odločila sem se – laser (stresna u. in. in pomlajevanje n.))
lepo prosim, ne govorite tisti, ki tega ne poznate…bila sem že tik pred operacijo mehurja -pri 47 letih, ker mi je že pri rahlem teku ali kašljanju uhajal urin , pa sem šla k zdravnici , ki je celo moderatorka ne enem forumu… na lasersko terapijo in problema nimam več,oziroma je najmanj 80 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bolje… ta zdravnica (sEnčarjeva) pa je ena najbolj prijetnih in pozitivnih bitij, ki jih poznam..Druga stvar pa je ta, da se je nožnica, ki je bila prej po porodih dokaj ohlapna , pod vplivom kolagena, ki se je obnovil ( ne vem če se čisto prav povedala( tako nekako ) , dosti zožila in mož je takoj opazil razliko pri spolnih odnosih…torej sex je veliko boljši in bolj intenzivno ga čutim kot prej
jaz sem zadovoljna…ni mi pa všeč to, da na neke nove stvari gledamo kar negativno ..sploh pa tisti, ki tega niste osebno preizkusili , ne samo da ne morete , ampak vam neka kultura ne bi smela dopuščat, da komentirate nekaj, kar sploh ne poznate…
jaz ti priporočam…slabše ne more bit…
Najlepša hvala za odgovor. Vem, da je poseg super, vsaj dve, ki sta ga imeli, sta zelo pohvalili.
Mogoče me zanima le to koliko časa trajata posega.
Odšla bom pa k dr. Leonu Megliču, ker je cenejši – poseg je pri njem najcenejši, pa zelo ga pohvalijo na spletu.
Kar se tiče spolnih odnosov, pa moram reči, da sem bila pred porodom ena izmed tistih srečnic, ki je doživljala orgazem brez večjih problemov, po 5-10 minutah.
Kmalo po porodu sem bila nekaj časa samska, sedaj pa imam partnerja in orgazem veliko težje doživim, včasih sploh ne. Predvidevam, da zaradi ohlapne nožnice. Zato sem toliko bolj vesela, da bo poseg pomagal in da bo sex tudi boljši (vem, da bo)
Najlepša hvala za odgovor. Vem, da je poseg super, vsaj dve, ki sta ga imeli, sta zelo pohvalili.
Odšla bom pa k dr. Leonu Megliču, ker je cenejši – poseg je pri njem najcenejši, pa zelo ga pohvalijo na spletu.
Kar se tiče spolnih odnosov, pa moram reči, da sem bila pred porodom ena izmed tistih srečnic, ki je doživljala orgazem brez večjih problemov, po 5-10 minutah.
Kmalo po porodu sem bila nekaj časa samska, sedaj pa imam partnerja in orgazem veliko težje doživim, včasih sploh ne. Predvidevam, da zaradi ohlapne nožnice. Zato sem toliko bolj vesela, da bo poseg pomagal in da bo sex tudi boljši (vem, da bo)[/quote]
Tega seveda ne moreš vedeti. Kot tudi ne veš, ali je s tvojo nožnico res kaj narobe. Mislim, en porod si imela vmes, pa drug tip, ampak kriva je pa menda ohlapna nožnica? A sploh trpiš zaradi inkontinence ali ti to služi samo kot uradni izgovor, da greš pomlajevat miško?
Kmalo po porodu sem bila nekaj časa samska, sedaj pa imam partnerja in orgazem veliko težje doživim, včasih sploh ne. Predvidevam, da zaradi ohlapne nožnice. Zato sem toliko bolj vesela, da bo poseg pomagal in da bo sex tudi boljši (vem, da bo)[/quote]
Tega seveda ne moreš vedeti. Kot tudi ne veš, ali je s tvojo nožnico res kaj narobe. Mislim, en porod si imela vmes, pa drug tip, ampak kriva je pa menda ohlapna nožnica? A sploh trpiš zaradi inkontinence ali ti to služi samo kot uradni izgovor, da greš pomlajevat miško?[/quote]
bruhaha, verjemi, ženska ve, da ima ohlapno nožnico, če jo ima.