Odmevi RTV
Ja, jih gledam, Ne prenesem POPTV ja pa Slaka. Pa so mi kr všeč. Potem pa preklopim na RTL Hrvatska k je stokrat boljši kot en POPtv, čeprav je isti lastnik mislim da.
Zdej men je všeč de je več voditeljev, men sicer je Bergant najboljši. Peskova je tud dobra, ker pač nekatere teme tud iz druge perspektive pokaže. Ni mi pa všeč njen govor, veliko se moti. Ko smo kandidiral na RTV za voditelje, ni šanse, da si tok napak naredil, kot ona, si takoj odletel.
Kar se lansira v medije je pa drugo vprašanje.
pajo42, 11.04.2025 ob 13:03
Ja, jih gledam, Ne prenesem POPTV ja pa Slaka. Pa so mi kr všeč. Potem pa preklopim na RTL Hrvatska k je stokrat boljši kot en POPtv, čeprav je isti lastnik mislim da.
Zdej men je všeč de je več voditeljev, men sicer je Bergant najboljši. Peskova je tud dobra, ker pač nekatere teme tud iz druge perspektive pokaže. Ni mi pa všeč njen govor, veliko se moti. Ko smo kandidiral na RTV za voditelje, ni šanse, da si tok napak naredil, kot ona, si takoj odletel.
Kar se lansira v medije je pa drugo vprašanje.
Za enkrat veliko boljše kot POP poročila, Planet poročila. Bergant je najboljši od voditeljev.
bergant870, 11.04.2025 ob 13:39
Drži, Bergant je odličen voditelj.
Če bi Tarčo vodil on, bi jo začeli spet gledati tisti, ki smo jo zaradi histerične Erike nehali gledati.
Berganta sem 2x gledala, ko je vodil Tarčo. Pravi užitek je bilo gledat. Vse je teklo gladko, vse mirno. Škoda, da je ne vodi vedno.
Anonimno 8870, 11.04.2025 ob 15:54
Kako si blond !
Tipična vinska mušica !
Bil je voditelj Luka Svetina, obetaven kader , pa ga je odnesla “depilacija” holobove vlade , danes dela na Planetu.
Ta Luka je bil prej na Planetu in so ga od tam poslali na RTV. Kasneje so se ga rešili tam in šel je nazaj na Planet.