Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Odločitve

Odločitve

Zanima me, kako zlahka sprejemate odločitve. Koliko ste napr. avanturisti. Kako pogosto sledite svojemu občutku. Koliko si verjamete, da boste z nekimi odločitvami naredili sebi (in morebiti tudi drugim) dobro.

Pravzaprav, koliko dvomite in koliko verjamete sebi in koliko drugim.

Na ta vprašanja je težko odgovoriti. Neka odločitev ima lahko na začetku pozitivne “posledice”, kasneje pa se izkaže drugače in ni nujno, da je slednje kakorkoli povezano s tabo. Zame je resnično dobra samo tista odločitev, pri kateri se je tudi čez nekaj časa pokazalo, da je bila prava. Pomembneje je, da sprejmeš odgovornost za svojo odločitev. Odločam se pa različno hitro, odvisno od tega, kako nujno je treba sprejeti odločitev. Lahko se odločim v trenutku, lahko pa meljem kar nekaj časa. Vsakič pa upam, da bom z odločitvijo naredila dobro – sebi in drugim.

Pri nekaterih pa opažam, da izjemno pomembne odločitve v življenju sprejemajo preveč na hitro, pri nepomembnih zadevah pa komplicirajo.

Svojemu občutku sledim že celo življenje. Avanturist? Ja, ampak s premislekom. Lotim se tudi česa, za kar bi morda kdo rekel, da je noro, vendar reči premislim in jih speljem tako, da ni škode ali pa je zanemarljiva.
Dosedanje odločitve, razen ene, so mi prinesle zadovoljstvo in samopotrditev, res pa je, da vedno svoje odločitve pretehtam in v primeru, da nisem prepričan v pozitivni izhod ali opustim namero, ali pa si zagotovim “way out” v primeru težav. Zaenkrat sem še živ, praktično brez poškodb, razen ene na psihi. 😉

Ziheraš, tak prikriti. ;)) Jaz vsaj odkrito priznam, da včasih tudi cincam.

It, si v postopku pridobitve moderatorske funkcije? Naj ti Robi pove, kako to gre. Ali je zdaj padla odločitev, da bo on ležal na kavču, ti pa pisala?:)

Ziheraš, tak prikriti. ;)) Jaz vsaj odkrito priznam, da včasih tudi cincam.[/quote]

Nope, nisem ziheraš, le premislim o smiselnosti mojega lastnega početja.
Če bi bil ziheraš, se ne bi poročil in počel kar pač rad počnem. Cincanje pomeni obotavljanje, obotavljaš se pa takrat, ki nisi prepričan, da bo nek načrt uspel.
Uživaj življenje in pamet v glavo, to je ta pravo! 😉

Life is tough, but is tougher if you're stupid.

samo res, kar od enkrat toliko nekih poduhovljenih vprašanj na tem forumu.. to ni običajno za ta fotum. Se bo prijelo? Se bo It dalo vztrajat? Meditacija, vera, odločitve in kaj vse že je bilo… No, mogoče pa uspe, če se stalna zasedba zamenja. možno ?

Ne pretiravajte. Sicer pa, kaj je narobe s tem? Življenje pa menda ja ni samo jamranje, obrekovaje in površnost. Včasih pa je res potrebno tudi kaj razmislit ipd..

Ali nisi SLovenka? To je nas narodni sport.

Ali nisi SLovenka? To je nas narodni sport.[/quote]

Mislim, da je v Sloveniji zelo izpostavljena zavist, obrekovanje in jamranje pa sta povsod.

ce pa uzivamo v tem… Pomisli kako bolje se pocutis ko se je lokalna lepotica ali dobra prijateljcia posteno zredila. Takoj se pocutis bolje 😉

To je vse relativno…Kaj pa, če je meni všeč nek moški, on ima pa raje “debeljuce”, pa mi ga ona prevzame? ;)) Videti je treba širšo sliko.

ljudje smo za razliko od zivali egoisticna bitja.

To je vse relativno…Kaj pa, če je meni všeč nek moški, on ima pa raje “debeljuce”, pa mi ga ona prevzame? ;)) Videti je treba širšo sliko.[/quote]
Pa se še ti zrediš. 🙂

Torej, predvidevam, da te psi navdušujejo. Mačke so bolj zase.

Vsako živo bitje je egoistično. Sicer ne bi moglo preživeti.
Le človek je bolj, ker ima večji ego.
Večji ego ustvari več potreb in želja.

Večji ego ustvari več potreb in želja.[/quote]

Si kar predstavljam leva, ki ujame ubogo antilopo….pa skliče vse leve in levinje iz okolice in svoj plen neegoistično razdeli. :))

Večji ego ustvari več potreb in želja.[/quote]

Si kar predstavljam leva, ki ujame ubogo antilopo….pa skliče vse leve in levinje iz okolice in svoj plen neegoistično razdeli. :))[/quote]
Mogoče je pa lev na dieti. 🙂

Ali pa je vegetarijanec in dobrodušno lovi za druge. :))

Lev je precej egoistično bitje. Zato si naj drugi kar sami lovijo. 🙂

jao logika – priporocam animal planet 🙂

Kolk si ti nesramen zadnje čase. :))) Ob Animal Planet sem zrasla. Big cat diary itn. Pa tisti nesrečni Steve, kakšna tragična smrt.

Menim, da si zelo mlada… 😀

Life is tough, but is tougher if you're stupid.

Ce resnicno gledas potem ti je jasno da je to bilo pricakovano. Ta “zivalca” je povzrocila ze veliko hudih poskodb in se ji domacini v loku izogibajo. O nenavarnosti pisejo novinarji ki nimajo pojma o tej zivali.

Menim, da si zelo mlada… :D[/quote]

Dobra! :)) No, tista serija mi je najbolj ostala v spominu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close