Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Odločitve

Odločitve

Se ne opravičujem, damo dejstva sem napisal.
Za razliko od nje pač nisem žaljiv, popadljiv kot japonski pinč in poln samega sebe in nivo debate meni nekaj pomeni.

Life is tough, but is tougher if you're stupid.

ženska, ki si ne upa varat, lol :))))) heh, vsaka, ki je dovolj velika kurba, si upa varat.
[/quote]vsak, ki je dovolj “prfuknjen”, lahko posili otroka. Pa to se ne pomeni, da si tega vsi “upamo”. Gre tudi bolj za stvar zelje, potrebe in morale kot pa poguma.[/quote]

jasno, da gre izključno za stvar morale. če se nekdo odloči, da bo varal, ga še tako “strašen” partner ne bo odvrnil od tega. za nameček “mora” potem preverani partner poslušat, kako je to “naravno in je monogamija kulturna popačenka” od dedca, ki je tako gnil, da nima niti jajc priznat, da ni zmožen bit z eno samo partnerko, ker ima sam izkrivljeno idejo o seksu zaradi prevelike količine dražljajev in tudi pri najboljši dobi po max dveh letih mlahavega tiča… ker je zaradi tega zafrustriran, zveste obklada s copatami. 🙂 ah ja, beda na celi črti.

bošji dar za ženske je spider in njemu podobni – posebej tisti del o njegovi samskosti :)))

Kaj to pomeni tanko piskala? Da jo bo naklofal drgac? v kerem veku pa ti zivis? Al pa ce si iz velenja…tam tko resujejo probleme. A ni takrat ko podpisujes receno, da je zveza dveh enakovrednih partnerjev? Kaj ima pol strah tu kaj za iskat? V vsaki zvezi so neke meje ki jih imata partnerja postavljene in preko katerih naj se ne gre. Pa so lahko zelo razlicne od partnerjev.

Kaj to pomeni tanko piskala? Da jo bo naklofal drgac? v kerem veku pa ti zivis? Al pa ce si iz velenja…tam tko resujejo probleme. A ni takrat ko podpisujes receno, da je zveza dveh enakovrednih partnerjev? Kaj ima pol strah tu kaj za iskat? V vsaki zvezi so neke meje ki jih imata partnerja postavljene in preko katerih naj se ne gre. Pa so lahko zelo razlicne od partnerjev.[/quote]

O, glej, spet se je t.i. forumska fatalna ženska javila. 🙂 Med službo na forumu, izven službe na forumu….ko pa nisi na forumu, pa se pogovarjaš po ZS-jih. Mož je res srečen, ker mora vse namesto tebe opraviti. Verjamem, da imata sodoben zakon oz. razmerje.

Na to sploh nisem pomislil..[/quote]

Najprej sem jo nekajkrat peljal s seboj v hribe in so bile koče polne… Pa sva prespala zunaj. Potem sem jo kar vprašal, če bi to naredila tudi v gozdu pa se ni upala in sem šel sam. Na morju sva pa nekakrat skupaj prespala na plaži pa ji ni bilo všeč in sem se potem komot zmenil, da sem se šel “Robinzona” kar sam.[/quote]

Moji punci ne bi blo všeč če bi morala spat nekje zunaj. Ne bi je upal postavit pred dejstvo da so recimo v hribih koče polne in da morava zunaj prespat. Ne bi rad da me pusti zaradi tega. Kaj pa če je bil pri tebi to vzrok da si je poiskala druzga. Mogoče je večkrat s tabo počela kaj takega kar ji ni blo všeč.

Če je treba z ostrino ženske učiti poštenosti in zvestobe, potem je bolje, da smo moški sami. 🙂

Če je treba z ostrino ženske učiti poštenosti in zvestobe, potem je bolje, da smo moški sami. :)[/quote]

Če boš malo bolj natančno opazoval ženske v službi, boš ugotovil, da si dovolijo ravno toliko, kolikor jih ima šef ali šefinja pod kontrolo. Zato imaš dobre ženske kolektive in zelo slabe ženske kolektive. Lažnive in manipulativne ženske hitro zaznajo, da se nekoga ne da sukat okoli mezinca, zato odidejo. Saj je tudi pri otrocih tako….bolj si kot starš popustljiv, bolj jih meče. A otrok je tvoj, takšni ženski pa se lahko izogneš.

Če je treba z ostrino ženske učiti poštenosti in zvestobe, potem je bolje, da smo moški sami. :)[/quote]

Če boš malo bolj natančno opazoval ženske v službi, boš ugotovil, da si dovolijo ravno toliko, kolikor jih ima šef ali šefinja pod kontrolo. Zato imaš dobre ženske kolektive in zelo slabe ženske kolektive. Lažnive in manipulativne ženske hitro zaznajo, da se nekoga ne da sukat okoli mezinca, zato odidejo. Saj je tudi pri otrocih tako….bolj si kot starš popustljiv, bolj jih meče. A otrok je tvoj, takšni ženski pa se lahko izogneš.[/quote]

Drži. Dobro opazuješ. 😉

Sveželočen, ne si jemat k srcu nekatere komentarje tu gor. Ti si ravnal pravilno, ker si zaključil zadevo. Osebe, ki drugim ne želijo ali delajo slabih stvari, težko verjamejo, da je lahko nekdo tako manipulativen. Življenje jih nauči, da z leti postanejo bolj previdni.

Torej, če smo radikalni, ženske so kot otroci? Otroci so lahko nagajivi, sramežljivi, hudobni, maščevalni..

Torej, ženska se mora dedca direkt ornk bat, da mu ne bo delala peezdarij? Ono, bati, da jo bo tako nalomil, da zase ne bo vedela?

Fizično nasilje v družini je še vedno zelo pogosto. Torej gre le za malo radikalno metodo kontrole nad babo?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Najprej sem jo nekajkrat peljal s seboj v hribe in so bile koče polne… Pa sva prespala zunaj. Potem sem jo kar vprašal, če bi to naredila tudi v gozdu pa se ni upala in sem šel sam. Na morju sva pa nekakrat skupaj prespala na plaži pa ji ni bilo všeč in sem se potem komot zmenil, da sem se šel “Robinzona” kar sam.[/quote]

Moji punci ne bi blo všeč če bi morala spat nekje zunaj. Ne bi je upal postavit pred dejstvo da so recimo v hribih koče polne in da morava zunaj prespat. Ne bi rad da me pusti zaradi tega. Kaj pa če je bil pri tebi to vzrok da si je poiskala druzga. Mogoče je večkrat s tabo počela kaj takega kar ji ni blo všeč.[/quote]

O možnih vzrokih sem že napisal… Če družina funkcionira in sta partnerja fer eden do drugega, se da to vse lepo zmenit. Za vsakega nekaj. Dobrodošlo je, da so pogledi na življenje in hobiji podobni. Če je razlik preveč in če pri partnerjih ni uravnoteženega občutka za drugega, potem se ti zgodi podobno kot meni. Marsikdo v svojo zvezo vlaga manj kot sem vlagal jaz pa jim družina in partnerski odnos funkcionirata. Zakaj? Ker drugi partner nima težav biti uro ali dve na par dni sam z otroki… Skratka, če te punca omejuje pri dejavnosth, ki jih rad počneš, on pa jih ne želi početi , si pred dilemo: Bom životaril ob njej, ali živel polno življenje z drugo?
Če bi takrat, ko sem začel razmerje z bivšo, o tem razmišljal tako kot danes, bi imel družino s kako kompatibilnejšo partnerko.
Odločamo se sami in posledice teh oločitev tudi nosimo sami.

Ha ha skoz neke debate o družinski sreči, a tu smo razen redkih izjem vsi samski ali ločeni…

O, svašta.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Če boš malo bolj natančno opazoval ženske v službi, boš ugotovil, da si dovolijo ravno toliko, kolikor jih ima šef ali šefinja pod kontrolo. Zato imaš dobre ženske kolektive in zelo slabe ženske kolektive. Lažnive in manipulativne ženske hitro zaznajo, da se nekoga ne da sukat okoli mezinca, zato odidejo. Saj je tudi pri otrocih tako….bolj si kot starš popustljiv, bolj jih meče. A otrok je tvoj, takšni ženski pa se lahko izogneš.[/quote]

Jaz sem pa na tem forumu dobil občutek, da smo samo moški prirojeno nezreli :-))

Se strinjam.

V bistvu je v tem primeru samskost boljša za oboje, moške in ženske.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Vsaka normalna ženska priznava, da je v službi cel kažin, če je preveč bab. Če je kup bab, je ziher vsaj ena lahkoživa, ena opravljiva, ena butasta, ena faušljiva..Nobena normalna delovna ženska ne želi delati v takem kurniku. Tudi ženske šefice so ponavadi od ženskih podrejenih opisane kot pasje, vzvišene, možačaste. V bistvu je pretežno tako, da prisotnost moških, predvsem pa roka moškega šefa vnaša mirnost v kolektiv. Kar je čist nasprotno stereotipu o resnosti bab v družbi.

Za vzdušje v firmi je najbolje, če ni nobenih žensk, ki preveč dobro zgledajo. Sploh pa ne take, ki je lepa, pa še pametna. Taka ti naredi tako sranje v firmi, da ti nič ni jasno. Ko na vrata trkajo prevarane žene, veš, da ni več heca. če že so take v firmi, pa je najbolje, da so vse zaprte na enem oddelku, recimo mmarketing, pa d ajih ima nekdo zanesljiv pod kontrolo. Storilnost je boljša, če so v firmi samo dedci in ne preveč privlačne ženske.

Torej, ste ženske nezrele kot otroci in je treba z vami delati kot z otroki ? 🙂
Otroka še lahko marsikaj naučiš. Poskus učenja odraslega, pa vodi v odpor in občutek, da nas drugi ne sprejema in nima rad. Zato pa je potem v tem tvojem ženskem kolektivu toliko varanja. 🙂

Verjamem, da v službi marsikdo “hvata krivine”, pa ne glede na spol in gleda kako bi s čimmanj dela dobil čimveč…A ta sistem v partnerskih odnosih ne deluje, zato je bolje, da smo sami, kot pravi Senza.

Če ima nekdo družino, otroke in že toliko let živi z nekom, kjer je vsaj na začetku bilo lušno… pa ne moreš sedaj čez noč vse zavreč, ali pač? Tu so še otroci s katerimi sta v razmerju, ne moreš njih kar zanemarit.
Če ni nobenega efekta s tvojim trudom lahko to pomeni tudi to, da se trudiš na neprimeren način. Kot bi s košaro hodil po vodo, da bi konja napojil… lahko se trudiš a efekta ni. Samo vedro rabiš, da konj ne bo žejen 😉
Če nekdo ve, da razmerje ne gre v pravo smer je prvo na njemu, da nekaj spremeni. Zgolj obtoževanje ne bo obrodilo sadov. Mislim, da je treba najprej pri sebi poiskat kaj lahko narediš drugače. Mogoče je to najtežji del?[/quote]

Saj sem vedla, štrik in privezat ga doma, pa vsake tolko mu mal vode dat…
Očitno eni res živite v sanjskem svetu. Si bom pa zapomnila, da ko bo kera žena pojamrala, da si je dec omislil ljubico, da naj se hitro spremeni, oziroma trudi naj se še bolj kot se je doslej ali pa najbolj preprosto obrne stran in miži, saj čez čas bo pa ja zaradi otrok prišel k pameti oz.nazaj. ne vem, kaj to pijete, al vas jaz res narobe zastopim?
Eni pa res ves požrete, kar bi vam nekdo naredil, v imenu dolgoletnega partnerstva in tistih parih otrok, ki dobijo res krasno popotnico za lajf.[/quote]

Živite v sanjskem svetu vi, ki čakate toliko časa, da nekdo opit pade po tleh in se vam potem pijan in pokozlan gnusi, ne opazite pa, da je začel s prvim kozarcem in z vsemi naslednjimi, zafural treznost? In vi ste to mirno gledali, ker preprosto niste dojeli kaj gledate, kam vse to pelje.

Ti se sprašuješ kaj storiti, ko je stvar doterana do konca. Ja očitno se ne da nič. Sveželočen to lepo opisuje. Kaj lahko sedaj naredi, ko se mu je žena spečala z drugim, ko je opita do nezavesti? Lahko bi jo s ketno privezal pa bi mu vseeno ušla. Kaj se je dogajalo pa pred tem?
On trdi, da se je trudil. Nimamo razloga, da mu ne bi verjeli, a očitno se je trudil na napačen način. Žal to ve šele danes, če ve, če se je iz vsega skupaj kaj naučil ali bo do konca življenja krivil prešuštnico za lastno nesrečo?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Torej, ste ženske nezrele kot otroci in je treba z vami delati kot z otroki ? 🙂
Otroka še lahko marsikaj naučiš. Poskus učenja odraslega, pa vodi v odpor in občutek, da nas drugi ne sprejema in nima rad. Zato pa je potem v tem tvojem ženskem kolektivu toliko varanja. 🙂

Verjamem, da v službi marsikdo “hvata krivine”, pa ne glede na spol in gleda kako bi s čimmanj dela dobil čimveč…A ta sistem v partnerskih odnosih ne deluje, zato je bolje, da smo sami, kot pravi Senza.[/quote]
Ženske so kakršne so.
Smo si različni in imamo različne vloge v odnosu, podobno kot pri plesu. Lahko je ženska še tako dobra plesalka, če ob sebi nima plesalca, ki zna vodit, bo njun ples nikakršen in si ga bo logično želela zamenjat.
Robi zato ne sili ženske naj te vodi, niti pri plesu ne 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jap… to lekcijo sem dal skozi.

Saj sem vedla, štrik in privezat ga doma, pa vsake tolko mu mal vode dat…
Očitno eni res živite v sanjskem svetu. Si bom pa zapomnila, da ko bo kera žena pojamrala, da si je dec omislil ljubico, da naj se hitro spremeni, oziroma trudi naj se še bolj kot se je doslej ali pa najbolj preprosto obrne stran in miži, saj čez čas bo pa ja zaradi otrok prišel k pameti oz.nazaj. ne vem, kaj to pijete, al vas jaz res narobe zastopim?
Eni pa res ves požrete, kar bi vam nekdo naredil, v imenu dolgoletnega partnerstva in tistih parih otrok, ki dobijo res krasno popotnico za lajf.[/quote]

Živite v sanjskem svetu vi, ki čakate toliko časa, da nekdo opit pade po tleh in se vam potem pijan in pokozlan gnusi, ne opazite pa, da je začel s prvim kozarcem in z vsemi naslednjimi, zafural treznost? In vi ste to mirno gledali, ker preprosto niste dojeli kaj gledate, kam vse to pelje.

Ti se sprašuješ kaj storiti, ko je stvar doterana do konca. Ja očitno se ne da nič. Sveželočen to lepo opisuje. Kaj lahko sedaj naredi, ko se mu je žena spečala z drugim, ko je opita do nezavesti? Lahko bi jo s ketno privezal pa bi mu vseeno ušla. Kaj se je dogajalo pa pred tem?
On trdi, da se je trudil. Nimamo razloga, da mu ne bi verjeli, a očitno se je trudil na napačen način. Žal to ve šele danes, če ve, če se je iz vsega skupaj kaj naučil ali bo do konca življenja krivil prešuštnico za lastno nesrečo?[/quote]

Sami smo odgovorni za svoja dejanja. Pogoje za sobivanje si ustvarjamo sami. Vprašanje pa je kdo je sposoben videti tealno sliko in kdo raje živi v iluziji. Jbg… mogoče sem bil pa preveč realen, mogoče bi jo moral samo pustit s cunjami, posodo, avtom in nabavo špecerije… ampak, zdaj je pač fertig in se s temi vprašanji ne ukvarjam več. 🙂 Odpustil, a nikoli pozabil.
Odločitev, premišljena… naprej grem po svoje in na način, ki mi ustreza. To sicer ne pomeni, da bom egotripal, si bom pa vzel več časa za reči, ki me veselijo, reči za katere sem bil prej v zakonu prikrajšan.

O, fak, keri bulšit.
Ja itak, preveč si bil dober, si jo pustil, da te je prizadela in zdaj vsakemu, ki ima 2 min. časa razlagaš kako si v ljubezni razočaran.

“Preveč dober” moški ne obstaja. Obstajajo samo preveč neumni. Dober moški si nikoli ne pusti srat po glavi, dokler se ženski tako ne zagravža, da sama odide, ker ve, česa je vreden. Če ne bi tvoja sama odšla, bi ji še vedno lizal podplate. Zato ker nisi nek “special little snowflake”, ampak si revše, ki se ne zna postavit zase in mu je cilj življenje jamranje in prepričevanje ostalih, kako si bogi.

Fakt pa je, da se tega ne da nobeni poslušat. Nobena ženska z zdravo pametjo se ne pali na razočarane uboge moške, ki jih je cel lajf nekdo izkoriščal, ker ji to pove, da je tak tip popolnoma brez lastne hrbtenice. Torej si mehkužec, ne pa “preveč dober”.

Kaj to pomeni tanko piskala? Da jo bo naklofal drgac? v kerem veku pa ti zivis? Al pa ce si iz velenja…tam tko resujejo probleme. A ni takrat ko podpisujes receno, da je zveza dveh enakovrednih partnerjev? Kaj ima pol strah tu kaj za iskat? V vsaki zvezi so neke meje ki jih imata partnerja postavljene in preko katerih naj se ne gre. Pa so lahko zelo razlicne od partnerjev.[/quote]

O, glej, spet se je t.i. forumska fatalna ženska javila. 🙂 Med službo na forumu, izven službe na forumu….ko pa nisi na forumu, pa se pogovarjaš po ZS-jih. Mož je res srečen, ker mora vse namesto tebe opraviti. Verjamem, da imata sodoben zakon oz. razmerje.[/quote]

Kaj tocno tebe zuli? Poskusi se ti, morda ti pa uspe pri katerem :))
Sam namig..iz zsjev gres potem lahko se naprej. Tja kjer crke dobijo sliko in zvok:))
Da ne bos cist za brezveze premisljevala o mojem partnerstvu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close