Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek odnosi v šparu, hoferju, fardyu, leclercu, tušu, mercatorju.. sm kej pozabla..?

odnosi v šparu, hoferju, fardyu, leclercu, tušu, mercatorju.. sm kej pozabla..?

a ste slišale za tako imenovano “knjigo mrtvih” ??

baje da tam prodajalke ne smejo sexat prejšni dan, če grejo drug dan v službo, moški pa morajo imet bogastvo obrnjeno na levo…

tisti, ki imajo probleme drisko, morajo nosit kos wc papirja za ovratnikom, da se ve, da bo wc smrdel!!!

zraven morajo vsak zimski mesec prinest 3 kile premoga, da se sploh lahko grejejo!!

ne smejo nič spregovorit, ker jim za vsako besedo, tudi s strankami, odbijejo od plače!

to je vse res, in bojkotirajmo vse trgovine!

Ja zadnji stavek, je dobrodošel, a kaj ko se ljudje tega ne bi držali.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

:)))))

mal heca ne škodi

Mislim, so pa prasci! Kako si lahko kaj takega dovolijo??? Grem koj poslat mail vsem mojim znancem, da se jih bodo ognili v dolgem loku!

:)))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Meni je pa to zelo, zelo žalostno.

LIDL si pozabila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ali pa je morda v Lidlu kaj drugače????

Če so že kupci tako šlampasti, le kako naj bodo trgovci takšni kot bi bilo treba!

Ampak sem slišala, da je uprava City Parka že začela dogovore z upravami zgoraj omenjenih podjetij, ker si poskušajo pridobiti njihove pogodbe, da jih bodo uskladili.

Slišala sem, da bodo za stranke, ki imajo menstruacijo uvedli ta hitre blagajne, na katerih bodo morale blagajničarke potegniti po 52 izdelkov na minuto, zato da se stranke ne bodo počutile nelagodno v vrstah v strahu, da jim bo tampon popustil….

:)))))

New Report

Close