Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Odločitve

Odločitve

Po moje pa je prvo srečanje izgledalo nekako takole:
On radoveden, lepa bjonda….
No, takole nekako: Naša lepa lepolaska, prvo srečanje…

Life is tough, but is tougher if you're stupid.

:))))))))
važno, da imate eno za mokre sanje ;)))))

watamaro, napačno si citiral :)))
moj ne zmore 2x na dan kot vulkan (jst pa tud ne), to ima dolgonoga doma, baje že par let dobro deluje :)))

Ponovno preberi, kaj sem napisala in potem razglašaj!!!! :))))

.......... Quidquid agis, prudenter agas et respice finem!

tvoj vibrator ti ziher velikokrat pove, da si zoprna, ker si “šefica”, ane :))))

aja – pa tud citirat ne znaš :))))

Najbolj pomembno je, da se ti na vse tako zelooooo spoznaš in vse veš. :))))
A res ne vidiš, da se ti tukaj že vsi posmehujejo? Pa še kar bevskaš!!! :))))
Pa obilo baterijskega užitka ti želim!!!! :)))))

ja, kaj hočem, me pač zabava, ko se brezjajčni tipi in mlečnozobe smrklje razburjajo 🙂

Noup, citiral sem točno pravi avši. Torej tebi. Nobena druga ženska na forumu si do sedaj ni zaslužila, da ji pojasnjujem njene mokre sanje in hvalisanje. Resnica je, da kljub vsemu svojemu hvalisanju nobeni od stalnih članic tega foruma ne sežeš niti do gležnjev. Preveč napihnjena, umetna, zlagana… kot tista v videu.
Ajde uživaj še naprej v svojem popolnem virtualnem življenju.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

ok, 35-krat ste se že poslovili od mene, pa se še vedno hočete pogovarjat z mano :))))))

Ta Lepolaska vam je pa res izziv. Z vsemi mogočimi novimi niki ste jo že skušali utišat, pa se ne da, dobr se drži, kot ta prava baba! 😉 Očitno ste vajeni, da vsi utihnejo, ko Vi stopite na oder … V glavnem mene zabava ta komedija.

Ta podforum je postal preveč statičen, zato se pogovarjamo z vsakim, ki pride mimo. :)) Na tem forumu je bilo v preteklosti bolj živahno in zabavno.

Končno trenutek resnice – 10 ljudi se je nesposobnih pogovarjat med sabo, zato čakajo Lepolasko s kostjo. Krivi so seveda vsi tisti ljudje, ki jih ni tukaj, da bi se lahko z njimi pogovarjali :))))
In, pazi to – niti to še ni generacija milenijcev, ki so zares totalni kripli, kar se tega tiče. Ajme meni, kaj nas še čaka…

.

No jaz pa ti verjamem. Čist zares.
Z vsem svojim veselem si ga prevzela. Takoj si začutila, da je pravi in kot naročen zate. Tiho sta se vsedla in stekla je igra zapeljevanja. On je le molčal, ti pa si z njega lupila ovoj za ovojem, pod katerim se je skrival. Nenadoma si v vsem svojem veselju ugotovila, da je tehnični tip. Znala si pritisniti na pravo tipko… in končno se je zgodilo. Za prvič je bilo prečudovito. Bil ti je kot pisan na kožo. Tih, uspešen, vztrajen. Ko sta več krat ponovila vajino srečanje si mu nadela ljubkovalno ime. Njegova najlepša vrlina je, da ti je vedno na voljo, ko ga potrebuješ. Začutila si, da sta globoko povezana. Nato si pohitela na MON vsem razlagati, kakšnega gudovitega moškega imaš in v kakšni čudoviti zvezi si.
Res sem vesel zate.

Vendar pa ti moram nekaj tiho prišepniti. Takšen je, kot si ga naročila. Če uporablja baterije še ne pomeni, da je tehnični tip. Tista prava tipka, na katero si pritisnila je ON/OFF. In brez zamere, on sploh ni moški. On je dildo. In to kar imata vidva ni resna veza.
Seveda pa vama želim še veliko lepih in veselih skupnih trenutkov. :-)))

PS
V odgovoru lahko poleg pleše omeniš še grd, brez zobov, štrleča ušesa, zavaljen. Po potrebi pa dodaš še malega tiča. Garantiram, da se boš super počutila. :-)))

[b]Evanescence – Everybody’s Fool[/b][/quote]

Glej no, dolgonoga in Fatalka sta napisali nekaj smiselnega, čemur ni moč ugovarjati..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Vsaj tuki na forumu se razmnožujete preko nickov, če vam že doma in v reali nobena ne da nog narazen :)))

Mora bit ful dobr, ko se sam s sabo petkrat strinjaš, ker zgleda, kot da imaš en kup somišljenikov :)))

Ne preneseš poraza, ane? :)))

Prave babe štekajo, v čem je point. Dec hoče v postelji kurbo, v javnosti pa damo. Kot je Watamaro napisal, je že vredu, da je ženska malo za.ejabana, ampak od viška za.jebanosti pa vsak normalen pobegne. Okusi dedcev so različni, eni imajo radi čisto mile ženske, eni pa malo poredne. Noben pa ni navdušen nad ženskami, ki morajo na vsakem koraku dokazovati za.jebanost, se bahati, druge dajati v nič…za resno zvezo je to čist neuporabno. Kdo pa želi živeti v peklu?

Ponavadi radi jemo maslenega piščanca z malo čilija, ne pa ogromno čilija z malo piščanca.:)))

Ženske, ki se imajo potrebo se odevati v neke seksualne lovorike, so prej vse drugo kot to, za kar se imajo, kvazi ‘seksualne boginje’. Samozavestna ženska, ki pozna sebe, ne rabi javnih hvalisanj in potrjevanj s strani okolice, želje, kako želi biti dojeta. Tak tragične karakter ženske se mi zdi Marilyn Monroe, ženske z ‘vilinskimi lastnosti’.

In pod drugo ‘seksualnih boginj ni’, je zgolj moška fantazija, kajti potem bi to morale biti prostitutke, ki imajo tehnično gledano največ ‘prakse’, kako spolno zadovoljiti moškega. Kako se 2 ujemata v spolnosti, je podobno, kakor se z nekom dejansko ujamemo – torej glede na ‘kemijo’ med dvema elementoma, eni so nam zelo simpatični, drugi manj, tretjih ne maramo.

Večini moškim je prostaško-možačast način obnašanja, ki ga je zaznati pri Lepopraski, odbojen, se pa tu in tam najde, kdo, ki mu je všeč. Ampak jasno, da se s takšno trapo ne bo dolgoročno zapletal, ampak bo vse ostalo na občasnih spolnih zbližanjih.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

MM je bila blazno inteligentna punca. Žal je bila žrtev okoliščin, odraščala je v revščini, ki so jo potisnile v podobo stereotipne filmske dive in tako nikoli ni razvila svojih pravih umskih sposobnosti. Je pa ogromno brala in bila zelo razgledana. Daleč od tega, d aje bila ona samo neka glupa igralka, kot eni danes mislijo.

Ti pa glih veš ja. Le toliko kot si prebral. Zdaj pa začni še s Prešernom, kako je blo z njim, kaj ti je pravil?

Evo Fiško. Ha ha. če lepolaske ni, jo pa ti nadomeščaš, ne? Ma evo, ta tvoj tipični zaničljivi način je dokaj tipični primer, zakaj mi greste babe generalno vsaj malo na kozl. Mislim, v smislu razmišljanja o resni zvezi. karkoli človek napiše sem gor, vedno boste ve se delale, da ste nekaj negativnega prebrale, vedno boš ti začela srati s svojimi “ti pa glih veš”, s svojim tipičnim primitivnim površinskim zaničevanjem…

Generalno ste precej plehka bitja, ve bi površinsko o tem, površinsko o onem, že ena MM je bila najbrž nivo, ki ga povprečna slehernica ne doseže…

Če slučajno postanem sentimentalen o ženskah, smao malo Fiške preberem, pa me mine. ta se prav trudi babe čimbolj zagravžat dedcem.

Seveda vso situacijo obrneš sebi v prid. Ti si oh in sploh, veš kaj pišeš, strašansko si zanimiv, vse je lepo konstruktivno zaokroženo, spoznaš se na vse in vsakogar.
Veš, ta tvoj cirkus pa jst zapazim in potem pride do afekta.

Ja misl, da je kul, če trdi vse nasprotno, ker potem izpade ful “unique” boljša od ostalih. Goldfish je boginja, ful pametna, ful lepa, karizmatična, pa vsem ful všečna….razen na forumu ne. V reali je dobrovoljček.

Frutolino, niti malo podobna tebi. Zdaj končno razumeš. Kot bi malenkost zrasel. Si mel rd?

Joup, če ti na glavo pade kako sranje, da bi kaj razmišljal o resni vezi, malo Fiške prebereš. Pomaga:)))))

Kako zanimivo, da moški, ki ves čas strogo zagovarja svojo samskost in se brani z vsemi argumenti proti resni vezi (če slučajno kdo uleti s provokacijami), sploh pomisli, da bi kdaj razmišljal o resni vezi. To ne gre skupaj. To meni kot naključni bralki pove le to, da se ta isti moški počuti slabo v svoji koži in si potihem želi resne veze. A kaj, ko rabiš za resno vezo vsaj mal smisla za komunikacijo z nasprotnim spolom. Ne moreš se obnašati kot hlod in pričakovati vse.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close