Odnos brez pričakovanj
tema stara 2 meseca ampak vseeno.., večina komentarjev mimo.. Kaj ma ona za razčiščevat.., je v postopku ločitve, tukej je vse čisto z bivšim.. Kaj naj, dve leti joka, heh..
Tipu neki ne štima med sexom z njo.., to je vsa umetnost.. Kdo si ne želi intimnosti z osebo nasprotnega spola s katerim nista prej čisto nič imela, pa jih je vseeno spajdašila želja po dotikih z nasprotnim spolom.., nimaš kej za delat s takim človekom v svoji bližini.. Upam da je avtorica tipa skenslali od dneva republike ex države do zdej..
Pravična, 29.11.2022 ob 11:12
Pozdravljeni,
sem samska, v postopku razveze. Spoznala sem moškega ločenega, s katerim veliko komunicirava, nekajkrat sva bila tudi intimna. Zelo sva se povezala. Ko pa sem dobila določena pričakovanja, mi je rekel da ga to odbija. Prenehala sva biti intimna. Ne iščem nekoga samo za seks, on pravi da tudi ne. Pravi, da me noče izgubiti. Nekako sva se distancirala. Jaz sem se želela popolnoma umakniti in prekiniti. Vendar me on redno kontaktira. Odnos je na točki prijateljstva. Vendar ne vem zakaj me želi in potrebuje ob sebi. Pravi, da mu to veliko pomeni, kar sva zgradila. Včasih bi kar nekam pobegnila. Prosim za nasvet.
Kaj narediš s tistim, ki te ima namesto KZS?
…pustiš ga in greš naprej.
Zveni kot da si rezerva, pac te je dal na stand by, za namocit, ko druga pac ne bo na voljo. Se porocena, v postopku razveze, pa ze spis naokoli? Verjemi, noben moski noce kurbetine, ceprav se slisi staromodno, a ocitno te ne vidijo kot materijal za resno zvezo. Malo se je za zamislit in umirit mednozje, tam ni sredisce sveta. Lahko je pa tudi to kot je nekdo napisal, da mu nekaj pri seksu ne stima s tabo. Jaz bi bolj verjela moskim komentarjem, saj so moski bolj enostavni in manj zakomplicirani kot zenske pametnjakovicke in znajo sigurno boljse razumeti, zakaj bi te en tip tkole mal hecal. Skratka, ce hoces vedeti kaj hocejo moski, se o odnosih pogovarjaj z moskimi, bos videla kako enostavno je vse skupaj, zenske pa si samo kompliciramo.
Hvala vsem, za odziv, različna mnenja in odgovore. Morda bo komu zanimivo da napišem odgovor in razplet…., morda komu pomagam, ki je bil ali bo v podobni situaciji.
“Iz te moke, ne bo kruha. ” – s te moke, ni bilo kruha.
Uradno ločena, že eno leto. Spucala preteklost.
Glede odnosa brez pričakovanj… Sva se distancirala, prekinila komunikacijo. Preprosto ni bilo interesa za odnos. Sedaj vem, da on želi svobodno življenje, rad gre okrog, spoznava nove ljudi in se druži za trenutke.
Niti slučajno ni pripravljen za kakšen resen partnerski odnos, ker ga to obremenjujejo, duši, ovira. Zato so ga tudi motila moja pričakovanja. O najinem druženju, odnosu,… Tega ne želi. To ga obremenjuje, ker je imel v preteklosti slabo izkušnjo in si tega ne dovoli več.
Sem spoznala, da ljudje po 40+, zelo pogosto, če so ločeni želijo živeti tako. Svobodno.
Za resen odnos morata biti pripravljena oba.
Lp, p
Zmenke v živo res priporočam.
A ja? Vam je, nekaterim, končno kapnilo. Žal vas je takih le nekaj odstotokov…
Zmenki v živo namreč obstajajo na tej kugli že nekaj deset tisoč let.
Ampak ne, danes vas je večina celo vesela, ker vam je internet, poleg vsega ostalega slabega (peturna dnevna odvisnost od njega), zmanjšal, skoraj odvzel to možnost.
In vi ste to seveda dopustili.
Zdaj pa boste, ravno zaradi čedalje manjše sposobnosti komunicirati v živo, ne pa se skrivati, od sedaj naprej v medčloveški komunikaciji nekaj sto let dobesedno jedli govna…
Garantiram, da bo tako!
star dec, 05.03.2024 ob 20:32
Zmenke v živo res priporočam.
A ja? Vam je, nekaterim, končno kapnilo. Žal vas je takih le nekaj odstotokov…
Zmenki v živo namreč obstajajo na tej kugli že nekaj deset tisoč let.
Ampak ne, danes vas je večina celo vesela, ker vam je internet, poleg vsega ostalega slabega (peturna dnevna odvisnost od njega), zmanjšal, skoraj odvzel to možnost.
In vi ste to seveda dopustili.
Zdaj pa boste, ravno zaradi čedalje manjše sposobnosti komunicirati v živo, ne pa se skrivati, od sedaj naprej v medčloveški komunikaciji nekaj sto let dobesedno jedli govna…
Garantiram, da bo tako!
Bravo. Dobro povedano.
Nisi edina, takih odnosov je žal ogromno … ne vem, morda v taki fazi ločevanja enostavno potrebujemo neko potrditev. Vsaj jaz sem jo. Midva sva zdaj “skupaj” dobro dve leti in sva na mrtvi točki. On pravi, da sva samo prijatelja in da čustev ne bo vpletal. Jaz si želim več in tudi čutim, da mu pomenim več. Ko sva skupaj, sw imava super, potem se vedno za nekaj dni umakne … Sva tudi že prekinila ampak naju je spet potegnilo skupaj. Midva sva oba ločena, prevarana … njegova ex je celo neka znana osebnost in ji vlačijo po tabloidih. Pa vidim da ga kar prizadene, ko se govori o njej. Mislim pa da ni prebolel svoje prve partnerke, o njej ne govori nikoli.
Ne vem, večinoma sem jaz tista, ki vlaga energijo v najin odnos. Počasi me to začenja utrujati. Čeprav me po drugi strani razvaja tako, kot me ni še nihče. Zaenkrat sem še nekje vmes, ne želim si naprej brez njega, počasi pa mi postaja jasno, da tole ne pelje nikamor…