Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka odmevi- slo1

odmevi- slo1

Če gledate Odmeve, keteri voditelj se vam zdi najboljši?

Odmeve vodi cvet voditeljev informativnih oddaj TV Slo. Vsi so odlični, razlike so le v politični usmerjenosti in prav zaradi nje se je Bergant že nekajkrat osmešil.

…pa da ne bo dileme: Če Bergantu odvzameš slepo pego levičarstva, je daleč najboljši.

Rosvita in Bergant, pol se mi apetit ustavi.

Bergant boljši od Rosvite, ona precej boljša od Staričeve.

Tanja Starič. Od začetka se je malce lovila, zdaj pa že obvlada.

Ona je bila na RTV že pred leti. Se mi zdi, da se je malo popravila od takrat, ja.
Sicer pa, Bergant je odličen, Rozi malo manj.

V vsakem voditelju oziroma voditeljici na teveju se skriva nevidna zvezdica. To odlično vem. 🙂
To nevidno zvezdico vidim, oni je ne vidijo.

Bergant se je kot voditelj izjemno izkazal.

Bergant bi bil primeren kvečjemu za komentiranje pasjih dirk, rozvita za cerkveno petje in večerno molitev, za uno tretjo pa sploh ne vem katera je.😂

Bergant je inteligenten in sposoben, Peskova je tupa kot noč, Staričeva je v redu.
Tistih dveh lesenih Bobovnika in Bratoža ni več, kar je tudi v redu.

Pa ne mislit da levake kaj bolj obrajtam kot desnake, zame so oboji isti. Mi pa gre informativni program RTV Slo na jetra zadnje mesece – korona sem, korona tja, ne znajo o ničemer drugem poročati.

Bergant absolutno. Poliglot, intelektualec. In potem dooooolgo nihče in nazadnje Rosvita.

Vsem se vidi politična inklinacija, Bergant mi je osebno najbolj všeč, čeprav že kakšnih 7-8 ne gledam TV. Bobovniku se je vedno videlo, ko mu gost ni bil všeč, je znal biti zelo nekorekten, včasih tudi žaljiv. Pač, vsak si tistih 30 min vzame za svoj oder. Še vedno so vsi veliko bolj na nivoju kot Slak na Pop tv… ampak res je, da za to ne rabiš veliko.

*7-8 mesecev

New Report

Close