Odločitve
A tukaj morate nekateri res vse posploševat? To je isto, kot če bi, potem, ko berem Modrega, ki kar naprej pljuva po ženskah, rekla, da ste vsi desci nagravžni! Pa ni tako! Pa dajte malo širše razmišljat! Če se najdeta dve, ki svoje frustracije sproščata na način, da žalita vse po vrsti, to ne pomeni, da je večina žensk takih!
In kaj točno tebe naredi karizmatično ? Talking shit all day every day ?
hahahahaa
Stalna prebivalka čveka, priklopljena 24 ur, 365 dni v letu…naključna bralka…hahahahaaa
Fiška, ti si faca..
hahahahaa
Stalna prebivalka čveka, priklopljena 24 ur, 365 dni v letu…naključna bralka…hahahahaaa
Fiška, ti si faca..[/quote]
Ne sklepaj po sebi:). Potem pa naj dodam, da po naključju kdaj preberem tudi tebe.
Mogoče. Ampak stara, ti se še kr obešaš name. Že stokrat sem ti rekel, da se mi zdiš brezvezna, kje je tvoje žensko dostojanstvo, da se še kar ukvarjaš z mano?
Zakaj se raje ne ukvarjaš s kakšnim šarmantnim mladeničem, za katere se bahaš, da so vedno okoli tebe?
Zakaj trošiš energijo na meni? Nima smisla..
Sta pač tipični predstavnici in najbolj opazni na tem čveku. Ko onidve začneta rogoviliti, se druge potuhnejo, molk je pa pol strinjanja….)))
Zakaj vedno “vzrojiš”, ko odgovorim karkoli vezano na tvoje pisanje? Malo poglej okoli sebe. Nisi središče vesolja, nisi zgolj ti na tem forumu.
Stari, imam polno energije, ne upeham se tako hitro kot se ti vzrojiš. Zato mi nehaj postavljati vsa ta vprašanja, ker nima smisla, da upaš, kako si/boš v središču moje pozornosti. Edino, kar drži je to, da si sam. Morda zato nisi navajen gužve.
Sta pač tipični predstavnici in najbolj opazni na tem čveku. Ko onidve začneta rogoviliti, se druge potuhnejo, molk je pa pol strinjanja….)))[/quote]
Kaj pa če se nam ostalim ne zdi vredno razpravljati ob takem rogoviljenju? To še ne pomeni strinjanja.
Ja prav. Sej ti zgoraj dobro odgovarjaš. Načeloma se strinjam s tvojimi stališči.
Klecnil si. Moderen moški (= pravi moški) ne bi skočil na skovikanje ženske, kako je ona drugačna od drugih in kako je ne metati v isti koš. Logiš, da smo si različni, tudi tukaj na forumu. Peskovnik.
Sta pač tipični predstavnici in najbolj opazni na tem čveku. Ko onidve začneta rogoviliti, se druge potuhnejo, molk je pa pol strinjanja….)))[/quote]
Molčimo tudi takrat, ko nekoga ignoriramo.
Babe ne znate molčat.
Tole je pa zdaj takšna žalitev, da mi je vzela sapo. Se pravi bi se morale me spustiti na njen nivo in tej histerični duši Lepolaski dopovedovati, da je v resnici boga v kepo? Ej, veš kaj? Ne da se mi …
Watamaro in Sveželočen, vsa čast fanta, za fatalko in dolgonogo pa upam, da se bosta še kdaj pridružili kakšni debati, ker se zdita res fajn sogovornici.
Dobro no, samo malo nenavadno pa vseeno je, da se ti zaradi ene, cel spol zagravža.
Pa še tebi. O odnosih ne vem veliko, se pa držim naslednjega a.) Kdor bi rad imel partnerja za osla, naj si kupi osla. Ziher jih kje prodajajo. b.) Ne verjamem skesancem, ne glede na to, ali so to alkoholiki, pedofili ali pa prevaranti. Čisto vseeno. Zame so to tempirane bombe, ki lahko kadarkoli počijo. Jaz pa želim živeti v miru. c.) Ko pride stvar tako daleč, se mi zdijo nasveti v smislu: trudi se, potrpi, poskusi, uporabni toliko, kot če bi mi nekdo svetoval dve zdravamariji vsak večer pred spanjem. Verjamem pa, da ti v tem trenutku vsaka tolažilna beseda sede bolj kot pa klofuta ali vedro mrzle vode. Samo zaradi tega nas še ni treba prezirati. Imaš tam v bližini nekoga, ki si tega bolj zasluži.
a sem jaz imel privide … na prejšnjih straneh so ravno podčrtani najbolj dr.kali na Lepolasko ☺☺☺
tko, da s kepo delaj v množini ☺
a sem jaz imel privide … na prejšnjih straneh so ravno podčrtani najbolj dr.kali na Lepolasko ☺☺☺
tko, da s kepo delaj v množini ☺[/quote]
Saj veš, vsi tako zaposleni in srečni v krogu svojih, da so celo nedeljo preživeli tule gor. Noro, komu kdo laže.
Napaka, bistvo je v tem, da vsak od mene dobi tisto, kar si zasluži. Zakaj bi jaz razvajala moškega, ki si tega ne zasluži, ker je sam tepec? Zakaj bi pomagala “prijateljem”, ki so postali strašno navdušeni nad mano šele, ko so ugotovili, kje delam? Da bom postala “prava ženska”?? Malo morgen :))))
Vam ne potegne, da si nežnosti in empatije pač ne zasluži vsak. Zato pa potem jokcate po forumih, kako so vas nategnili in izkoristili, “pa tolk ste bli dobri in pošteni” – ker nimate dovolj pameti, da bi znali presoditi, kakšnega partnerja ali sogovornika imate na drugi strani.[/quote]
Ne, ni napaka. Samo ti povezuješ skupaj štrikce, ki nimajo nobenega smisla. Probaj se enkrat ustaviti za vsaj minuto, vdihni in izdihni in razmisli kaj boš rekla, preden začneš udrihati na prvo žogo in po vsemu, kar ti pride pod roke. Agresija nikoli ni bila in nikoli ne bo simbol ženstvenosti. Ženstvenost ni biti cankarjanska mati, uslužna gospodinja, večna samaritanka ali seks objekt. Prav nič od tega.
In dejstvo je, da si agresivna. Saj vem, da boš začela udrihati nazaj, ampak meni s tem ne boš ničesar odvzela, samo svoji nemoči dodajaš gorivo. Do sem se čuti, da si nekje v sebi hudo ranjena, iz kakršnega koli razloga že. In svojo stisko izražaš s posmehom, žaljenjem in poveličevanjem sebe. Meni se samo smiliš, nič drugega. Iz tebe kar kriči malo ranjeno dete, ki je utrujeno od tekmovanja s celim svetom. Možnosti imaš vse na dlani, kaj boš z njimi, je pa tvoja odgovornost. Mislim, da si dovolj pametna, da bi lahko spustila vso paro pod pokrovom enkrat na plano in zadihala s polnimi pljuči. Želim ti tega, res ti želim. Ker zamujaš svoje čudovito življenje s tem, da se od jutra do noči nekomu dokazuješ (v službi, v športu, v odnosu, v spolnosti …) da si vredna spoštovanja.
Ampak, kot sem rekla, za killer babe, ti manjka še na tisoče in tisoče km poti. Poti do ženstvenosti, pretkanosti, prioritet, senzibilnosti, fokusiranosti, zbranosti, ljubkosti, trikov … Enostavno se ne bo zgodilo. Žal, ta vlak je odpeljal 🙂
Ni mi jasno, kaj se, ljudje, toliko ukvarjate z eno Lepolasko z navidezno češpljo in preveč testosterona? Mazohizem? Stokholmski sindrom? Dolgčas? Nehajte že futrat trolla, pa bo za vse lažje.
tko, da s kepo delaj v množini ☺[/quote]
Saj veš, vsi tako zaposleni in srečni v krogu svojih, da so celo nedeljo preživeli tule gor. Noro, komu kdo laže.[/quote]
Jah… glede po.dr.kavanja Lepolaske – mea culpa – ampak ženska je res pregroba, samovšečna in takoj začne z žaljivkami. Z eno tako, zelo samovšečno sem še en kratek čas nekaj imel pa mi ni bilo OK z njo.
Če misliš, da sem jo pa častil, moramo pa biti fer – pri nekaterih rečeh ji dam prav, pri nekaterih ne, za nekatere njene izjave pa je potrebno kako mojo izjavo vzeti tudi s sarkastičnim povdarkom.
O ja… vikend sem preživel doma, delal “na daljavo” in vmes MON-al.
Kako osamljeni morajo biti eni. Najprej se zgražajo nad lepolasko potem pa ugotoviš, da kar naprej tiščijo vanjo.
Očitno mora biti zelo huda bejba, da porabite toliko časa zanjo ali ste pa res totalno osamljeni.
Ahhh kronično je ratalo tole pre.drkavanje in grobo rečeno pod.jebavanje en drugega, kdo bo koga in kdo bo izpadel večji car ali carica. In verjetno ostali ne sodelujejo več v tem, ker se edino z ignoriranjem da to prenehat.
Sveže ločeni saj se ne rabiš meni zagovarjat, da imaš čudne ideje za zabavno nedeljo. Men je navsezadnje še sodoku zanimivejši kot pa tistole na prejšni strani.
Lepolaska, meni se hecno zdi, da ti kdo nasede v tej tvoji popularnosti, ker mene ne prepričaš, itak mi je pa tudi vseeno kolk huda si. Navsezadnje moraš sama sebe prenašat.
Ahhh kronično je ratalo tole pre.drkavanje in grobo rečeno pod.jebavanje en drugega, kdo bo koga in kdo bo izpadel večji car ali carica. In verjetno ostali ne sodelujejo več v tem, ker se edino z ignoriranjem da to prenehat.
Sveže ločeni saj se ne rabiš meni zagovarjat, da imaš čudne ideje za zabavno nedeljo. Men je navsezadnje še sodoku zanimivejši kot pa tistole na prejšni strani.
Lepolaska, meni se hecno zdi, da ti kdo nasede v tej tvoji popularnosti, ker mene ne prepričaš, itak mi je pa tudi vseeno kolk huda si. Navsezadnje moraš sama sebe prenašat.[/quote]
Mah, je bil konec koncev kar ok vikend. Sem bil ravno prave volje za kombinacijo – šiht in Lepolaska.
Forum je zaprt za komentiranje.