odobritev kredita in nakazilo plače
ne sili neki. to da komaj pričakuješ kaže na to, da si si vzela prevelik kredit.če bibilo vse normalno, te to ne bi zanimalo sploh. kaj pa kopuješ? avto? avto še sploh raje še enkrat premisli. ker skoraj 100posto, se ljudje zajebebjo ko kupujejo voila. al nova al rabljena. če avto kupuješ, idi pogledat na net, kjer strkovnjaki pomagajo pri nakupu vozila. se ti splača. ker recimo. če kopuješ novo vozilo do 10000, to je res slabo. raje malo rabljeno in bo res dobro.
ja kva pa je ejga? dal sem ji odgovor, na to kar je vprašala. ja? v čem je problem? če ti ni všeč odgovor, bolje definiraj vprašanje!!! pri kreditu 10000 ne govorimo osebi ki jemlje kredit 10 000000 eur. ja?? to je velika razlika. ne samo v velikosti kupčka ampak v osebi, ki to rihta!! če je neki osebi 10 000 evrov, tako težko dobit, in tako komaj pričakuje neki, potem je že velik svoje enregije vložila noter, raje velik svojega življenja. zato sem ji rekel, naj še enkrat premisli!!!! ti pa če si na stopnji opice, pa se zhavali mami opici in ateku, moji luni!!!
Koliko dni traja za odobritev kredita, moraš vprašati na banki, ker je to odvisno od tvojih dohodkov. Če imaš plačo 5.000, verjetno dobiš kredit za 10.000 v enem dnevu. Če pa imaš minimalno plačo, pa ga verjetno sploh ne dobiš.
V kolikem času pa je treba javiti v računovodstvo, da imaš nov TRR za nakazovanje plač, pa je brez veze spraševati, ker se ga itak javi takoj, jo imaš nov TRR. Na tisti dan, ko bodo nakazovali plače, že morajo vedeti za spremembo, ne vem pa, zakaj ne bi vedeli že prej. V čem je problem?