama napisala, da sovražiš samo enega človeka na svetu, še janše ne sovražiš in ve se koga ne maraš, to ti piše na blogu, in če je blog moj in forum moj, ne razumem zakaj ne bi smel brati, glede na najino zgodovino, pa normalno, da smo nate še bolj pozorni, navsezadnje si mi to napisala tudi na sms in ko se spet pojaviš po 4 tednih, normalno da te opazimo.
V tem ni nič čudnega.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

When you assume, you make an ass out of you and me.[/quote]

S tem citatom si smao potrdila mojo predvidevanje, ker ta izjava je pač njegova izjava.

primož

Tako je, velja tudi za druge. Za vse, ki so bruhali ogenj v tem predvolilnem času, tako levi kot desni in vsi vemo, da bruhanje in pljuvanje, prinese samo več bruhanja ognja in več pljuvanja.

V tej temi, pa sem se postavil na stran zdravih slovenskih fantov, ki jih je omenila in seveda predvidevam na koga je to letelo, zato sem odgovoril njej, vsem v opomin pa odprl novo temo, če jo seveda ne bodo ignorirali vsi po vrsti.

Primož[/quote]

ejejeje, Primož lahko bi bil kavalir in se postavil za dekle, kje je stara Dunajska šola???:)))(poglej kdo je začel)

Nikoli nisem napisala, da me ne smeš brati. Vsakega bralca sem vesela. In da, dobro si prebral. Od vseh ljudi na tem svetu sovražim zgolj in izključno tebe. Ni pa mi jasno, kaj želiš doseči s tem, da zadevo, ki je zasebna, prenašaš na forum. Že drugič. Jaz pri tem ne bom več sodelovala.

O saj se, saj se, samo nivo pa je treba vseeno vzdrževati. Glede na izumiranje vrste, ki ji reče Slovenec, pa lahko tudi trdim, da sem zaveden Slovenec. Da ne boste narobe razumeli, ne nacionalist, ampak zaveden Slvoenec, ki ljudi Slvoensko narodno glasbo in obenem uživa v pravi Jugo godbi, še več, celo igram vse zvrsti.

Je pa bilo izpostavljeno samo dejstvo, kdo je koga volil, nadaljevalo pa se je zakaj kdo nima otrok in tako naprej.
No saj v vseh temah, je bilo to za pričakovati.

Ampak sedaj je konec in počasi bi se lahko stanje, tudi na tem forumu lahko začelo umirjati.

primož

Hočem samo reči, najs e ti zdi kaj posebnega, če sem jaz tvoj bralec, sem bralec vseh blogov, vseh forumov in veliko sporočil in avtorjev, ampak ne zato, ker bi vas tako rad bral, ampak ker je to moja služba.

In ravno zato, ker vemo, da sovražiš zgolj in samo mene in to tudi priznaš, bi ti bilo lahko še toliko bolj očitno, zakaj vedno opazim kaj napišeš.
Ampak jaz se ne vtaknem v temo osebno, ampak kot moderator, žal pa me bo vedno spremljala tvoja ocena, ne glede na moj namen ali razlog vključevanja. Tako kot ene spremlja levičarsto druge pa desničarsto, ne glede na to ali kdo bnaerdi kaj dobrega, že zaradi bloka, ki ga ne prenesemo ne more narediti nič dobrega.

Dokler nekdo ne kupi sistema ali pa propade, bom jaz del njega in tega ne moreš izkoreniniti, lahko se samo sprijazniš, tako kot vsi.

primož

O saj se, saj se, samo nivo pa je treba vseeno vzdrževati. Glede na izumiranje vrste, ki ji reče Slovenec, pa lahko tudi trdim, da sem zaveden Slovenec. Da ne boste narobe razumeli, ne nacionalist, ampak zaveden Slvoenec, ki ljudi Slvoensko narodno glasbo in obenem uživa v pravi Jugo godbi, še več, celo igram vse zvrsti.

Je pa bilo izpostavljeno samo dejstvo, kdo je koga volil, nadaljevalo pa se je zakaj kdo nima otrok in tako naprej.
No saj v vseh temah, je bilo to za pričakovati.

Ampak sedaj je konec in počasi bi se lahko stanje, tudi na tem forumu lahko začelo umirjati.

primož[/quote]

na tem forumu sem pol leta, pa stanje nikoli ni bilo spodobno, daleč od spodobnega, žaljivke, zmerjanje itd., je včasih preseglo vse meje okusnega, pa se nisi nikoli oglasil. Dobro, mi je popolnoma jasno, če se ne strinjaš z napisanim lahko vedno odnehaš, vendar pa me preseneča da si sedajle Žogico opomnil, medtem ko si prenašal še veliko težje žalitve s strani nekaterih, hmmm čudno. Kaj se naši fantje res čutijo ogrožene, al kako???

ni moč pričakovati da se bo nivo debate na tem forumu dvignil, sploh če se moderator vtakne le v nekatere. Poglej kdaj sem že pisala in opozorila na obnašanje nekaterih:

http://med.over.net/forum5/read.php?12,4600269

dobila nisem niti odgovora!:)

Res je, dobiti nepristranskega moderatorja, ki ne bi bil ne na levi, ne na desni strani je skorjda nemogoče. Mene tako ali tako obtožujejo, da sem desen, drugo pa da sem lev, odvisno katero temo izrišem.

Mnogokrat pa sem že povedal, da če pobrišem eno sporočilo, me napadejo vsi tisti katerih sporočila se zaradi repliciranja ravno tako pobrišejo, saj se nanašajo na prejšnje izrisano sporočilo.

In ker je teh tem na stotine, se mi ne da brati in se zat pobriše cela tema.
Ker pa je tudi to za nekatere moteče, zato pa smo politični čvek, dali v svoj forum in naj ga obiskujejo samo tisti, ki želijo, zato tudi teme sem prestavljamo in spet poudarjam, ne moremo, nimamo časa niti se nam ne da vse brati in ugtavljati kdo je začel prej. Tako v veliki meri pustimo vse. Saj so bile pred vrati le volitve. Sedaj pa je konec in se je začela novo doba, pa je prav, da tudi tukaj malo popustimo živce in nervozo. Sedaj je treba čakati tist 100 dni uvajanja vlade, da se umestijo in potem bomo spet lahko kritični.

Problem pa ni v politikih, ampak v uporabnikih, ki se še vedno obnašajo tako, kot da volitev še ni konec.
ZAradi nemoderiranja lahko damo vsaj opozorilo.

Bi pa morda res moral narediti sestanek vseh zainteresiranih za moderiranje in skupno soočenje, pa izberemo najboljšega kandidata za moderiranje, tako kot smo to naredili na ljubezenskem forumu.

Ste za?

primož

mene sicer ne moti več, sem se navadila na način govora nekaterih,
tudi določenih žaljivk ne jemljem osebno, sama se sicer trudim obdržati svoj nivo komunikacije z čim manj žaljenja in zmerjanja, mislim pa da za takle čvek težko dobiš nepristranskega človeka, morda bi se le ti lahko večkrat oglasil, ko prebereš kakšno potlehno tule in ne samo danes pri Žogici. Pa ne mislim na ostrejše poste, ampak resnično žaljive (žogica jih je bila deležna kar nekaj, pa jaz pa Prababi, vrabček itd., smešno največkrat so napadene ženske)) Mah itak pa najbrž niti ne bi veliko pomagalo.

poskusi spremljati še druge, boš videl da je Žogica v primerjavi z njimi pravi angelček, pa saj ti to itak veš!:)))

Se strinjam, v lepljivi temi, me je ena vprašala, če se ji samo zdi,d a se nisem letos nič vključil in to mi je dalo razlog da nekaj napišem.

Bi pa bil od vas velikokrat vesel, če bi temo prijavili moderatorjem, pa tega v vseh teh svinarijah ni bilo veliko.
prababi mi vsake toliko časa pošlje kakšno voščilnico in sem jo prav vesel. Ampak na tem forumu pa kaj veliko se res nisem ubadal, ekr pri moderiranju ne gre samo za brisanje tem, gre za kvalitetno rpesojo, ki pa potrebuje kar nekaj sodelovanja, branja in razmišljanja in šele nato ukrepanja. Za to pa je potreben čas, ki pa ga imam jaz vedno manj. Še za volitve me ni bilo doma, in so me že kritizirali, ker sem politični čvek prepozno odblokiral.

še vedno iščem razumeskega moderatoja , ni nujno, da je ravno nepristrasnki ampak vsaj nekonflikten. NInej, lahko se javiš pa greva na kavico in vidiva kajs e da dogovoriti.

primož

Primož

Žogca ni noben angelček….vse upravičeno dobi nazaj…

hehehe, kavica je zmeraj dobrodošla, a bi ti mogoče rad vojno na tem forumu!:)))))))

ne vojne pa res nočem, ampak zakaj bi bila, pa še drrr ja povabimo zraven 🙂

primož

Slovenc ne štepa mularije kot južnak, saj prvo premisli ali mu plača omogoča preživetje družine šele nato se odloča o številu otrok. Južnaki pa računajo le na socialo. te še kaj zanima?[/quote]

a nisi pred časom govoril, da imamo slovenci dobre plače, pa da nam nič ne manjka???

kaj je pol res?:)))[/quote]

Drugega kot laži od tebe niti ni bilo za pričakovati. Pred časom je bila odprta tema o rojstvih na slovenskem. S tabo na čelu ste me napadale, da več otrok ne boste imele ob takšnih plačah kot so, torej prvo dohodek nato otroci. Kakšno je moje mnenje si lahko tam prebereš.

Dejstvo je, da je rodnost mogoče dvigniti samo z rojevanjem otrok in nikakor drugače. Pa lahko mene še tolikokrat pribijete na križ. Se je pač Primož, ki se mu več mesecev ni zdelo vredno oglasiti se in se odzvati na grožnje in žaljivke, ki so si jih forumaši PČ pisali vsakodnevno v velikih količinah … Se je pač zdaj oglasil. Ker se je menda našel v Žogcini zgodbi in se počutil užaljenega. Ker naj bi jaz njega razglasila za nezdravega. Čeprav nikogar v resnici nisem. Pa četudi sem povsem očitno pisala o moških, ki nimajo potomcev. In četudi on sam ima dva potomca. To je kajpak zanemarljiva podrobnost za nekoga, ki je hotel z nekom obračunavati. Na koncu pa je izpadlo, da je vse to samo v dobro Političnega čveka. Tistega istega Političnega čveka, za katerega je on prejšnji teden napisal … Teme prestavljamo na Politični čvek, tam ji ne samo ne beremo, tudi odpiramo jih ne. Saj nisem včeraj telebnila s hruške.

a nisi pred časom govoril, da imamo slovenci dobre plače, pa da nam nič ne manjka???

kaj je pol res?:)))[/quote]

Drugega kot laži od tebe niti ni bilo za pričakovati. Pred časom je bila odprta tema o rojstvih na slovenskem. S tabo na čelu ste me napadale, da več otrok ne boste imele ob takšnih plačah kot so, torej prvo dohodek nato otroci. Kakšno je moje mnenje si lahko tam prebereš.[/quote]

a jaz sem te napadala, al kako, pa da otrok ne mislim več imet, ma boss tebe pa res daje paranoja, jaz sem svoje že pred časom zaključila, pa če bi vsi imeli toliko otrok kot jih imam jaz, se Slovencem ne bi bilo potrebno bati za svoj obstoj!:)

sicer pa ja, najprej štalca potem pa kravca, če država mačehovsko dela z mladimi, ja kaj pa se potemtakem od mladih lahko pričakuje?:))), da bodo rojevali lačne Slovence, samo zato, da ne bomo izumrli,o pajade!

me pa zanima, kje lažem in kaj lažem, tolikokrat si me že obsodil, da sem pomislila na JJ, ki tako rad govori, TO JE LAŽ!!!, pa ne da ga posnemaš???

Pre volitvami sem veliko brala ta forum in ni mi šlo v račun, da dovolite, da tukaj sak vsakogar lahko žali. Pozdravljam to, da je nekdo prišel delat red, ampak ko tole preberem, mi je jasno, da ti v bistvu sploh nisi prišel delat reda, ampak se znašat nad eno čisto določeno osebo, za vse drugo pa te prav briga. Na takšen način reda na tem forumu ne bo nikoli.

a zakaj vojna, le kdo bi si drznil pobrisati poste nekaterih, o bog ne daj zarota Primož zarota, hja takoj bi jih začela metat paranoja, oni itak nikoli nič krivi!:)))pol bi bil pa še ti komunajzer ne samo jaz:)))

a si upaš????:)

Žogca, zapomni si to in to je star pregovor in je preverjeno res. Ne pri meni ampak že pri par osebah je bilo tako….

Koga naj bolj sovražiš, si zapomni, da ta oseba ti zna veliko v življenju pomagati. Zato pravijo, da ni lepo, da nekoga sovražiš…..
A je tako?
Lep pozdrav

Marsikaj ni lepo, marsikaj.

Vzela sem si čas, draga Žogca, da preberem tvoj blog.

Sedaj popolnoma razumem da si, kakršna pač si.

Uživaj dalje.

Žogca upam, da nisi jezna, ko sem ti tako napisala. Imaš prav, da marsikaj ni ok. ampak takšno je današnje življenje….

Tudi jaz nisem zlata ribica, tudi jaz včasih koga zasovražim. Mislim, da mi je oproščeno, ker eno ti bom samo primer napisala. Npr. Dr. Bajuk je spravil nas na kanto, nas je naredil še večje siromake kot smo bili prej. Od prvega dne, ko sem videla Bajuka, jaz osebno nisem mogla ga videti tako sem ga sovražila in še sedaj ga sovražim. Sedaj se vprašam, da sem ga opravičeno sovražila itd. Pa naj reče kdor kaj hoče me prav malo briga……. Me pa veseli, da je zmagala SD. stranka oz. Pahor…
Naj se malo zamenjajo tele ministri. Naj bolj mi je žal za Virantom, pa mičkeno za Zverom…… Za Virantom me pa srce boli, ker on ni napačen človek, gledal je, da bi vsemi ugodil………..

No, sedaj sem že skrenala z teme v politiko. Pa saj smo na PČ.
Lep večer ti želim in mirno kri!!!

New Report

Close