ODPIRANJE NOTRANJIH VRAT
1. JANUAR
Odpri srce in stopi v novo leto z védenjem, da je pred tabo čudovito leto. Glej, kako se iz vsake stvari poraja najboljše. Zagotavljam ti, da bo leto sijajno. Toda, če ne sprejmeš mojih besed s srcem, prepolnim hvaležnosti, in ne pričakuješ najboljšega, ker ne veruješ v moje besede in jim ne zaupaš, se ne bo zgodilo. Sam moraš pripomoči, da se zgodi. Zaupati moraš mojim obljubam in verjeti. Ne gre za vero, ki bi jo gojil z razumom. Verjeti moraš z intuicijo, s tistim notranjim védenjem, ki izhaja iz najvišjega, iz mene. Vizualiziraj me, kako stopam pred tabo in ti pripravljam pot, ti omogočam, kar je videti nemogoče. Samo najboljše, samo popolno je za tiste duše, ki me resnično ljubijo in me vedno in povsod postavljajo na prvo mesto.
2. JANUAR
Naj te ne skrbi, če so tvoji začetki v duhovnem življenju skromni. Vse dobre stvari začnejo rasti iz majhnega. Mogočen hrast zraste iz drobnega želoda. Iz drobcenih semen poganjajo najčudovitejše rastline in cvetice. Drobceno seme ljubezni lahko spremeni mnoga življenja. Drobcena misel lahko sproži čudež za čudežem. Majhne stvari rastejo v velike stvari. Bodi hvaležen za vse majhne stvari v življenju; ko bodo rasle, bo rasla tvoja hvaležnost za vsako od njih. Izražal boš svojo hvaležnost za vsako od njih. Izražal boš svojo hvaležnost v besedah in dejanjih. Dopusti, da se tisto, kar je znotraj, izrazi navzven. Pomni, da je hvaležno srce odprto. Mnogo lažje stopim v odprto srce ter delujem v njem in skozenj. Zahvali se in zahvaljuj za vse, tako da bom lahko ves čas deloval v tebi in skozte ter udejanjal čudeže, ki jih bodo lahko vsi videli.
3. JANUAR
Kadarkoli ljubiš, ljubi z vsem srcem in nikoli se ne boj pokazati svoje ljubezni. Naj bo tvoja ljubezen kot odprta knjiga, tako da jo bodo lahko brale vse duše. Najčudovitejša stvar na svetu je, naj se torej božja ljubezen prosto pretaka v tebi. Ljubezen ni slepa. V ljubljenem človeku vidi tisto najlepše, kar je v njem in ga spodbuja. Nikoli se ne odločaj ali ne izbiraj, koga boš ljubil. Naj bo tvoje srce odprto in naj se ljubezen pretaka do vseh duš enako. Če boš tako ljubil, boš ljubil z božjo ljubeznijo. Kot sonce je, ki sije na vse enako. Ljubezni nikoli ne bi smeli odpreti ali zapreti kot pipo. Ljubezen nikoli ne izključuje, nikoli si ne lasti. Bolj ko si jo pripravljen deliti, večja postaja. Oklepaj se je in izgubil jo boš. Pusti jo, naj gre in vrnila se ti bo tisočkratno ter postala radost in blagoslov vsem, ki jih zaobjema.
Upam, da boste lepo preživeli prvi delovni dan v novem letu 2005.
Dober dan draga Kaja,
lepih in dobrih stvari v življenju ni nikoli preveč – prav tako sestavkov, ki nas v norem ritmu življenja in pomanjkanju časa spomnijo na zares pomembne stvari – nas same in nam najdražje. Z velikim veseljem bom letos že v tretje prebirala odpiranje notranjih vrat …
Vse lepo in dobro v tem letu ti želim
PU