Odločitve
Jeeeeep, tle pa dobiš globok predklon z moje strani. 100% se strinjam .-))
Seveda pa zadeva velja tudi v obratno smer. Nobena ženska z zdravo pametjo si ne bo dovolila, da moški dela z njo kot z coto in gumjasto ančko. Razen pri seksu, da izženeš iz nje vsega hudiča.
Sedaj pa nekaj, česar po moje ti ne razumeš pod svojimi laski (glede na najino prejšno debato). Večina ornk moških si želi pri ženski mešanico angela in hudiča. Saj veš tisto: Zunaj v javnosti pred drugimi kot dama, v postelji pa kot k.urba. To je tisto, čemur jaz pravim temperamentna ženska. Idealno razmerje (moji kriteriji) 30-40% angel, 60-70% devil. Pa da imaš kaj za “izganjat” vsak dan, ali več krat na dan, če razumeš… hehehe.
Mogoče obstajajo moški, ki si želijo 100% angela. Prepričan pa sem, da ne obstaja pameten moški, ki bi si želel 100% hudiča, ter da živi z njim pod isto streho. :-))) Ženska, ki je non stop 100% v “bitch mode” pač ni primerna za partnerico. Primerna je kvečemu za občasni divji sex. Potem pa pobereš šila in kopita… pa saj nisi neumen, da bi živel v peklu. :-))
To ti namreč poskušajo dopovedati mnogi sogovorniki. Jaz pa ti dopovedujem, da lahko še naprej sanjaš, da boš ujela ornk dedca, ki te bo prenašal pod isto streho in živel s tabo. Pameten in inteligenten moški sigurno ne. Dobra za fukat, za kaj več pa NO-GO. Tvoj domet za resno zvezo so tako kvečemu moški brez hrbtenice, ki te bodo nosili po rokah kot boginjo, ampak nad katerimi se pa ti tako močno zgražaš. :-)))
Tko sedaj pa ostani še naprej v svojem “bitch mode” (mi boš vse po spisku a ne?)… in sanjah. :-))))))
Hahaha… japonski pinč alias srnica. Ko se mu odpelje je cel kažin! :))))))))))
No, in še nekaj, česar ti pod svojo pleško ne razumeš:
– vsaka ženska si ne želi konstantno živet pod isto streho z moškim, še posebej tiste, ki nimajo otrok
– vsaka ženska si ne želi otrok
– noben manager kot sposoben in nadpovprečen moški ne bo imel bedne ženske. Ne, niti za občasen seks ne, da bi moral potem laufat pred njo. Veš zakaj? Ker si lahko najde eno simpatično, ki se ji bo dalo veliko seksat, da ji je ne bo treba prosit, eno tako, da bo lahko z njo še kaj drugega počel, kot ji dajal za likat (ker to nekdo drug ponavadi opravi) in eno tako, s hudim teleščkom, ki mu bo sextala na kak sestanek, da bo do večera hodil s trdim okrog. In te lastnosti si najdejo V ENI ženski, ne v štirih, tako kot ostali luzerji. Niti tak moški svoji ženski ne daje povoda, da ona preklopi na bitch mode – ker sam ni kreten.
Torej, vprašanje je, zakaj so ženske take do vas? Zakaj konstantno ugotavljate, kako so vse ženske prasice in ne morete (brez plačat) najt ene take, ki jo lahko odpeljete na služben party zvečer, tako našpičeno, da ostali pozabijo dihat in da vas cel večer počasi kuri, da jo divje nažgete že na poti domov v avtu in potem še enkrat doma v kuhinji? Zakaj ne morete dobit ene take, ki si bo v restavraciji, kjer imajo prte do tal, sezula tiste ubijalske petke in vas božala pod mizo, tak da boste pozabili jest?
No, in še nekaj, česar ti pod svojo pleško ne razumeš:
– vsaka ženska si ne želi konstantno živet pod isto streho z moškim, še posebej tiste, ki nimajo otrok
– vsaka ženska si ne želi otrok
– noben manager kot sposoben in nadpovprečen moški ne bo imel bedne ženske. Ne, niti za občasen seks ne, da bi moral potem laufat pred njo. Veš zakaj? Ker si lahko najde eno simpatično, ki se ji bo dalo veliko seksat, da ji je ne bo treba prosit, eno tako, da bo lahko z njo še kaj drugega počel, kot ji dajal za likat (ker to nekdo drug ponavadi opravi) in eno tako, s hudim teleščkom, ki mu bo sextala na kak sestanek, da bo do večera hodil s trdim okrog. In te lastnosti si najdejo V ENI ženski, ne v štirih, tako kot ostali luzerji. Niti tak moški svoji ženski ne daje povoda, da ona preklopi na bitch mode – ker sam ni kreten.
Torej, vprašanje je, zakaj so ženske take do vas? Zakaj konstantno ugotavljate, kako so vse ženske prasice in ne morete (brez plačat) najt ene take, ki jo lahko odpeljete na služben party zvečer, tako našpičeno, da ostali pozabijo dihat in da vas cel večer počasi kuri, da jo divje nažgete že na poti domov v avtu in potem še enkrat doma v kuhinji? Zakaj ne morete dobit ene take, ki si bo v restavraciji, kjer imajo prte do tal, sezula tiste ubijalske petke in vas božala pod mizo, tak da boste pozabili jest?[/quote]
Potem pa pride domov, sezuje svoje vrtoglave pete, sleče seksi perilo in fasado, spne lase v čop ali figo, obleče trenirko in se vsede za računalnik, odpre MON in potem random neznancem skuša prodat svojo fatalno podobo. Drama za stoječo ovacijo.
ja, res je. doma imam trenirko, ne blazerja. in čop :))) ne nosim petk po parketu in mejkapa, ko grem športat. med tekom imam obute celo čist navadne teniske. čist sm zanemarjena :)))))))
Aha…. Torej ima tvoj v resnici dve ženski, lahko celo tri.
Prva je tista na katero je padel – una ta zrihtana in uglajena. (Tale je pogojna, ker je v resnici narejena, plod igralske domišlije).
Druga je tista v trenirki, ki pa je divje sorte, ukazovalna in zamerljiva in težko obvladljiva.
Tretja pa tista, virtualna s karakterjem japonskega pinča in gostilniškim besednim zakladom.
Ko vse skupaj združim si ne morem kaj, da ne bi pomislil, da gre za preprosto rožico, narcisko…
Motiš se, padel je, ko sem bla v pajkicah in tekaških čevljih…. Zanimivo, da večina ljudi sodi po sebi in misli, da se vsi moški palijo na blontne glupače v miniču in 5 kg mejkapa. Pa se ne :)))
Drugače pa to pojasni, zakaj imate večne slabe izkušnje z ženskami – edino take privlačite, saj ni nevarnosti, da bi vas ena neumnica prekašala na kateremkoli področju in se počutite varne 🙂 mora bit potem še toliko hujši udarec za ego, če ti še taka kura pobegne. Verjetno potem res za nobeno niso dober 🙂
Bistvo ni bilo v tem, da naj bi bila zanemarjena. Od kod si to potegnila zdaj?
Bistvo je bilo v tem, da si samo (če si pač) samo ženska, ki je rada fit, je izobražena in dobro zgleda, ampak se neumorno trudiš okoli sebe ustvariti neko blazno famo. Preveč se trudiš in si že res hecna s tem svojim obnašanjem. Za koga se pravzaprav tako trudiš?
Veš koliko nas je hudih bejb? Ogromno 🙂 Pa nas vidiš, da se repenčimo? Ne. Vidiš, da koga prepričujemo kako hude smo? Ne. Dobre bejbe ne lajamo, ne grizemo in ne žalimo drugih. Ker nam tega enostavno ni treba in ker naša samozavest ne izvira iz tekomovanja z drugimi. Smo samo fantastične za pogledat in sposobne doseganja svojih ciljev brez, da bi padale glave ali glavice. Kaj si o nas mislijo ljudje na drugi strani ekrana, nam je španska vas.
Si pregroba in daleč premalo samozavestna, da bi bila killer babe. Pa ti prepričuj kogar želiš kolikor dolgo želiš. Ženstvenost, bejbi, ženstvenost is the key 🙂
Bistvo ni bilo v tem, da naj bi bila zanemarjena. Od kod si to potegnila zdaj?
Bistvo je bilo v tem, da si samo (če si pač) samo ženska, ki je rada fit, je izobražena in dobro zgleda, ampak se neumorno trudiš okoli sebe ustvariti neko blazno famo. Preveč se trudiš in si že res hecna s tem svojim obnašanjem. Za koga se pravzaprav tako trudiš?
Veš koliko nas je hudih bejb? Ogromno 🙂 Pa nas vidiš, da se repenčimo? Ne. Vidiš, da koga prepričujemo kako hude smo? Ne. Dobre bejbe ne lajamo, ne grizemo in ne žalimo drugih. Ker nam tega enostavno ni treba in ker naša samozavest ne izvira iz tekomovanja z drugimi. Smo samo fantastične za pogledat in sposobne doseganja svojih ciljev brez, da bi padale glave ali glavice. Kaj si o nas mislijo ljudje na drugi strani ekrana, nam je španska vas.
Si pregroba in daleč premalo samozavestna, da bi bila killer babe. Pa ti prepričuj kogar želiš kolikor dolgo želiš. Ženstvenost, bejbi, ženstvenost is the key :)[/quote]
Bravo!!! Se podpišem.
Napaka, bistvo je v tem, da vsak od mene dobi tisto, kar si zasluži. Zakaj bi jaz razvajala moškega, ki si tega ne zasluži, ker je sam tepec? Zakaj bi pomagala “prijateljem”, ki so postali strašno navdušeni nad mano šele, ko so ugotovili, kje delam? Da bom postala “prava ženska”?? Malo morgen :))))
Vam ne potegne, da si nežnosti in empatije pač ne zasluži vsak. Zato pa potem jokcate po forumih, kako so vas nategnili in izkoristili, “pa tolk ste bli dobri in pošteni” – ker nimate dovolj pameti, da bi znali presoditi, kakšnega partnerja ali sogovornika imate na drugi strani.
Torej si ena tistih obsedenk z lastnim telesom. Veš, večina moških v zrelih (beri pametnejših) letih »pade« na inteligentne in uspešne ženske. Take, ki mu lahko dajo še mnogo več od seksa. Če je moški nad tipom neandertalskega uživača v seksu, bo poiskal žensko, ki mu tudi po seksu nudi užitke. Ker med likanjem in sextanjem je še toliko drugega….obstaja mnogo, mnogo več. Ne vem, če me razumeš, kaj želim povedati.
Evo, pa smo našli idealno partnerko za Matkica – dolgonogo. Seksat mu ne bo treba in se bosta ppsvečala “globokim intelektualnim” pogovorom :))))) ona pa bo imela debeloritega dedca, ki se bo doma na kavču v spodnji majici oklepal svojega piva. Večno ji bo tudi zvest – ne, ke ne bi hotel varat, ampak ker je impotenten in preveč len, da bi dvignil svojo rit.
Hahahahahahaha.
Lahko se samo smejim tvojemu “pinčevskemu” lajanju. Se vidi, da sploh ne razumeš v čem je point. Pravim, da je POLEG seksa še mnogo drugega. Tudi pogovori, ki jih omenjaš. Verjetno pa je tebi to neznano.
Ne bom sodila o tem, če si srečna ob svojem ali o tem, če te vara. Tudi ne bom udrihala po njem, ki ga ne poznam, tako kot to počneš ti. Vedi pa, da tako, kot je pred mano povedala Fatalka, hude bejbe ne potrebujemo samopotrjevanja v tem, da lajamo na druge.
In še nekaj, če te že zanima. Ni zavaljen. Je visok, inteligenten in ko seksava, se ne krešejo samo iskre ampak izbruhne vulkan….
A spet projiciramo :))) v bistvu me ne zanima – niti pol tolko, kolikor vas zanima moj, najina leta in odnos 🙂
Sicer pa – vulkan? Potem seksata kvečjemu 1x na 10 ali enkrat na 25 let :))))) saj ni blo treba ppsebej naposat, tisti z ubogim ali neobstoječim seksualnim življenjem tu že tradicionalno poudarjajo pomen “pogovora” in “globoke povezanosti”. Mogoče si boste enkrat priznali, da je ženska z moškim najbolje povezana, ko se on “priklopi”. In izklopi, in vklopi, in izklopi, in…. :)))
A spet projiciramo :))) v bistvu me ne zanima – niti pol tolko, kolikor vas zanima moj, najina leta in odnos 🙂
Sicer pa – vulkan? Potem seksata kvečjemu 1x na 10 ali enkrat na 25 let :))))) saj ni blo treba ppsebej naposat, tisti z ubogim ali neobstoječim seksualnim življenjem tu že tradicionalno poudarjajo pomen “pogovora” in “globoke povezanosti”. Mogoče si boste enkrat priznali, da je ženska z moškim najbolje povezana, ko se on “priklopi”. In izklopi, in vklopi, in izklopi, in…. :)))[/quote]
Še kar lajaš :))).
Ne zanikam tega zadnjega o povezanosti. Popolnoma se strinjam s tem. A lejjo, ubogo revico…še kar ne kapira, da je to samo en, čeprav pomemben del v odnosu med moškim žensko.
Tisto sem pa napisala zato, da te razsvetlim o tem, da je oboje kompatibilno….seks in ostalo, če se seveda najdeta dva taka. In a veš, da je lahko vulkan tudi takrat, ko je to zelo pogosto? Če sta dva resnično povezana. Mogoče pri tebi ne, ker ne razumeš pointa :).
saj te razumem 🙂 verjetno nisi končala osnovne šole (takrat enkrat smo se mi to učili), da ne veš, kako pogosto povprečni vulkani eruptirajo :)))))
aha, sej res – vidva sta posebna in po 30 letih zveze seksata še vedno 2x na dan :)))) kere bučke, mal si še zgodnja, do noči čarovnic je še več k pol leta
Kar lajaj še naprej, če ti je bolje ob tem. Sproščaj svoje frustracije…. :))).
Sedaj pa zaključi in pojdi kuhat!
joj, a ne boš nič več napisala o svoji po pol leta še vedno popolni vezi :))) tle bi vsi rabili nasvete o tem :)))
joj, a ne boš nič več napisala o svoji po pol leta še vedno popolni vezi :))) tle bi vsi rabili nasvete o tem :)))[/quote]
Nasvete daješ ti :))). Ti vsem soliš pamet. :)))
Glede na tvoj prejšnji komentar pa ti lahko napišem tole:
Ne boš verjela, a če sta dva RES povezana…povezana v pravem smislu…, tudi po dalj časa trajajoči zvezi izbruhne vulkan, pa tudi, če je to 2x dnevno. Seveda tebi to ni jasno :)))).
bučka, ti se/nas kar prepričuj o vsakodnevnem 2x dnevnem seksu po večletni zvezi :))) pa strašno strastna sta pri tem, k’nede. 🙂 saj smo doumeli. še več – vsi verjamemo 🙂
Nikogar ne prepričujem. Popolnoma vseeno je, kdo verjame in kdo ne :))). Vsak pa ima svoje izkušnje. :)))
OK, na tako bi se tudi jaz vsekako napalil, ampak bi potem, ko bi (težek) karakter prihrumel na plano, verjetno odskočil za vedno.
Lej, če sodim po tem kar pišeš si definitvno oseba, ki bi se ji ognil vsaj na 100m. Sicer me pa “makeup obloženke” nikoli niso privlačile.
Kar se ega tiče, je pa hud udarec, ko te po 20-tih letih, na podel in grd način, zapusti nekdo, ki si mu 100% zaupal. To je do sedaj moja edina slaba izkušnja z ženskami in po tej izkušnji ne lepim etiket na druge ženske.
Želim ti lep dan, draga forumska prepirljivka. :))))
No jaz pa ti verjamem. Čist zares.
Z vsem svojim veselem si ga prevzela. Takoj si začutila, da je pravi in kot naročen zate. Tiho sta se vsedla in stekla je igra zapeljevanja. On je le molčal, ti pa si z njega lupila ovoj za ovojem, pod katerim se je skrival. Nenadoma si v vsem svojem veselju ugotovila, da je tehnični tip. Znala si pritisniti na pravo tipko… in končno se je zgodilo. Za prvič je bilo prečudovito. Bil ti je kot pisan na kožo. Tih, uspešen, vztrajen. Ko sta več krat ponovila vajino srečanje si mu nadela ljubkovalno ime. Njegova najlepša vrlina je, da ti je vedno na voljo, ko ga potrebuješ. Začutila si, da sta globoko povezana. Nato si pohitela na MON vsem razlagati, kakšnega gudovitega moškega imaš in v kakšni čudoviti zvezi si.
Res sem vesel zate.
Vendar pa ti moram nekaj tiho prišepniti. Takšen je, kot si ga naročila. Če uporablja baterije še ne pomeni, da je tehnični tip. Tista prava tipka, na katero si pritisnila je ON/OFF. In brez zamere, on sploh ni moški. On je dildo. In to kar imata vidva ni resna veza.
Seveda pa vama želim še veliko lepih in veselih skupnih trenutkov. :-)))
PS
V odgovoru lahko poleg pleše omeniš še grd, brez zobov, štrleča ušesa, zavaljen. Po potrebi pa dodaš še malega tiča. Garantiram, da se boš super počutila. :-)))
watamaro, napačno si citiral :)))
moj ne zmore 2x na dan kot vulkan (jst pa tud ne), to ima dolgonoga doma, baje že par let dobro deluje :)))
glede pleše se pa ne sekiraj tolk, plešasti moški so čisto seksi.
moj ima sicer lase, ampak, jbga… noben ni popoln 🙂 če bi zgledal kot bruce willis v svojih mlajših pobritih letih, se ga ne bi branila 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.